Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Mesajda belirttim istediğin numara olurHangi numaradan hangi numaraya mesaj gelmesini istediğini belirtirseniz sevinirim.
Mesajda belirttim istediğin numara olurHangi numaradan hangi numaraya mesaj gelmesini istediğini belirtirseniz sevinirim.
Mesajda belirttim istediğin numara olur
Tamam o da olurÖyle olmaz ozaman kendi cebimden atayım dur
Özelden no atabilir misin?
Bu arada bu olay 10 sene önce vardı resmi site veya programlarca ama şimdi illegaliteye giriyor dolandırıcılık artıyor diye yasak ama biz hack yaparak kullanmaya devam ediyoruz. Bunu veren bir servis yok varsada mesajlar gelmiyor vs. vs. olay bu
mesaj geldi sevdim ben bu işi
Bana da geldi de . yazacak başka bir şey mi bulamadın yavİstediğin kadar para kırabilirsin bu işte. sevdiğin bir kız başka bir erkekle çıkıyorsa erğeğin numarasını bulup ikisini ayırabilirsiniz
Bana da geldi de . yazacak başka bir şey mi bulamadın yav
Evet gerçekten işe yarıyormuşk.bakma onu @android3 istemişti aynı metni gönderdim. @android3 e xx numarasından zz numarasına gönderdim saniyesinde iletildi. @|Elusive| ise kendi numarasından gönderdim.
@android3 bu konuyu bu şekilde kapatalım mı? Yalancı durumundan kurtardım kendimi. Bundan sonra isteyen özelden yazar nasılsa çünkü konu başka yerlere gidiyor
k.bakma onu @android3 istemişti aynı metni gönderdim. @android3 e xx numarasından zz numarasına gönderdim saniyesinde iletildi. @|Elusive| ise kendi numarasından gönderdim.
@android3 bu konuyu bu şekilde kapatalım mı? Yalancı durumundan kurtardım kendimi. Bundan sonra isteyen özelden yazar nasılsa çünkü konu başka yerlere gidiyor
@S4B0T4J hocam sen mi aradın beni ?
Çok korktum polis amcalarsa diye Helal vallaBen aradım niye açmadın korktunmu no olmayınca Operatörden gizli noları kapatsa bile deliyorum o duvarı
Çok ilginç, Hocam o scriptleri nasıl yapıyorsun ya? :w00t:
reklamlıysa kolay.
sen bunu ücretli göndersen yine parayı kırarsın hocam
aklıma neler gelmedi ki ama insanlık ve vicdan olayı devreye giriyor
fark ne ki hocam pazarlamaya bile gerek yok böyle bir uygulamayı,pazarı hazır.
Sana kendi numarandan mesaj attım. Lütfen burada belirtir misin mesaj hakkında?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Mossad, Obama veya info@shiftdelete.net 'ten veya istediği bir mail adresinden mail almak isteyenler mail adreslerini özelden yazsın.
gelmedi mesaj,belki gecikme olmustur
Acaba?
Konuyu arkadaşlarına şaka yapmak isteyen üye amaçlı açtım ama yani? ee? acaba? inanmam? zart zurt gibi saçma ve absürt mesajlar yüzünden buralara geldi. Bazıları gerçekten inanmayabilir ama onlarda artık inansın ve dolandırılmasın. Bu tür haberler ajanslarda baya mevcut. Umarım anlatabilmişimdir. Hııı ?
Benim amcam sırf bu dolandırıcılara baya tl kaptırdı. Telden. 155 ten arayınca adam ne dedilerse yapmış.
Şu anlamda söyledim; şimdi "ben araba kullanabiliyorum" diye bir konu açsaydım, eminim bana "yani?" diyen çok olacaktı.