İşte Telegol'deki M.Topuz gerçekleri!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
CANLI CANLI KAPIŞMA! (Tüm gerçekler burada!)

Yılın transfer kapışması, yılın canlı yayın tartışmasına dönüştü !.. Olayın 4 aktörü Mehmet Topuz, Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım ve Recep Mamur canlı yayına bağlandı, gündemi sarsacak açıklamalar yaptı !.. Bunun yanı sıra Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ve olayda ismi geçen hukukçu Kemal Kapulluoğlu da canlı yayına bağlandı.

Hafta başından beri Türkiye'de transfer gündemini karıştıran ve iki büyük kulüp Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren Mehmet Topuz transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına bağlanan Mehmet Topuz, kendisinin ilk önce Fenerbahçe ile görüştüğünü ama Aziz Yıldırım'ı samimi bulmadığı için daha sonra Beşiktaş ile görüştüğünü belirtti.

Ardından programa Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma bağlandı ve Fenerbahçe'ye verdikleri sözden dönemeyeceklerini belirtti.

Tüm bu gelişmeler üzerine de Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören programa bağlandı ve "Mehmet Topuz önümüzdeki yıl Beşiktaş forması giyecek" dedi.

Demirören'den sonra programa bağlanan Mehmet Topuz'un menajeri Metin Korkmaz da "Mehmet Topuz Beşiktaş forması giyecek" dedi.

Tüm bu konuşmaların üzerine yayına bağlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Mehmet Topuz'un hangi formayı giyeceğini yarından sonra herkes görecek" dedi.

Ardından programa bağlanan isim ise Kayserispor Başkanı Recep Mamur'du. Mamur ısrarla şunu söyledi: "Ben Mehmet Topuz'u TV'de Beşiktaş formasıyla gördüm. Yıldırım Demirören daha sonra beni aradı"

Yıldırım Demirören bunun üzerine yine programa bağlandı ve aksini iddia etti.

Bu arada programın sonunda futbolcunun menajeri Metin Korkmaz'ın "Mehmet Topuz şu anda sinir krizi geçiriyor, hüngün hüngür ağlıyor" dediği öğrenildi.

İşte konuşulanlar:

mt11.jpg


MEHMET TOPUZ

"F.BAHÇE'Yİ SAMİMİ BULMADIM"
Ben salı günü sayın Aziz Yıldırım'la görüştüm. Başkan bana "Heryerde beni arıyormuşsun ne istiyorsun?" dedi. Menajerlerim kendisini aramışlardı. Ben de onlara başkanla görüşmek istiyorum dedim. Menajerlerim de başkana numaramı verdi. Başkan kendisi beni aradı "Şu anda ben seninle konuşamam bu etik değil, Recep başkanla aram iyi. Seninle konuşmamız uygun olmaz." dedi.

Bana beni istediğini söyledi ama bunu çekinerek söyledi. Ben de "Beni istiyorsanız, gelin görüşelim konuşalım" dedim. Aziz başkan beni takımda görmek istediğini üstü kapalı olarak söyledi. Ama o zamanlar Beşiktaş devrede değildi. Menajerlerim bana Fenerbahçe ile görüştüklerini söylediler. Ben de o yüzden başkanla görüşmek istedim. Ama ben Fenerbahçe'yi samimi bulmadım. Daha sonra Beşiktaş devreye girince onlarla anlaştım. Eğer Aziz Yıldırım'ı samimi bulsaydım, Beşiktaş ile görüşmez, başka hiç bir takıma söz vermezdim.

"YILDIRIM DEMİRÖREN, KAYSERİSPOR İLE ANLAŞTIĞINI SÖYLEDİ"
Yıldırım Demirören başkanım çarşamba günü Antalya'ya geldi. Bizzat görüştük ve anlaştık. Bana Recep başkanla görüştüğünü ve anlaştığını söyledi. Ben de sonra kendisi ile anlaştım. Ve her konuda el sıkıştık.

"YÜZDE YÜZ BEŞİKTAŞ'I İSTİYORUM"
Fenerbahçe Kulübü'nü samimi bulmadığım için Beşiktaş ile görüştüm ve anlaştım. Şu anda yüzde yüz Beşiktaş'ta oynamak istiyorum. Sözüm var çünkü ve geri dönmek gibi bir şansım yok. Sözleşme falan yapmadık ama sözüm var benim.

