İşte Tuncay Özkan'ın GİZLİ deposu !

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İşte Tuncay Özkan'ın GİZLİ deposu !

119010.jpg

Tuncay Özkan’ın kurduğu hücre evlerinde ‘darbe için kaos yaratacak eylemler’ planladığı iddia edildi. Yapılacak eylem planı gizli depodan çıktı

ERGENEKON terör örgütü soruşturması kapsamında ‘terör örgütü üyesi olmak’ ve ‘bilerek örgüte yardım etmek’ suçlarından tutuklanan Tuncay Özkan’ın hücreevleri kurduğu ortaya çıktı. Bu hücre evlerinde toplantılar düzenleyen Özkan’ın ‘’Ülkede kaos çıkarıp darbeye zemin’’ hazırlama çalışması içinde olduğu iddia edildi.

Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul polisi, Tuncay Özkan’ın hücre yapılanmasına gittiğini farklı yerlerde yaptığı toplantılarda yeni bir oluşum içerisine girdiğini belirledi. Tuncay Özkan’ın evinde ve çeşitli yerlerdeki ‘gizli’ depolarında yapılan aramalarda ‘Yapılacak Eylem Planı’’ adı altında bir belge ele geçti. Özkan’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı plan için başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde taban toplamaya çalıştığı belirlendi.

ÜLKEDE KAOS PLANI
MEMLEKET Sevdalıları Derneği ve Biz Kaç Kişiyiz Platformu aracılığıyla yurt genelinde mitingler düzenleyen Özkan’ın hazırladığı ‘Yapılacak Eylem Planı’ başlıklı belgede asıl amacın da ayrıntılarıyla yer aldığı öğrenildi. Belgede yer alan ifadelere göre Tuncay Özkan’ın, Ergenekon terör örgütünün asıl hedefi olan ‘Ülkede kaos yaratmak’’ planını devreye sokmak için harekete geçtiği tespit edildi.

SUİKAST BELGELERİ VAR
ÖZKAN’IN ‘gizli’ deposunda Ergenekon zanlılarının evlerinde ve iş yerlerinde ele geçen birçok suikastin belgelerinin de bulunduğu saptandı. Tuncay Özkan deposunda ele geçen ‘kaos’ belgeleriyle ilgili ilginç bir savunma yaptı. Özkan ‘’Ben gazeteciyim. Gazete ve televizyonlarda üst düzey yöneticilik yaptım. Bu belgelerin bende olması normal’’ dedi.

GÖZALTINDA HIZLI ÇÖKÜŞ

Ergenekon kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konulan Tuncay Özkan’ın gözaltında kaldığı kısa sürede fiziksel olarak çökmesi herkesin dikkatini çekmişti. STAR

29.Eylül.2008 14:08:53​
KaynaK

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
o belgeler kesinlikle operasyon yapan kişilere konulmuştur.

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
şu Alemci_Dayi da samandan zamandan kanal7 den falan haber yapmasa şaşıracam :D Birde Doğan ın yayınlarından haber yap.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yahu şimdi yine savuncam.diceksiniz ki fanatiği olmuşsun suçluda olsa savunuyorsun.ama Tuncayı sevmeyenlere söylüyorum.şöyle sakin olup heyecanınızı alıp bir düşünsenize.bir gazetecide bu belgelerin bulunması normal değil mi?araştırmacı gazetecilik diye bişey var.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu belgelerle arastirmaci gazeteciligin ne alakasi var?
Ayrica bu kadar adi yolsuzluga karismis bir kisinin kendisini temize cikarmak icin bu belgeleri niye halkla paylasmadigida manidar.?.
Birine suikast duzenlenecek ve sende o belge var ama halka aciklamiyorsun.
o kisi oldukten sonra ben biliyordum bende belgesi vardimi diyecekti?
ayrica bu arastirmaci gazetecilikte niye sadece kilit noktalardaki sag goruslulerin suikastleri ile ilgili belgeler var?
bunlarin kaynagi nasil bir kaynakki bu kadar tehlikleri bir konuda Tuncay ozkaná bilgi veriyor ama o bilgiler belirli bir kesimi hedef alan bilgiler.

