/xo/
Dekan
- Katılım
- 3 Haziran 2013
- Mesajlar
- 6,131
- Reaksiyon puanı
- 226
- Puanları
- 243
Ruslar 1980 den beri Dünya nın en iyi uçaklarını yapıyor, her sene geliştiriyor. Biz de 2023 yapacakmışız ![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Ruslar 1980 den beri Dünya nın en iyi uçaklarını yapıyor, her sene geliştiriyor. Biz de 2023 yapacakmışız![]()
1930 larda biz de uçak üretip ihraç ediyorduk ancak istemezükçü zihniyet tarafından kapatıldı o fabrika.
1930 larda biz de uçak üretip ihraç ediyorduk ancak istemezükçü zihniyet tarafından kapatıldı o fabrika.
Başka biri bizden önce uzay gemisi yapmışsa evet deriz efendimGün gelir uçak da yaparız, o zaman da kendi uzay gemimizi yapamadıktan sonra ne anlamı var derler... Yaranamazsın, memnun edemezsin.. Amaç sadece eleştirmek ve muhalefet etmektir...
Askere kıran değil komplo girdi![]()
Başka biri bizden önce uzay gemisi yapmışsa evet deriz efendim
Başka birisi böyle kısır tartışmalarla uğraşmayıp iş yaptığı için olabilir mi? Yok onu yapamayız, bunu edemeyiz, başaramayız demekle olmuyor bu işler. Çalışmakla oluyor. Biz de çalışalım, varsın emekleyerek olsun ama olsun. Akşamdan sabaha olmuyor bu işler. Büyük düşünün, hedef koyun. 3-5 yıllık değil 50 yıllık planlar yapın, bakın bakalım nasıl oluyor.
Türkiye'de devlete sırtını dayayıp geçinmeye alışmış bir "memur zihniyeti" var malesef. Bunlar iş yapmazlar, yapana da mani olurlar.
17 yaşında gel kurallara uyma ve polis aracına çarp. Sonra tutanak tutan polislere gel ailecek saldır onalarda sadece biber gazı kullansın. Ve git toparlanıp sandalyeyle küfrederek saldır ve o adamda gelir senin sinirle disinden vurim derken karnından vursun sinirin etkisiyle ve burda suçlu tamamen ailecek polise çullanan şerefsizlerindir. Bunlar gibi yüzlerce aynı muamelemeyi polise yapanlar var. Ama çok nadir polislerden biri sabredemiyor iste. Kafasından vursa yeriydi.
biz yapılmasın mı dedik, uçak istemiyoruz mu dedik? Sadece size çok büyük bir başarı olarak gösterilenlerin doğru olmadığını söyledik
Bana kalırsa da sizin kafanız sıkıntılı.
Bundan on yıl sonra teknolojik olarak mesafe aynı kalacak hatta arayı açacaklar.
Anlamak zor geliyor biz 1 gelişirken elalem 2 gelişiyor aslında tam tersi olmalı biz 3 gelişmeliyiz.
Eğer olaylarda kendi sinirini stresini bahane edecekse mesleği bıraksın o polis. Adam bu tip durumlara müdahale etmek için para kazanıyor zaten. Napsın bütün polisler trafik cezası mı kessin? Tabiki saldıranı olacak, o da o sırada aldığı eğitimlerin hakkını verip doğru müdahaleyi yapacak. Yok ben sinirlendim yok ben stresliyim yanlış yerinden vurmuşum demeye hakkı yok.
@checkirge gel polis yapalım seni!![]()
Yok sağol o kadar düşmedim ben.
Polislik doğru bir düzende son derece gerekli ve önemlidir. Ancak Türkiye 2013'ten bahsediyoruz. Polis imdat yerine İMDAT POLİS denilen ülke.