Ben herkesten anlayış bekliyorum. 10 senedir Kayserispor'a hizmet veriyorum. Onların da bana bir kez olsun anlayış göstermesini bekliyorum. Bu saatten sonra Kayserispor ve ya Fenerbahçe'de oynamam söz konusu değil.

sh11.jpg


SÜLEYMAN HURMA

"MEHMET 4 TRİLYON İSTEDİ"
Ben pazartesi günü Mehmet Topuz'la görüştüm ve Kayserispor'da kalıp kalmayacağını sordum. Kendisi de bize "Sizler istiyorsanız kalırım" dedi. Sonra biz de "Pazartesi gel ekonomik şartlarını konuşalım" dedik. Geldi ve konuşmaya başladık. Ekonomik krizin olduğunu ve zam yapamayacağımızı söyledik. Hatta "Başkanımız biraz da fedakarlık yapmanı istiyor" dedik.

Kendisi de bana "Ben o paraya oynamam" dedi. Bana öyle bir rakam söyledi ki o parayı vermemiz mümkün değildi. O para hiç konuşulmuyor mesela. Benden istediği para 4 trilyon 200 milyar liraydı. Hiç bir Anadolu takımının bu parayı karşılaması mümkün değil.

Biz o güne kadar hiç bir kulüple Mehmet Topuz adına görüşmedik çünkü biz satmayacağımızı söylemiştik. Ben "Mehmet'e bir teklif yok" derken de bunu anlatmaya çalışıyordum.

Bu pazartesiden önce Mehmet'e transfer teklifi yaptığını iddia eden biri varsa çıksın kamuoyuna söylesin biz de özür dileriz. Biz Mehmet'e dedik ki, "Seni vermek istemiyoruz". Bunun için Real Madrid'le bile savaşırız. Biz kaptanımızı vermek istemiyorduk çünkü.

"BEŞİKTAŞ İLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BİLSEK F.BAHÇE'YE SÖZ VERMEZDİK"
Sonra Mehmet, Fenerbahçe ile görüşmelere başladı. Ardından beni aradı ve "Ben Kayseri'ye dönmek istemiyorum. Yardımcı olun" dedi.

Mehmet'in Beşiktaş ile görüştüğünü bilseydik Fenerbahçe'ye söz vermezdik.

"BEDELİ NEYSE ÖDERİZ"
Biz kulübümüzün duruşunu bozmamak zorundayız. Bu işin bir bedeli olacak ise Kayserispor bu bedeli ödemeye hazırdır. Çünkü Mehmet bizim sözleşmeli oyuncumuzdur. Bizim kimseye problem çıkarmak gibi bir niyetimiz yok. Herkes kulübümüzün duruşuna saygı göstermek zorundadır. Mehmet bizim takım kaptanımız ve kardeşimizdir. Ama bu son günlerde yaşananlar bizi de Mehmet'i de çok zor durumda bırakmıştır.

Biz Fenerbahçe ile çarşamba günü prensip olarak anlaştık. Biz bu sözü verdik. Fenerbahçe vazgeçmediği sürece biz bu sözün arkasında durmak zorundayız.

Basında çıkan rakamlar doğru değil. Bir oyuncu almak üzere anlaştık. Ve üzerine para da alacağız ama bunu şu anda söylemek istemiyorum.

Eğer Mehmet Topuz "Ben Fenerbahçe'de oynamam" derse bizim kendisi ile sözleşmesi var. Gelir sözleşme şartları üzerinden oynar. Çünkü biz Mehmet'in Beşiktaş ile anlaştığından habersiziz. Bu işler tüm tarafların rızası ile olur sonuçta.

Ben sayın başkan Yıldırım Demirören'e de söyledim "Oyuncumuzun isteklerine önem veriyoruz. Eğer görüştüğünüzü bilseydik Fenerbahçe'ye söz vermezdik. Çünkü ben Kayserispor'un menfaatlerini düşünmek zorundayım" dedim.

Biz kimseye oyuncumuzla anlaşabilirsiniz diye bir söz vermedik. Önce bizimle anlaşmaları gerektiğini belirttik.