"MEMLEKET Sevdalıları Derneği ve Biz Kaç Kişiyiz Platformu aracılığıyla yurt genelinde mitingler düzenleyen Özkan’ın hazırladığı ‘Yapılacak Eylem Planı’ başlıklı belgede asıl amacın da ayrıntılarıyla yer aldığı öğrenildi."

Bu gercekse ve ispatlanmissa kusura bakmayin ama buna arastirmaci gazetecilik diyen kisinin iyi niyetle soyledigine inanmam.

Ayrica Tuncay ozkan'in bu gunlere nasil geldigini adinin hangi yolsuzluklara karistiginida hatirlarsak memleket sevdasinin anlamninida ogreniriz gibime geliyor.

Orneklere bakalim:
  1. Tuncay Özkan'a 17 trilyon sorusu:
  2. Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, kanalı kurmak için harcadığı 17 milyon doları nereden bulduğunu açıklamıyor. Ancak müfettişler konuyla ilgili inceleme başlattı.
  3. Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan'ın, kanalı kurmak için büyük fedakarlığa katlandığını anlatmak amacıyla söylediği, “Bundan 2 yıl öncesine kadar çok zengin biriydim. 17 milyon dolarım vardı. Bir ideal uğruna Kanaltürk'e yatırdım” şeklindeki sözleri başına bela oldu.
  4. Özkan aynı zamanda 'nitelikli dolandırıcılık'la da suçlanıyor. Paragon Televizyonculuk İşletme Müdürü Şenol Ayyıldız, şirketinin 1 milyon 700 bin YTL dolandırıldığı iddiasıyla aralarında Özkan'ın da bulunduğu beş kişi hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
  5. Kanaltürk'ün hissedarı olduğu Trakya Basın AŞ'yi satın almak amacıyla sözleşme yaptıklarını ifade eden şirket yetkilisi Şenol Ayyıldız, 575 bin YTL ödediklerini ancak RTÜK'e başvurunca Trakya Basın'ın lisansının olmadığını öğrendiklerini söylemişti.
  6. ORDUYLA İLİŞKİMİZ İYİ:
  7. Ayyıldız, Özkan'ın kendilerine “Orduyla ilişkilerimiz iyi, bizimle uğraşmayın” dediğini öne sürdü. Özkan aynı biçimde maliye müfettişleri ve vergi kontrolörlerinin Kanaltürk'te yaptığı hesap incelemelerini geçen hafta Menemen'deki Kubilay mitinginde şikayet konusu yapmıştı.
  8. Özkan medya mensuplarıyla sohbetlerinde gerçek sahibin kendisi olmadığını ve kanalın Mesut Yılmaz'ın kardeşi Turgut Yılmaz'ın desteğiyle kurulduğunu iddia ediyor. Bir aralar kanalın CHP'nin emrinde olduğunu açıklayan Özkan, partinin ortağı olduğu İş Bankası'yla mahkemelik olmuştu.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
  1. Tuncay Özkan'a 17 trilyon sorusu:
  2. Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, kanalı kurmak için harcadığı 17 milyon doları nereden bulduğunu açıklamıyor. Ancak müfettişler konuyla ilgili inceleme başlattı.
  3. Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan'ın, kanalı kurmak için büyük fedakarlığa katlandığını anlatmak amacıyla söylediği, “Bundan 2 yıl öncesine kadar çok zengin biriydim. 17 milyon dolarım vardı. Bir ideal uğruna Kanaltürk'e yatırdım” şeklindeki sözleri başına bela oldu.
  4. Özkan aynı zamanda 'nitelikli dolandırıcılık'la da suçlanıyor. Paragon Televizyonculuk İşletme Müdürü Şenol Ayyıldız, şirketinin 1 milyon 700 bin YTL dolandırıldığı iddiasıyla aralarında Özkan'ın da bulunduğu beş kişi hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
  5. Kanaltürk'ün hissedarı olduğu Trakya Basın AŞ'yi satın almak amacıyla sözleşme yaptıklarını ifade eden şirket yetkilisi Şenol Ayyıldız, 575 bin YTL ödediklerini ancak RTÜK'e başvurunca Trakya Basın'ın lisansının olmadığını öğrendiklerini söylemişti.
  6. ORDUYLA İLİŞKİMİZ İYİ:
  7. Ayyıldız, Özkan'ın kendilerine “Orduyla ilişkilerimiz iyi, bizimle uğraşmayın” dediğini öne sürdü. Özkan aynı biçimde maliye müfettişleri ve vergi kontrolörlerinin Kanaltürk'te yaptığı hesap incelemelerini geçen hafta Menemen'deki Kubilay mitinginde şikayet konusu yapmıştı.
  8. Özkan medya mensuplarıyla sohbetlerinde gerçek sahibin kendisi olmadığını ve kanalın Mesut Yılmaz'ın kardeşi Turgut Yılmaz'ın desteğiyle kurulduğunu iddia ediyor. Bir aralar kanalın CHP'nin emrinde olduğunu açıklayan Özkan, partinin ortağı olduğu İş Bankası'yla mahkemelik olmuştu.

