İşte tema böyle olur...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chemical
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Google chrome yayınlandıktan kısa bir süre sonra tema desteği kazanmıştı. Ama tema sayfasını açtığımızda sanki bir çocuğun elinden çıkmışçasına basit temalarla karşılaşmıştık. Ve bir çoğumuz default temada devam etmiştik. Ama chrome yaptığı bu eklemeyle tarayıcı piyasasında ne kadar ciddi ve istekli olduğunu gösterdi.​

Bu bağlantıya tıklayarak yüz adet tema arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Ama gördüğünüz temaların hiç biri sıradan bir kullacının elinden çıkmış değil, hepsi büyük tasarımcılar. İçlerinde benim tanıdığım sizinde bildiğinizi düşündüğüm Marc Echo bile var.

Sonuç olarak bu yeni temalarla birlikte chrome biraz daha renklendi. Ama sadeliğinden de birşey kaybetmedi. Firefox ve İe kullananlarında bir bakmadan geçmemesini şiddetle tavsiye ediyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=Q_BSrFCvfww&feature=player_embedded#at=24

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Hala Firefox ve IE'yi savunanları anlamıyorum.

Internet Explorer'dan vazgeçemeyceğini düşünen düz mantık şimdi de Firefox'tan vazgeçemeyeceğini düşünüyor.

Chrome nerede rahatlık, ferahlık, sadelik orada :flowers::yes:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Opera, Opera, Opera.

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Internet Explorer'dan vazgeçemeyceğini düşünen düz mantık şimdi de Firefox'tan vazgeçemeyeceğini düşünüyor.:

Zamanın son reklamı güzel olmuş önyargıları yıkmak konusunda. Hiç olmazsa bir gün kullanın sonra karar verin diyorum. Tabi bazılarımızın vazgeçemeceği eklentiler olabilir Firefoxta. Ama İE kullananlar iki kez düşünsün kararlarında. Bende ilk başlarda firefox tan vazgeçemeyeceğimi düşünüyordum. Artık chrome dan vazgeçemeyeceğimi düşünüyorum. Windowstan da kurtulup linux a geçmeyi düşünüyorum.( Ne çok şey düşünmüşüm :D:D:D) Umarım Autodesk linux a destek verir..

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sanırım yanılıyorsun.Firefoxu kullanmadınız dicem ama kullandım diceksiniz.En iyisi Fire foxu tam tadında kullandınız mı? diye sorayım.:)
Operacıları toplamayalım şimdi buraya arkadaşım, peki sen hhiç Opera kullandın mı diye sorayım ben sana ?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
En iyi IE hiç problem yaşamıyorum acaba siz ne yaşıyorsunuz IE ile süper bir taracıyı üstelik işletim sistemiyle birlikte olduğu için daha iyi.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Sanırım yanılıyorsun.Firefoxu kullanmadınız dicem ama kullandım diceksiniz.En iyisi Fire foxu tam tadında kullandınız mı? diye sorayım.:)

Firefox' ta ne var Operada yok onu söyle neden firefox u tercih ediyosun

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
1- FF
2- opera
3- choreme
4- ie

:)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Güzelmiş ama firefox vazgeçilmezim oldu.

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aynen katılıyorum...

IE+Firefox+Chrome+Safari = Opera...

Hepsi var Opera'da..

Opera yı kullananlar Opera olmasa Firefox kullacaklar. Çünkü eklenti desteği var ikisininde. Peki neden Opera. Kuru kuru savunmakla olmaz bence. Neden Opera. Firefoxun binlerce eklenti desteği varken.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Chrome İle Tanışmadan Önce Firefox'tu

Şmdi Chrome ;)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Chrome daha eklenti işine başlamadı, başlarsa o zaman görcez.
Şimdi ben eklentisiz browser kullanamıyorum, o yüzden şimdilik FF

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben de chrome diyorum:)Ayrıca temalar için teşekkürler:thumbup1:

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yahu Chrome'a tema geldi diye Chrome'a mı geçmeliyim..
Alacağı yol çok daha..

FF 4ever
Opera (banka işlemleri ve transfer)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Opera yı kullananlar Opera olmasa Firefox kullacaklar. Çünkü eklenti desteği var ikisininde. Peki neden Opera. Kuru kuru savunmakla olmaz bence. Neden Opera. Firefoxun binlerce eklenti desteği varken.

Binlerce eklentiden kaçı işe yarıyorki?

Opera anlatılsa anlatıyım :D

Bende reklamları engelliyebiliyorum, Bende Operadan video indirebiliyorum Başka ne varki işe yarıyan?

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
chrome güzel ve hızlı ama firefoxta olan bi özellikten dolayı firefoxtan vazgecemiyorum. firefoxta çok sık ziyaret ettiğim siteleri üst tarafa buton olarak atayabiliyorum. böylece tek tık ile o siteye gidiyorum. chrome de ise yeni sekme açılınca boş sayfanın içinde yapmışlar. bu nedenle yeni boş sekme açıp tıklamak icap ediyor. bu sa zor gelıyo bana. ama dediğim olayın chrome de olanı varsa hemen gecerim chrome a.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
chrome güzel ve hızlı ama firefoxta olan bi özellikten dolayı firefoxtan vazgecemiyorum. firefoxta çok sık ziyaret ettiğim siteleri üst tarafa buton olarak atayabiliyorum. böylece tek tık ile o siteye gidiyorum. chrome de ise yeni sekme açılınca boş sayfanın içinde yapmışlar. bu nedenle yeni boş sekme açıp tıklamak icap ediyor. bu sa zor gelıyo bana. ama dediğim olayın chrome de olanı varsa hemen gecerim chrome a.

Operada mevcut buyur gel :D resim,metin -resim metin olarak gözüküyor*

sağa sola üste ve alt kısımda kullanbiliyorsun

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Operada mevcut buyur gel :D resim,metin -resim metin olarak gözüküyor*

sağa sola üste ve alt kısımda kullanbiliyorsun

yok opera istemiyorum mümkünse. bir türlü sevemedim operayı. olursa chrome olsun. olmazsa ben memnunum firefoxtan :)

KAMPURATU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden mi Opera? Sıralayım sebepleri
1) Sekme sayısı artsa bile işlemci ve RAMi firefox kadar tüketmiyor.
2) Firefoxa göre çok daha hızlı.
3) Sade ve Kullanışlı. Gereksiz hiçbirşey Barındırmıyor.
4) Kendi indirme yöneticisi Torrentten indirmeyi destekliyor.
5) Firefox gibi durduk yere çökmüyor.

En önemliside 1. maddede belirttiğim gibi sistemi yormuyor. Youtubede 20 sekme açtım, celeron işlemcili makinada işlemciye binen yük %2 RAM kullanımı 40MB Firefoxta bu oran 2 veya3. sekmede 10'a katlanıyor.(bizzat denedim)

Şuana kadar Operanın bana çıkarttığı hiçbir sorun olmadı. Betası dahi final süreümü gibi sorunsuz çalışıyor.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Opera kral tarayıcıdır.
Firefox Padişahtır.
Chrome imparatordur. :)

ie mi? Boşverin canım çok da tın.