Oyuncumuza karşı bir fedakarlık yapmamız söz konusu değildir. Kendisi yıllardır hiç bir Anadolu kulübünün veremeyeceği paraları alıyor zaten.

yd11.jpg


YILDIRIM DEMİRÖREN

"F.BAHÇE'YE SAYGIMIZ VAR AMA MEHMET'E DE SAYGI GÖSTERİN"
Ben Recep başkan ile görüştüm. Bana Fenerbahçe ile görüştüklerini söyledi. Ve söz verdiklerini söyledi. Ben de Mehmet ile anlaştığımızı söyledim. Fenerbahçe'ye saygı duyduğumu da söyledim. Ama "Futbolcunun tercihine de saygı gösterilmesi gerekir" dedim.

"F.BAHÇE'NİN VERDİĞİNDEN DAHA AZ PARAYA ANLAŞTIK"
Mehmet, Fenerbahçe'nin verdiğinden daha az rakamlarla bizimle anlaşmıştır. Çünkü kendisi de ailesi de çok iyi Beşiktaşlılardır. Hiç bir futbolcu mal değildir.

Ayrıca her futbolcu başkanları arayabilir. Ben kendimizden örnek vereyim mesela Aydın konusu ile. Geçen sene Bursaspor ile olan transferinde neler yaşandığını biliyorsunuz.

"ETİK OLMAYAN BİR ŞEY YAPMADIK"
Kayserispor Fenerbahçe'ye Mehmet Topuz'un bonservisini veremez. Futbolcunun onayı olmadan bonservisini veremezsiniz. Bizim ceza almak gibi bir durumumuzda olamaz. Etik olmayan bir şey de yapmadık. Mehmet Topuz önümüzdeki sene Beşiktaş forması giyecektir.

METİN KORKMAZ
"BEŞİKTAŞ'TAN ÖNCE FENER ARASA, MEHMET FENER FORMASI GİYERDİ!"
Fenerbahçe ile görüştükten sonra Beşiktaş bu transferle hiç ilgilenmedi. Ben İstanbul'dayken Beşiktaş ile yabancı bir futbolcu için görüşmeye gittim. O sırada da Beşiktaş'ın Mehmet ile ilgilendiğini öğrendim.

Sonra Mehmet'in Aziz Yıldırım ile olan görüşmesinden mutsuz olduğunu öğrendim.

Daha sonra Beşiktaş ile görüşülmeye başlandı Mehmet için.

Mehmet Topuz'un Rıdvan hocamla görüştüğünden haberim yoktu. Çocuk "Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum" diye aramamış. Ciddi anlamda ilgileniyorlar mı diye aramış. Rıdvan hocamın kulübe yakınlığından dolayı Mehmet'in onu aramasında bir sakınca görmüyorum.

"MEHMET BEŞİKTAŞ FORMASI GİYECEK"
Beşiktaş talip olmadan evvel, Fenerbahçe eğer bizi çağırsaydı, bugün Mehmet Fenerbahçe forması giymişti. Size yemin ediyorum Beşiktaş, Kayserispor'un verdiği paranın aynısını verdi.

Beşiktaş forması giyecek Mehmet. Ve bu çocuk verdiği sözden de dönmeyecek.

ay11.jpg


AZİZ YILDIRIM

"BİZ KURALLARA UYGUN HAREKET EDİYORUZ"
Bu bir transfer olayıdır. FIFA'nın ve TFF'nin kuralları vardır. Bir oyuncuyu transfer ederken eğer mukavelesi var ise önce kulübü ile görüşmek gerekir. Bu transfer için 2-3 yıldır çalışma içindeyiz. Ama Kayserispor başkanının kendisi "Evet" demediği için de bu transferi gerçekleştiremedik.

"MEHMET'İ BASKI ALTINDA TUTMAYIN!"
Lig bittikten sonra Başkanı yeniden aradım ve düşünmek için bizden müsaade istedi. Bu zaman içerisinde bana yakın insanlar Mehmet'in benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben sonra kendisini aradım "Beni herkese aratıyorsun. Beni aramana gerek yok. Biz seni alacağız. Ama önce başkanınızla anlaşmamız gerekir" dedim. Mehmet'te bana "Antalya'dayım isterseniz geleyim. Gerekirse 1 sene oynamam" dedi. Ben de kendisine "Otur orada bekle ben seni haberdar edeceğim" dedim.

