Çok güzel olmuş, elinize sağlık.Tamam hocam yapayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Berk, Nasıl hocam?
Ekli dosyayı görüntüle 146572
Zahmet verdim sana da...
Çok güzel olmuş, elinize sağlık.Tamam hocam yapayım.
@Berk, Nasıl hocam?
Ekli dosyayı görüntüle 146572
Önemli değil hocam hayırlı akşamlar.Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
Zahmet verdim sana da...
Hoşgeldin, sensiz forumda bir eksiklik oluyorduAga ilk 5 dediniz ama hala akıyo gibi bi şansımı deneyim
böyle programcılık kod yazılım ile ilgili bir arka plan istiyorum bide ona uygun font da bir yazı "Kör Cerrah" bide sağ alt kısıma gene arkaplan ile uygun bi crrh yazısı çok büyük olmasın ama okunsun gözüksün..
Eğer yaparsa teşekkür ederim olmazsada sağlık olsun diyelim
Hoşbulduk da buralarda pek aktif olamayacağım artık teşekkür ederimHoşgeldin, sensiz forumda bir eksiklik oluyordu
Böyle bir isteğin olduğu zaman eğer fotoğraflarıda atarsan işi kolaylaşır bence.aga bandaa yap lütfen mikasalı olsun (bir anime karekteri intteernete mikas yaz yeter) yada animeli bişey karışşık animeli bişey olsun zero two falan
lütfen
İsterseniz doktoru çıkarayım hocam.Hoşbulduk da buralarda pek aktif olamayacağım artık teşekkür ederim
abi banda yaparmısın yukarıda belirttim
benim adım yazsın abi Emirhan@EmirhanEkinci, Üstünde ne yazsın?
Hocam Photoshop üzerinden yapıyorum doktoru çıkarma işi yarına kaldı. Kusura bakmayın işim çıktı.Evet doktor çıksa iyi olur crrh yazısı biraz daha küçük olursa yani hafiften imza gibi el yazısı ile bide arkadaki resim biraz daha okunaklı olursa sevinirim teşekkür ederim
(İstersen arkadaki resim değiştirebilirsin)
@kaantekocak, sorması ayıp hangi program üzerinden yapıyosun ?
Buyur dostum sıkıntı olursa yarın halledelim.benim adım yazsın abi Emirhan
abi çok güzel olmuş mükemmel çok teşekkür ederimHocam Photoshop üzerinden yapıyorum doktoru çıkarma işi yarına kaldı. Kusura bakmayın işim çıktı.
Buyur dostum sıkıntı olursa yarın halledelim.Ekli dosyayı görüntüle 146578
discord pp si yaptım tam oturduabi çok güzel olmuş mükemmel çok teşekkür ederim
abi bi tane daha yaprmısın arkadaşımın doğum günü onun içinHocam Photoshop üzerinden yapıyorum doktoru çıkarma işi yarına kaldı. Kusura bakmayın işim çıktı.
Buyur dostum sıkıntı olursa yarın halledelim.Ekli dosyayı görüntüle 146578
Sen istedin ya zaten ahahahahabi bi tane daha yaprmısın arkadaşımın doğum günü onun için
çok güzel yapıyo arkadaşımın doğum günü onun için bir hediye olckaSen istedin ya zaten ahahahah
tasarımcı dayı@tasarimcidayi
İşini elinden alıyorlar
Kardeşim kusura bakma herkese bir tane yapıyorum kimsenin hakkını yemeyelim.çok güzel yapıyo arkadaşımın doğum günü onun için bir hediye olcka
Açıksa iron man li arkaya böyle caf caf lı bir şey bide önüne de ad olarak SonAdam11 yapar mısın?Kardeşim kusura bakma herkese bir tane yapıyorum kimsenin hakkını yemeyelim.
Molotof Kokteyli logo olabilir.
Nasıl hocam?Hoşbulduk da buralarda pek aktif olamayacağım artık teşekkür ederim