İsveçli Telefonu aldınmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yalan oldu demek :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ertelenmemiş olabilir. Tüm etkinliklerdeki s3 lerin çoğu çakıl mavisiydi. Tolganın incelediği de öyle.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tolga beyin inceledigi white olmasi gerek :s

qazxcv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isveçli her konuda belirtiyordu sipariş verdiğini ve siz de adamı tersliyordunuz "tamam anladık, sipariş verdin" gibisinden :mrgreen: o değil de s3'teki launcher, tema, wallpaper, hatta dropbox bile paylaşıldı isveçlinin s3 gelmedi.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İsveçli S3'ün reklamını daha çıkmadan yoğun bir şekilde yaptığı için Samsung ücretsiz olarak verecekmiş telefonu ve ayrıca S3 için İsveçlinin oynayacağı yeni bir viral reklam videosu çekeceklerini açıklamışlar :D :P

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Bugün Forum İstanbuldaki Samsung'da gördüm karıştırmaktan aklıma gelmedi ne rengine baktım ne fiyatına :D

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İsveçli S3'ün reklamını daha çıkmadan yoğun bir şekilde yaptığı için Samsung ücretsiz olarak verecekmiş telefonu ve ayrıca S3 için İsveçlinin oynayacağı yeni bir viral reklam videosu çekeceklerini açıklamışlar :D :P
hatta aldıgımız duyumlara göre s3 lerin adını isvecli3 diye degiştireceklermiş ..bu yogun cabayı böyle taclandıracaklarmış:))

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaslar telefonu alamıyorum , operatörden mail geldi bugün gecikme olacakmış pebble blue versiyonda . 1 veya 2 hafta bizde bilmiyoruz nezaman göndereceğini Samsungun telefonları diyorlar

böyle iste

çok acayip canım sıkıldı desem bu ise inanmazsınız:laugh:

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
arkadaslar telefonu alamıyorum , operatörden mail geldi bugün gecikme olacakmış pebble blue versiyonda . 1 veya 2 hafta bizde bilmiyoruz nezaman göndereceğini Samsungun telefonları diyorlar

böyle iste

Offf yapılırmı bu sana hocam :D:D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159

böyle iste

Amann sende beyazını al. :P :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23

böyle iste

Sıkma canını gelir İsveçli ben sana inanıyorum :D Senin hiç değilse 1-2 hafta sonraya umudun var benim 1-2 seneye oda yok..

Bir S3 üm bile yok anlıyorumusun :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
20 gün bekleye bekleye bi hal olduk, gelmedi iyi mi. adamlara de ki sadece beni değil, günlük 150 bin tekil ziyaretçisi olan koca bir siteyi beklettin :mad:

Reaksiyon puanı
189
Bu gün şans eseri lansmanına denk geldim. Cihazı biraz kullandım ama yine de hoşuma gitmedi. Android hala bana takoz gibi geliyor...

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Son aldığım duyumlara göre isveçli nickini değiştirmek için yönetime başvurmuş yazışmalar devam ediyormuş..
Ve yeni bir duyuma göre yeni nicki isviçreli olacakmış :D:laugh:
Avatarinida edge resmi koyacakmış :) :)
cok düşündüm ama vazgeçtim:laugh::laugh:

Bu gün şans eseri lansmanına denk geldim. Cihazı biraz kullandım ama yine de hoşuma gitmedi. Android hala bana takoz gibi geliyor...
bende daha önce android kullanmadım uzun süreli ondan bundan geçindim biraz. ben ekran boyutu hosuma gitti s3un, note cok kaba s3 tasarımda güzel

20 gün bekleye bekleye bi hal olduk, gelmedi iyi mi. adamlara de ki sadece beni değil, günlük 150 bin tekil ziyaretçisi olan koca bir siteyi beklettin :mad:
vallahi iki arada bir derede kaldım cok fena psikolojim bozuldu . galaxy s4 çıkınca geri durucam bu isten.:laugh:

samsungun ipiyle kuyuya inemeden koptu

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
White iyiydi aslında hocam beğeniyormusunuz bilmem ama :D
Neyse sağlık olsun ben hala ikilemde devam :P :D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
:laugh:piyasada telefon olsada alsam ama yok bazı seyleri parayla bile alamiyorsun olmayınca

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC One X bence S3'den daha güzel bir telefon. Bir de S3'ün köşeli diktörtgen tasarımlı versiyonu çıkacakmış. Bence o tasarımı daha güzel. Ben böyle oval tasarımlı telefonları sevmiyorum. Beklemişken bence köşeli tasarımlı olanını bekle bence isveçli arkadaşım :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
HTC One X bence S3'den daha güzel bir telefon. Bir de S3'ün köşeli diktörtgen tasarımlı versiyonu çıkacakmış. Bence o tasarımı daha güzel. Ben böyle oval tasarımlı telefonları sevmiyorum. Beklemişken bence köşeli tasarımlı olanını bekle bence isveçli arkadaşım :D
o cihazı tr de kullanamıyorsunuz malesef lte alt yapısı tr de yok :D

ciha_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi ya, o zaman desene hiçbir zaman S3 kullanamayağım :D O zaman ben de HTC One X alırım en iyisi ;-)

yalnızca tasarım konusuna değinmişsiniz hocam yalnız madem alacaksınız bir konuyu belirteyim one x in en kötü özelliği kesinlikle bataryasının çıkmaması bu büyük bir sorun zamanla zayıflar batarya bunun dışında bitse yerine takacak batarya yok bu iyi bir şey değil onun dışında benim için s3 değişilmez ama one x de tabiki güzel telefon ama bu özellik için ve artırılamaz hafıza için sadece almayacağım bir tel.

