- Reaksiyon puanı
- 1,812
Teşekkürler çok güzel.
Teşekkürler çok güzel.
Muq olmuş
Arka plan çok sade durmuş, bir muharebe alanı olabilir. Onun dışında ellerine sağlık
evet korsan gibi olmuş (anlamayanlar fotoğrafın ismine baksın)
Korsan gibi mi olduevet korsan gibi olmuş (anlamayanlar fotoğrafın ismine baksın)
kaan reis "korsan gibi oldu" yapmış resmin adınıKorsan gibi mi oldu
Espriyi anlamadın :Xkaan reis "korsan gibi oldu" yapmış resmin adını
üzülwekEspriyi anlamadın :X
Arka plan çok sade durmuş, bir muharebe alanı olabilir. Onun dışında ellerine sağlık
Bu güzel işte, ellerine sağlık
kredi kartım olsaydı evetHocalarım bu logoların tanesi 5 TL olsa siz alır mıydınız?
Alırdım, ama bunun ticaretini yapamazsın. Bu nasıl derken adam götürür fotoğrafı.Hocalarım bu logoların tanesi 5 TL olsa siz alır mıydınız?
Nasıl yapamazsınAlırdım, ama bunun ticaretini yapamazsın. Bu nasıl derken adam götürür fotoğrafı.
Merhaba Banada Yapabilirmisin ?Canım sıkıldı ve biraz alıştırma yapmak istiyorum. Biraz amatörüm. İlk yazan 5 kişiye logo yapacağım. Sevdiğiniz karakterleri oynadığınız oyunları ve ne tür bir logo istediğinizi yazmanız yeterli. Beğenmediğiniz yerleri söylerseniz düzeltebilirim. Belki sayı artar.
Yaptığım bazı logolar:
Ekli dosyayı görüntüle 146490Ekli dosyayı görüntüle 146489Ekli dosyayı görüntüle 146488
Yapabilirsin, ama dediğim gibi. İnsanlar beğenmezse isyan edebilir, ya da sen gösterirken çalabilirler.Hocam bu satışı Shift Delete üzerinden önce parayı alarak yapabilir miyim? İkinci el ilanı gibi.
Sanmam, ama yine de bu tarz ortamda çok güveneceklerini zannetmiyorum.@Rizelimapper53, Hocam önce parayı alacağım için çalsa da bir şey değişmez. Değişim hakkı sunarsam yine de isyan ederler mi?
bu işi gerçekten çok güzel yapıyorsun reis