İsveçli Telefonu aldınmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ciha_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani tabi ki kimse devamlı olarak telefonların sınırlayıcı biçimde kullanmıyorlar bende buna dahil. Sizin de dediğiniz gibi ilk 1 ay kasarız sonra ise standart bir kullanıma geçer ve ara ara kasmalar eşliğinde kullanıma devam ederiz. :)

Tasarım konusuna gelince tabi ki normal olanda zaten herkesin bir telefonu beğenmesi olamaz. Yani bir kesim insanın zevkine uyar bir kesim insanın uymaz diğer bir kesimse benim de olduğum eli ayağı düzgün olsun donanım yüksek olsun sevdalısı olur. Daha önce de dediğim gibi birine güzel gelir birine kötü normal olanı budur. Bir iphone 4s mesela asla almayacağım bir telefon diye gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ama one x için bunu diyemem kaldı ki zaten s3 e donanım olarak en yakın tel iken. Ama yine bir eleştiri getirmek isterim one x için tasarım güzel arka kamera çıkıntısı hariç neden böyle yapıyorlar anlam veremiyorum.
Herkesin fikrine saygım büyük arkadaşlar.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet tasarım tabi ki kişiden kişiye göre değişir ama genel olarak çoğunluk oval tasarımı sevmediği halde neden Samsung böyle bir tasarımla sundu anlamadım. S3'ün Kore ve Amerika için üretilen köşeli tasarımı Türkiye'ye gelecek olsaydı alırdım, çünkü onun tasarımını beğendim. Ben S3'ü sadece oval tasarımından dolayo beğenmedim. Samsung'un diğer 400-500 liraya sattığı ucuz modelleri gibi duruyor oval tasarımıyla. Daha önce telefon satışı yapan bir şirkette çalışan biri olarak diyebilirim ki oval tasarımlı modeller her zaman az satmıştır hangi marka veya özellikte olursa olsun.

Göreceksiniz ki S3' de 25-30 milyon ancak satacak ve asla S2'nin satış rakamına ulaşamacak, hernekadar performansı S2'den çok üstün olsa da. Ve S4 bu yüzden S2 gibi köşeli tasarımla sunulacak.

M_r_T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben dün aldım telefonu gerçekten çok güzel tasarım kötü falan diyorlardı ya benim çok hoşuma gitti sahsen ben 1950 ye aldım bundan önce bütün iphone serilerini ve evo 3d kullanmış biri olarak şu ana kadar kullandigim en hızlı telefon tavsiye ederim

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben dün aldım telefonu gerçekten çok güzel tasarım kötü falan diyorlardı ya benim çok hoşuma gitti sahsen ben 1950 ye aldım bundan önce bütün iphone serilerini ve evo 3d kullanmış biri olarak şu ana kadar kullandigim en hızlı telefon tavsiye ederim

Piyasadaki en pahalı fiyattan almışsın galiba

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
1 Saat evvel TekNosada gördüm,2000 tl.

Lakin tanıtım fiyatıymış,2,250'ye kadar çıkacakmış falan filan dediler.

ciha_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok arkadaşlar o fiyat artık 1999 u geçmez benden demesi ayrıca o kadar paralar vermeyin derim ben biraz araştırma yapın daha ucuz fiyatlara bulacaksınız ben de alacağım ve perakendecilere dağılmasını bekliyorum cebinize zarar 100 lira da olsa 100 liradır sonuçta ben şu anda 1.869 a buldum bir yerden Ankara da elden alacağım hatta normal internet sitesi ancak tel henüz gelmedi onlara gelmesini bekliyorum.

M_r_T

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Piyasadaki en pahalı fiyattan almışsın galiba
Valla fiyat araştırması yaptım kendi çapımda garantili yurt içi şu an için bu fiyatlar normal bence. 1749'a kadar indi başka bir sitenn satışında tercih meselesi...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
la çıkmadan günde 15-20 mesaj atıp s3 ümde s3üm diyen isveçliden ses çıkmıyorya fena gülüyorum :D

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İsveçli için konu açılsın artık, "İsveçliye Telefon Alması İçin Araştırma Yardımı" hala renk sorunu galiba :)