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yalnızca tasarım konusuna değinmişsiniz hocam yalnız madem alacaksınız bir konuyu belirteyim one x in en kötü özelliği kesinlikle bataryasının çıkmaması bu büyük bir sorun zamanla zayıflar batarya bunun dışında bitse yerine takacak batarya yok bu iyi bir şey değil onun dışında benim için s3 değişilmez ama one x de tabiki güzel telefon ama bu özellik için ve artırılamaz hafıza için sadece almayacağım bir tel.
Benim için ve akıllı telefon kullanıcıları için %80 oranında tasarım daha önemli. Performans ve diğer özellikler ikinci planda kalır tasarım güzel olmadıktan sonra.

Bataryanın değişmez olması artık problem değil bu zamanda çünkü artık çoğu kullanıcı her sene veya 2 senede bir telefonunu yeniliyor. Takılı olan batarya da zaten normal kullanımda 3-4 sene dayanıyor zaten. Hafıza olarak da bana 4 GB hafıza bile yeter, çünkü telefona sürüyle şey yüklemeyi sevmiyorum. Eminim 16 veya 32 GB kullananların çoğusu da hafızayı full doldurmuyordur, doldursa bile pek kullanmıyordur. Telefonda müzik dinlemek yerine MP3 playerda müzik dinlediğim için müzik falan da yüklemeyince sadece uygulamalar için hafızaya ihtiyaç duyuyorum.

S3 tasarımı çok kötü olan bir telefon ve hernekadar 10 milyona yakın ön sipariş alsa da S2 kadar asla satmayacağını tahmin ediyorum. Şuan bende S2 var ve daha 1 sene oldu şimdi HTC One X alacağım. Dediğim gibi 1-2 senede bir telefonu yenileyenler için batarya çok problem değil. He olurda problem olursa zaten teknik serviste çok rahat değiştirilebiliyor.

ciha_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim için ve akıllı telefon kullanıcıları için %80 oranında tasarım daha önemli. Performans ve diğer özellikler ikinci planda kalır tasarım güzel olmadıktan sonra.

Bataryanın değişmez olması artık problem değil bu zamanda çünkü artık çoğu kullanıcı her sene veya 2 senede bir telefonunu yeniliyor. Takılı olan batarya da zaten normal kullanımda 3-4 sene dayanıyor zaten. Hafıza olarak da bana 4 GB hafıza bile yeter, çünkü telefona sürüyle şey yüklemeyi sevmiyorum. Eminim 16 veya 32 GB kullananların çoğusu da hafızayı full doldurmuyordur, doldursa bile pek kullanmıyordur. Telefonda müzik dinlemek yerine MP3 playerda müzik dinlediğim için müzik falan da yüklemeyince sadece uygulamalar için hafızaya ihtiyaç duyuyorum.

S3 tasarımı çok kötü olan bir telefon ve hernekadar 10 milyona yakın ön sipariş alsa da S2 kadar asla satmayacağını tahmin ediyorum. Şuan bende S2 var ve daha 1 sene oldu şimdi HTC One X alacağım. Dediğim gibi 1-2 senede bir telefonu yenileyenler için batarya çok problem değil. He olurda problem olursa zaten teknik serviste çok rahat değiştirilebiliyor.

Bütün söyledikleriniz de haklısınız yani batarya konusunda ve sık değişim yapma ile falan aynı zaman da tasarım konusu da tamamen zevk işi tabi yani herkes için farklı şeyler ifade edebilir tabi ki size s3 kötü tasarım olarak görünmüştür beğenmemişsinizdir tamamen kişisel zevk tabiki beğenen olur beğenmeyen her şey için böyle zaten katılıyorum. Yalnız size katılmadığım bir nokta var

"Benim için ve akıllı telefon kullanıcıları için %80 oranında tasarım daha önemli. Performans ve diğer özellikler ikinci planda kalır tasarım güzel olmadıktan sonra."

bu söyleminize katılmıyorum aksine ben akıllı telefon kullanıcılarının tasarımdan daha çok performansa önem verebileceğini düşünüyorum çünkü bu tasarım takdir edersiniz ki tamam kötü olabilir ama ele alınmayacak veya kullanılmayacak kadar da kötü bir tasarım değil ancak ben dediğim gibi tasarımdan çok performasını ön planda tutan biriyim yani bir çok kişi de böyledir diye düşünmekteyim. Çünkü akıllı telefon kullanmak yani akıllı bir telefonu akıllı telefon gibi kullanmaktan bahsediyorum yoksa normal cep telefonu gibi kullananlardan bahsetmiyorum işte bu şekilde cihazın hakkını vererek kullanan insanlar tasarım konusunu ikinci plana atabilirler ben öyle yapıyorum şahsen bu özellikleri marka farketmeden hangi cihaza ve hangi tasarıma koyarsan koy alırım diyebilirim.