saymışsın saymasınada hangisinde Özkan suçlu bulundu?
elindeki belgeleri yayınlamak yahut yayınlamamak ona kalmış bişeydir.sevmediği bir insanın ölmesine göz yummak ergenekon üyesi olduğu anlamına gelmez.şu son olaylardan sonra ben olsam bende sesimi çıkarmam

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
saymışsın saymasınada hangisinde Özkan suçlu bulundu?
elindeki belgeleri yayınlamak yahut yayınlamamak ona kalmış bişeydir.sevmediği bir insanın ölmesine göz yummak ergenekon üyesi olduğu anlamına gelmez.şu son olaylardan sonra ben olsam bende sesimi çıkarmam

sevmediği bir insanın ölmesine göz yummak ergenekon üyesi olduğu anlamına gelmez.şu son olaylardan sonra ben olsam bende sesimi çıkarmam

Su cumlenizi esefle karsiladim, Yani bir insani sevmemeyip onun olmesine goz yummakla onu oldurmek arasinda ne fark var?
burda bir tartisma baslatmak istemiyorum lakin insanlar internet uzerindede anti humanist hayatini yasatiyor.
Gecenlerde bir konudada tanimadigi insanlari siniflandiran bir uye ile konusmustuk. Demek istedigimi ya ben anlatamadim yada o kisi anlamak istemedi, sanirim burada bu son cumlenizde tipki ordaki durum gibi INSANLIK icin uzucu ve neler kaybettigimizi ne hale geldigimizi gosteren bir ornek. Malesef bu ornekleri her zaman Turkiyede daha dogrusu bizim oldugumuz her yerde yasiyoruz. Benim gibi dusunmuyorsan dusmanimsin psikolojisi yer etmis sag-sol orta arka on yukari asagi ne olursa olsun bunlarin dunya gorusu olarak kalmasi gerek en azindan internet ortaminda bunu uygularsak zamanla yasamimizada yansir belki.

Ote yandan orda yazilan hic bir davadan henuz beraat etmis degil yada etti biz duymadik.

Saygilar.

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
şu Alemci_Dayi da samandan zamandan kanal7 den falan haber yapmasa şaşıracam :D Birde Doğan ın yayınlarından haber yap.

Derdinizi sıkıntınızı anlıyorum , pek yakında Doğan medyanın bomba gibi haberleri ile ilginize layık olmaya çalışacam ... :mrgreen:

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
eger dogruysa sonuna kadar hesabı sorulsun
dogru degıl ataturkculerı sındırmek ıcın yapıan bır hareketse ıstıklal mahkemesı kurulsun

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
devlet bir adami aliyorsa bosuna degildir.nurseli idizin bile gozu goz degil

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ERGENEKON BALONU

Ergenekon Balonu, şişti dev gibi oldu.
Her boydan ve her soydan, kirli nefesle doldu.
Kimsenin görmediği, uzun ince bir yoldu.
Tarihe tanıklık et, ey mahkeme salonu
Patladı, patlayacak ERGENEKON BALONU

Ergenekon ismini özellikle verdiniz.
Tarihi değerleri, mahkemeye serdiniz.
Bu nefret, bu kin niye, nedir sizin derdiniz?

Siz yuttunuz zokayı, ama millet yutmadı.
Şemdinli tertibini bu millet unutmadı.
Ergenekon masalı, kesinlikle tutmadı.

