YEMEKTEYİZHASAN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
bak arkadaşım, içimden geçenleri söyledim, doğru inandığım bir şeyi söyledim. kimseye tepeden baktığım falan yok, haddini bilen biriyimdir. fakat sen üslubunu belli ki muhafaza edemiyorsun, saygıyı kaybedersek konuşacak birşey de kalmaz o zaman.
Seyyah seni az çok gezi konusundan tanıyorum. Haddini bilen birisin evet. Ama şunu bana açıkla '' genç arkadaşlar dünü bilmedikleri için mazurlar.''
- - - Mesaj Güncellendi - - -
O ettiğin laf siz daha o zamanlar yoktunuz bile biz yaşadık biz biliriz değil mi? Dönemde yaşamak o dönemi tam analiz ettiğiniz anlamına mı geliyor?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
geçmişin tortularını taşıyorsun belli ki!
bence çok az puan vermişsin, biraz daha artır ki belki gaza getiresin de daha çok bindirme yapsın arkadaşımız, ne dersin?
Bide şu cümleni senin gibi birine hiç yakıştıramadım. Burda düzgünce düşüncelerimizi aktarıyoruz. Puanı arttır-gaza getir arkadaş daha çok bindirme yapsın gibi kelimeler sana yakışıyor mu?
Ben burda popüler olmak ya da düz mantık eleştirip yapıyım diye yazmıyorum. En az sizler kadar bende bu vatanı seviyorum. Yine sizler kadar bağımsız-gelişmiş bir Türkiye istiyorum.
Ama sizler bazı gerçekleri görmüyorsunuz. Şuan Türkiye Orta Doğu'da kanatlanıyor deniliyor. Kanatlardan biri İsrail biri ABD. Gün geldiğinde yine o kanatları kendisi kıracak.
Birileri çıkıp bu ABD ve İsrail desteğine -ee devletin bekası için herkes ile anlaşılır konuşulur diyor. Tamam bunu Atatürk'de yapmıştır ama neden? Ortada bir kurtuluş mücadelesi varken yapmıştır.
Şuan bulunduğumuz konum açısından zor bir yerdeyiz. Ama iş zoru başarmaktan geçiyor. Yıllardır bizleri eğitim-moda-trend ayağına uyutuyorlar. Bizleri de basit kapital bir ülke yaptılar. Çevrenize bir bakın derim: İnsanlar araba-ev-daha iyi bir yaşam için vermedikleri değer-yapmadıkları şey yok. Açın TV kanallarını insanlar 1 araba için neler yapıyor.
Condellize Rice ile BOP konuşulurken iktidar yeni Osmanlı ile büyülendi. Fakat bunu göremiyorsunuz. 22 ülke parçalanacak dediğimizde hani nerde diyorsunuz, bakın bi Kuzey Afrika'ya bir Arap yarımadasına. Her ülke iktidarsız her ülkede günde 1 bomba mutlaka patlıyor. Müslümanlar birbirine kıyıyor. O 22 ülke arasında Türkiye'de var unutmayın.