Tabi ki kişisel görüşüm hocam.

mazharr12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bende katılmıyorum size.benim için telefonun donanımı %90 önemli.dış görünüşüne önem verenlere anlam veremiyorum içi boş olduktan sonra

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende katılmıyorum size.benim için telefonun donanımı %90 önemli.dış görünüşüne önem verenlere anlam veremiyorum içi boş olduktan sonra
Hocam o zaman sıze tasarımı yuvarlak olan bır telefon yapsalar donanım olarak full olsa onu da alırsanız demek

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hocam o zaman sıze tasarımı yuvarlak olan bır telefon yapsalar donanım olarak full olsa onu da alırsanız demek
donanımı iyi olan bir cihaza niye kötü tasarım yapısın adam, zaten hiçbir üretici kötü bir tasarım yapmak istemez . zaten tasarlanan telefonlar kötüde tasarlanmiyorlar . sadece insandan insana değişen bir şey tasarımı beğenim beğenmemek , sizin beğendiğinizi ben begenmeyebilirim benim beğendiğimi siz begenmeyebilirsiniz . üretici tasarlayicisi ne yapsın , herkese ayrı telefon tasarlayacak halleri yokya,sen köşeli istiyor diye sana köşeli ben dikdoetgen istiyor diye bana herkese ayrı telefonu nasıl yapsın adam, 10 kadar tasarım yapıp kendi aralarında oyluyorlar en cok begenilenide üretime alıyorlar böyle yani. tasarımı seven sevdiği tasarımı alır , donanımı seven sevdiği donanımı alır .

mesela ben s3 ü heryonuyle sevdim
gülü seven dikenine katlanır artık

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ya insanlari anlayamiyorum bu zamana kadar kactane telefona extra akü aldiniz ,sonra genel olarak cogu cihaz zaten 32 gb ye kadar testekliyor yani ondada sorun yok ,ben htc one x aldim ve memnunum internet konusunda bence cok hizli eger saglam bir baglanti oldugunda 1 saniye demeden aciyor sdn.net denedigimde örnegin ,yani bos konusanlari aldirmayin ,özelikle custom romlar ile daha bir güzel oluyor,ben sanal tusu sevmedim 2 hafta zor katlandim hemen custom rom attim ve bununla beraber farkli özellikler de geldi ,ilerde miui romuda deniyecegim

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Performans önemli değil demedim, ikinci planda kalır dedim. Bilindik markalar zaten artık hepsi yüksek performanslı model üretiyorlar. Performans açısından çok az denecek farkları var. İşte bu noktada da tasarım ve göze hoş gelmesi ön plana çıkıyor.

Tamam bu sitedeki herkes profosyonel kullanıcı ve telefonu her yönüyle kullanan kullanıcılar olabilir ama normal standart kullanıcılar telefonun özelliklerini bile bilmeden tasarımını beğenip gözlerine hoş gelince alıyorlar hemen telefonu. Onlar performans limitinin belki %20 bile kullanmıyorlar ama işte telefonun tasarımını beğendikleri için almış bulunuyorlar.

Siz telefonu alınca bir sürü ıvır zıvırıyla uğraşıp ayarlar yapıp sürüyle uygulama kurup kullanabilirsiniz ama çoğu standart kullanıcı telefonu alınca telefon numaralarını kaydetip, sık dinlediği bazı mp3'leri yükleyip ve birkaç uygulama yükleyerek kullanıyorlar. Bunu ben değil istatistikler söylüyor. Yani siz performansa önem veriyorsunuz diye herkesin böyle olduğunu düşünmeyin.

Ben de teknoloji meraklısı birisiyim ve sadece telefonu aldığım ilk 1 ay uğraşırım kasarım son limiitine kadar kullanırım ama sonra arama mesajlaşma dışındaki özelliklerini aradabir kullanırım. He diyeceksiniz o zaman git normal özelliği olmayan ucuz bir telefon al. Ama bazı uygulamalar sürekli kullanmasam da aradabir lazım oluyor. Banka uygulamaları, haritalar, bilgi uygulamaları vs.

Zannetmiyorum hiçbiriniz aldığınız akıllı telefonunuzu sürekli performansını zorlayarak kullandığınızı. Ayrıca S3'ün tasarımı kötü derken, diğer rakiplerine göre ve bir önceki versiyonu olan S2'ye göre kötü dedim. Yoksa elbette ki kullanılmayacak kadar kötü değil. Ama ben şahsen şuan kullandığım S2 ile bedavaya değiştirecez deseler değişmem. S2'den sonra da daha iyisi çıkmazsa eğer HTC One X alacağım.