Bu çocuğu daha fazla baskı altında tutmaya gerek yok. Böyle baskı altında tutmaya gerek yok. Kurallar vardır. Biz Kayseri ile anlaşma yapmışızdır. Zaten biz Mehmet'le de daha önce anlaşma sağlamışızdır.

Hatta ben Mehmet'e dedim ki "Bunlar senin menajerin mi?" o da bana dedi ki "Hayır başkanım, ben onlara yetki vermedim" dedi. Bunlar Mehmet'in menajeri falan değil. Daha fazla beni konuşturmasınlar. Çocuğu rahat bıraksınlar. Bıraksınlar bakalım Mehmet'i şöyle bir 10 gün. Sonunda hangi takımlı çıkacak bakalım.

"MEHMET BANA FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ"
Bana daha önce Fenerbahçeli olduğunu söyledi. Lig TV'ye daha önce 3 büyükleri tutmadığını söyledi. Rahat bıraksınlar çocuğu.

Ben sonuna kadar bu işin üzerinde olacağım. Menajer diye ortalarda gezenler menajer falan değiller. Ne yaptıklarını ben biliyorum. Hepsini ortaya çıkaracağım. Türkiye'de bir daha böyle şeyler olmayacak.

"MEHMET'TEN ONAY ALDIK"
Ben şunu söylüyorum kısaca, biz Kayserispor ile bonservis konusunda anlaşmışızdır. Hem de oyuncunun onayını alarak yapmışızdır.

"BU İŞİN ÜZERİNE GİDECEĞİM"
Ben bu işin üzerine gideceğim. Gerekirse cezalar da alınacaksa alınacaktır. Bundan sonra bu işler değişecektir. Daha açıklayacaklarım var. Bunun için bir basın toplantısı düzenleyeceğim yarından sonra.

Buradan Kayserispor'a teşekkür ediyorum.

"MEHMET 1 AY SONRA DA AYNI ŞEYLERİ SÖYLERSE PEŞİNİ BIRAKACAĞIM"
Kayserispor yarından sonra çocuğu serbest bırakacaklardır. 1 ay sonra Mehmet yine aynı şeyleri söylerse ben de peşini bırakacağım.

Ama çocuğu biraz rahat bıraksınlar bakalım hangi takımı tuttuğu çıksın ortaya.

Bu çocuk daha önce bana Fenerbahçeli olduğunu ve Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi.

Bizzat aradı beni. Daha başka söze gerek var mı? O çocuk baskı altında şu anda. Herkes Mehmet'in nereye gideceğini yarından sonra görecek.

rm11.jpg


RECEP MAMUR

"ÖNCELİĞİ FENERBAHÇE'YE VERDİK"
Bu olayın içinde olmaktan üzüntü duyuyorum. Artık bırakacağım bu başkanlığı. Sezon bitince Aziz Yıldırım beni aradı ve Mehmet Topuz meselesini sordu. Birkaç gün içinde bir cevap vereceğimi söyledim. Sonra Mehmet Topuz ile görüştük, orada konuşulanları Süleyman Hurma anlattı.

Bu arada ben Aziz Yıldırım'a önceliğin Fenerbahçe'de olduğunun sözünü verdim. Ama bu da tapulu bir mülk değil, elbette ki futbolcuyla da görüşecek.

"MEHMET'İ TV'DE BEŞİKTAŞ FORMASIYLA GÖRDÜM, SONRA DEMİRÖREN BENİ ARADI"
Aradan birkaç gün geçti ben Mehmet'i Beşiktaş forması ile gördüm. Olaylar Yıldırım Demirören'in dediği gibi değil. Yıldırım Demirören, beni Mehmet Beşiktaş formasıyla ekranlara çıktıktan sonra aradı. Daha öncesinde görüşmedik.