Hedef tahtanız mıdır şerefli Türk Ordusu?
Kimlerin dümeninde kuruldu kahpe pusu?
Akıl mantık yok zaten, peki Allah korkusu?

Bütün bu tertibiniz, Danıştay'a çıkıyor
Kinciler mahkemeye, kulağını tıkıyor
Senaryonuz hep aynı izleyenler bıkıyor

Ulema ne der bilmem böylesi yalanlara
Saklanma gayretiyle açıkta kalanlara
Bırakın artık bizi bakın şu talanlara

Türkiye kuşatılmış, satılmış tüm limanlar
Ahlak esir edilmiş teslim olmuş imanlar
Humeyni hayranları, Atatürk'ten ne anlar?

Bazı mantığı körler bağımsızlığa düşman
İngiliz mandasında, olmadığına pişman
Akılda sıfır beden, pervasızlıkta şişman

ATATÜRK yaşasaydı, hiç böyle yapar mıydı?
Mazluma sırt çevirip, güçlüye tapar mıydı?
Zehirlenmiş zokayı, havada kapar mıydı?

Müslüman'dı ve Türk'tü, bunu övünç sayardı,
At üstünde cepheden cephelere kayardı,
Şimdikiler "Bir" ise O "Yirmi dört" ayardı.

Milli duruş mu battı görmeyen gözünüze?
Artık kimse inanmaz "Milli" sözünüze
Maskeniz çabuk düştü, döndünüz özünüze

Ecnebiye Mevlana, Müslüman'a Saddamsın,
Yabancıya eğlence, Türk Milletine gamsın,
Bilmem ki soyun nedir sen ne biçim adamsın?

:happy:

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sanırım bu şiir Ergenekon marşı :D:D:D

uzaklarases

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ERGENEKON BALONU

Ecnebiye Mevlana, Müslüman'a Saddamsın,
Yabancıya eğlence, Türk Milletine gamsın,
Bilmem ki soyun nedir sen ne biçim adamsın?

saf ve temiz duygularınızla dile getirdiğiniz paylaştığınız bu dörtlükler için yüreğinize sağlık.
ama bunlar saflık ve temizlikten anlamazlar ki gözlerini öyle bir kin bürümüş ki kim olursa hepsi gözüne düşman görünüyor.derler müslümanlıkta kin nefret yoktur diye ama tam müslüman hepsi.dört şahit adamı idam ederler hepsi ulu yüzleri nur dolu güzel ahlaklı temiz insanlar.olanları var onlara sözümüz yok biraz beklesinler tüm gerçekler çıkacak aslında bir tarafsız olsalar herşeyi gönül gözüyle görebilecekler aslında.
ama anlatmak boşuna .
düşünmezler ki yapılan her fenalık bir cevabı bulacaktır bu dünyada olmasada ahirette.
ya ne yapacaklar taraf olduklarının zulüm ettikleri ahını aldıkları mazlumların.
terkar diyorum Yarabbim sen koru bizi.
kasa diye tutukladılar Kuddisi Okkır ne oldu adam suçunu bilemeden aramızdan ayrıldı bu vebal kimin.soruyorum kimin müslüman müslümana bunu yapmadı en zor müslümanlığını yayılışın ilk yıllarında bile.yürekleri öyle bir kinli ki yaşama hakkı tanımazlar kimseye.bu vebal kaldı bize bize.
taraf olanlara sevabı.
saygılarımla.

EverFrost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suçu kesinleşmemiş herkes masumdur
bu yapılan yobaz medyanın bir karalama kampanyasıdır
yazılanlar sadece iddadır.....

lks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne ergenekonmuş be.Zaten merak ediyordum ne zaman alacaklr diye aldılar.Bakalım Genci,Cevizoğlunu,Akinanı ne zaman alacaklar ve neler bulacaklar.Ne palavralar.

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ne ergenekonmuş be.Zaten merak ediyordum ne zaman alacaklr diye aldılar.Bakalım Genci,Cevizoğlunu,Akinanı ne zaman alacaklar ve neler bulacaklar.Ne palavralar.
Türkiyenin %53 ergenekoncu akp 'ye oy vermedikleri için bizi ne zaman alacaklar merak ediyorum..:D