- Reaksiyon puanı
- 630
Yalan oldu demek 

Tolga beyin inceledigi white olmasi gerek :s
hatta aldıgımız duyumlara göre s3 lerin adını isvecli3 diye degiştireceklermiş ..bu yogun cabayı böyle taclandıracaklarmışİsveçli S3'ün reklamını daha çıkmadan yoğun bir şekilde yaptığı için Samsung ücretsiz olarak verecekmiş telefonu ve ayrıca S3 için İsveçlinin oynayacağı yeni bir viral reklam videosu çekeceklerini açıklamışlar![]()
![]()
Offf yapılırmı bu sana hocamarkadaslar telefonu alamıyorum , operatörden mail geldi bugün gecikme olacakmış pebble blue versiyonda . 1 veya 2 hafta bizde bilmiyoruz nezaman göndereceğini Samsungun telefonları diyorlar
böyle iste
çok acayip canım sıkıldı desem bu ise inanmazsınız:laugh:
Amann sende beyazını al.arkadaslar telefonu alamıyorum , operatörden mail geldi bugün gecikme olacakmış pebble blue versiyonda . 1 veya 2 hafta bizde bilmiyoruz nezaman göndereceğini Samsungun telefonları diyorlar
böyle iste
Offf yapılırmı bu sana hocam![]()
Amann sende beyazını al.![]()
![]()
arkadaslar telefonu alamıyorum , operatörden mail geldi bugün gecikme olacakmış pebble blue versiyonda . 1 veya 2 hafta bizde bilmiyoruz nezaman göndereceğini Samsungun telefonları diyorlar
böyle iste
cok düşündüm ama vazgeçtim:laugh::laugh:Son aldığım duyumlara göre isveçli nickini değiştirmek için yönetime başvurmuş yazışmalar devam ediyormuş..
Ve yeni bir duyuma göre yeni nicki isviçreli olacakmış:laugh:
Avatarinida edge resmi koyacakmış![]()
![]()
bende daha önce android kullanmadım uzun süreli ondan bundan geçindim biraz. ben ekran boyutu hosuma gitti s3un, note cok kaba s3 tasarımda güzelBu gün şans eseri lansmanına denk geldim. Cihazı biraz kullandım ama yine de hoşuma gitmedi. Android hala bana takoz gibi geliyor...
vallahi iki arada bir derede kaldım cok fena psikolojim bozuldu . galaxy s4 çıkınca geri durucam bu isten.:laugh:20 gün bekleye bekleye bi hal olduk, gelmedi iyi mi. adamlara de ki sadece beni değil, günlük 150 bin tekil ziyaretçisi olan koca bir siteyi beklettin![]()
o cihazı tr de kullanamıyorsunuz malesef lte alt yapısı tr de yokHTC One X bence S3'den daha güzel bir telefon. Bir de S3'ün köşeli diktörtgen tasarımlı versiyonu çıkacakmış. Bence o tasarımı daha güzel. Ben böyle oval tasarımlı telefonları sevmiyorum. Beklemişken bence köşeli tasarımlı olanını bekle bence isveçli arkadaşım![]()
Hadi ya, o zaman desene hiçbir zaman S3 kullanamayağımo cihazı tr de kullanamıyorsunuz malesef lte alt yapısı tr de yok![]()
Hadi ya, o zaman desene hiçbir zaman S3 kullanamayağımO zaman ben de HTC One X alırım en iyisi ;-)
Benim için ve akıllı telefon kullanıcıları için %80 oranında tasarım daha önemli. Performans ve diğer özellikler ikinci planda kalır tasarım güzel olmadıktan sonra.yalnızca tasarım konusuna değinmişsiniz hocam yalnız madem alacaksınız bir konuyu belirteyim one x in en kötü özelliği kesinlikle bataryasının çıkmaması bu büyük bir sorun zamanla zayıflar batarya bunun dışında bitse yerine takacak batarya yok bu iyi bir şey değil onun dışında benim için s3 değişilmez ama one x de tabiki güzel telefon ama bu özellik için ve artırılamaz hafıza için sadece almayacağım bir tel.
Benim için ve akıllı telefon kullanıcıları için %80 oranında tasarım daha önemli. Performans ve diğer özellikler ikinci planda kalır tasarım güzel olmadıktan sonra.
Bataryanın değişmez olması artık problem değil bu zamanda çünkü artık çoğu kullanıcı her sene veya 2 senede bir telefonunu yeniliyor. Takılı olan batarya da zaten normal kullanımda 3-4 sene dayanıyor zaten. Hafıza olarak da bana 4 GB hafıza bile yeter, çünkü telefona sürüyle şey yüklemeyi sevmiyorum. Eminim 16 veya 32 GB kullananların çoğusu da hafızayı full doldurmuyordur, doldursa bile pek kullanmıyordur. Telefonda müzik dinlemek yerine MP3 playerda müzik dinlediğim için müzik falan da yüklemeyince sadece uygulamalar için hafızaya ihtiyaç duyuyorum.
S3 tasarımı çok kötü olan bir telefon ve hernekadar 10 milyona yakın ön sipariş alsa da S2 kadar asla satmayacağını tahmin ediyorum. Şuan bende S2 var ve daha 1 sene oldu şimdi HTC One X alacağım. Dediğim gibi 1-2 senede bir telefonu yenileyenler için batarya çok problem değil. He olurda problem olursa zaten teknik serviste çok rahat değiştirilebiliyor.
"Benim için ve akıllı telefon kullanıcıları için %80 oranında tasarım daha önemli. Performans ve diğer özellikler ikinci planda kalır tasarım güzel olmadıktan sonra."
Benim için ve akıllı telefon kullanıcıları için %80 oranında tasarım daha önemli. Performans ve diğer özellikler ikinci planda kalır tasarım güzel olmadıktan sonra.
Hocam o zaman sıze tasarımı yuvarlak olan bır telefon yapsalar donanım olarak full olsa onu da alırsanız demekBende katılmıyorum size.benim için telefonun donanımı %90 önemli.dış görünüşüne önem verenlere anlam veremiyorum içi boş olduktan sonra
donanımı iyi olan bir cihaza niye kötü tasarım yapısın adam, zaten hiçbir üretici kötü bir tasarım yapmak istemez . zaten tasarlanan telefonlar kötüde tasarlanmiyorlar . sadece insandan insana değişen bir şey tasarımı beğenim beğenmemek , sizin beğendiğinizi ben begenmeyebilirim benim beğendiğimi siz begenmeyebilirsiniz . üretici tasarlayicisi ne yapsın , herkese ayrı telefon tasarlayacak halleri yokya,sen köşeli istiyor diye sana köşeli ben dikdoetgen istiyor diye bana herkese ayrı telefonu nasıl yapsın adam, 10 kadar tasarım yapıp kendi aralarında oyluyorlar en cok begenilenide üretime alıyorlar böyle yani. tasarımı seven sevdiği tasarımı alır , donanımı seven sevdiği donanımı alır .Hocam o zaman sıze tasarımı yuvarlak olan bır telefon yapsalar donanım olarak full olsa onu da alırsanız demek