"BEŞİKTAŞ, MEHMET TOPUZ İLE PROTOKOL YAPMIŞ"
Borsaya bildirmişler, anlaşmışlar, hatta Kemal Kapulluoğlu ile görüşüp fikir almışlar, hatta protokol bile yapmışlar, ondan sonra beni aradılar. Ben de kendisine Aziz Yıldırım'a öncelik konusunda söz verdiğimi anlattım. Eğer ki pazartesi günü Mehmet Topuz'dan vazgeçtiklerini söylerlerse konuşabileceğimiz söyledim. Ben üzülüyorum Yıldırım Demirören'in anlattıklarını görünce. Elbette ki futbolcunun fikri de önemli. Zaten Mehmet Topuz ile anlaşmazsa Fenerbahçe, önceliğin bir önemi yok ki.

Mehmet Topuz diyordu ki "Babamsın, sen ne dersen o olur". Mehmet Topuz bana bu yetkiyi verdi, ama tabii ki yeterli değildir. Beşiktaş bu futbolcuyu Kayserispor'dan alamaz, bir takım engeller var. Önce o engeller temizlenmeli. (Recep Mamur bu sırada sorulan ısrarlı sorulara rağmen o engelllerin ne olduğun ısrarla söylemedi)

"BEŞİKTAŞ ÖNCE GEÇMİŞİ TEMİZLESİN"
Beşiktaş, Anadolu'nun pek çok takımından transferler yaptı, neler yaşandığı ortada. Önce onları bir temizlesin.

Benim için ilk şart para değil. Biz Fenerbahçe'ye söz verdik, Fenerbahçe istedikten sonra Beşiktaş 10 katını da verse olmaz.

Mehmet Topuz gerekirse gelir Kayseri'de oynar.

Ben programınızda Yıldırım Demirören'i dinledikten sonra aradım kendisini. "Başkan nasıl böyle konuşursun" dedim.

YILDIRIM DEMİRÖREN
"RECEP MAMUR'UN KAFASI KARIŞMIŞ, ÖNCE ONLARI ARADIM"
Ben Sayın Mamur'un üzüntüsünü anlıyorum, kafasının da karışık olduğunu düşünüyorum. Lütfen telefon kayıtlarına bakılsın. Ben kendisini çarşamba günü, Mehmet ile biz görüşmeden önce aradım.

RECEP MAMUR
"HAYIR, ÖNCE FUTBOLCUYLA ANLAŞTILAR"
Bir kez daha tekrarlayayım, Yıldırım Demirören önce Mehmet Topuz ile anlaştı, sonra beni aradı. Kulüp başkanlığı böyle olacaksa ben kulüp başkanlğından iğreniyorum. Ben fiyat artırmaya çalışmıyorum ki, öyle olsa bir Fenerbahçe'ye giderim, bir Beşiktaş'a giderim.

kk11.jpg


KEMAL KAPULLUOĞLU

"BEŞİKTAŞ BENİ PERŞEMBE GÜNÜ ARADI"
Mehmet Topuz ile Beşiktaş'ın ilgilendiği bilgisi bana perşembe günü aktarıldı.

Mehmet Topuz da Beşiktaş formasını cuma günü giydi diye biliyorum.

Eğer Kayserispor, Beşiktaş ile anlaşmazsa, Mehmet de Beşiktaş'tan başka bir kulüpte oynamak istemezse, o zaman gider Kayserispor'da oynar.

YILDIRIM DEMİRÖREN
"F.BAHÇE'YE SAYGIMIZ VAR AMA BİZ DE MESELENİN ARKASINDAYIZ"
Recep Mamur için de "Yalan söylüyor" denmesi yanlış. Şu anda Türkiye'de kafası en çok karışan insan, Recep Mamur. Günleri karıştırıyor başkan, hiçbir kulüp başkanı yalan söylemez. Kararı Mehmet Topuz verir. Neredeyse oynamak istiyorsa... Biz de Kayserispor ile görüşeceğiz.

Fenerbahçe de vazgeçmeyebilir. Saygımız var, koskoca kulüp. İş hukuka giderse de hep beraber gideriz. Ben de sonuna kadar arkasındayım. Oyuncu bizi istiyor. Beşiktaş'ın baskı yaptığını söylemek yanlış. Beşiktaşlı olup olmaması de önemli değil, Beşiktaş'ı istediğini söylüyor. Bu yeterlidir.

Hukuk varsa, Beşiktaş'ın ceza alma ihtimali de varsa, futbolcu köle değil, istediği takımda oynar...

KAYNAK
 

astute

Asistan
Katılım
31 Ekim 2006
Mesajlar
379
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Tam kabak tadı vermeye başladı bu olay...birileri aklınca piyasa kızıştırıyor...Fener ile Beşiktaş da buna alet oluyor..iki kulüp de almıyoruz kardeşim selametle desin bakalım kim verir o adama o parayı?
 

FillsMartin

Profesör
Katılım
13 Mayıs 2009
Mesajlar
1,513
Reaksiyon puanı
15
Puanları
0
burda ortalığı karıştıran kayseri yönetimi, oyuncu beşiktaşla anlaştım diyorsa ve sende bunu bile bile bonservisi gidip başka takıma veriyorsan ortalığı elbette karıştırırsın...
 

yusufsan21

Dekan
Katılım
27 Eylül 2008
Mesajlar
6,978
Reaksiyon puanı
35
Puanları
48
Tam kabak tadı vermeye başladı bu olay...birileri aklınca piyasa kızıştırıyor...Fener ile Beşiktaş da buna alet oluyor..iki kulüp de almıyoruz kardeşim selametle desin bakalım kim verir o adama o parayı?

Dediğin gibi olursa o adam mahvolur. Belki bundan sonra kimse onu almaya yanaşmaz.

Fenerbahçeye gelmesini hiç istemiyorum.
 

astute

Asistan
Katılım
31 Ekim 2006
Mesajlar
379
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Valla Yusufsan bana kalırsa bu saatten sonra kimseye gitmesin.Birçok kişi nem kapmış durumda.Ben Galatasaraylıyım ölüyorum Galatasaray aşkımdan dese gelmesini istemem.
 

sansür

Asistan
Katılım
16 Nisan 2009
Mesajlar
197
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bu topuz ne istediğini bilmeyen biri günlerdir spor gündemini oyalayıp duruyor adam resmen reklamını yaptı bende için cıkınıda çıkardı
 

ulash

Doçent
Katılım
8 Nisan 2008
Mesajlar
820
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Açıkçası bunlar hep açgözlülükten oluyor. Adam önce Fener'i arayıp devreye sokmuş aman kalmayayım Kayseri'de diye. Aziz Yıldırım olaya öyle yaklaşınca yine demiş aman ben kalmayayım Kayseri2de diye bu sefer sarılmış Beşiktaşa. Parayı verseler alırız da deseler bu tip futbolcular iki günde Kasımpaşa forması bile giyer. Menejer diye çevresinde tuttuğu kişiler de adamın üzerinden yarı profesyonel şekilde fakat fanatikliklerinden de sıyrılamadan para kazanmaya çalıştıkları için iş daha da kör düğüm oluyor. Ama diyeceğim şudur ki, bu saatten sonra hangi takıma giderse gitsin iş çıkmaz ondan.
(Kasımpaşa derken orasını veya takımı aşağılamak gibi bir amacım yoktur. Sadece sözün gelişi öyle yazdım. Alınan arkadaşlar olursa şimdiden özürlerimi sunarım.)
 

TazzzY

Dekan
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
83
Aziz yıldırımada Yıldırım demirörenede Yazıklar olsun Adam 2 takımı birbirine soktu azcık Takımların hassiyetini düşünseler şu dansöz mehmet topuzu almazlar adam top gibi dönüyor ortada :D
 

NikeSteeL

Dekan
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,420
Reaksiyon puanı
131
Puanları
63
Valla Yılan Hikayesine Döndü bu iş .!!

Ben Fanatik Bir Fenerbahçeliyim . Mehmet Topuzuda Fenerbahçe de görmek istemiyorum.!
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Tek suçlu Mehmet Topuz ve menajerleridir.

Aziz Yıldırım ben futbolcuyla anlaşmasam başkanla anlaşır mıydım diyor. Daha geçen gün çocuk ben Fenerliydim dedi diyor.

Baskı altında tutmayın bakın birkaç gün sonra görürsünüz hangi takımlı olduğunu diyor. :D

Bu adamdan kimseye hayır gelmez. Ben bunu diyeyim. :)
 
Üst