• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İşte Tek Gecelik Erkek

Be5tE

Dekan
Kadınlar onunla bir gece geçirmek için çıldırıyor...

413632801.jpg

Genç popçu Murat Boz, internette ucanfil.com'da düzenlenen bir ankette "kadınların tek gecelik ilişki yaşamak istediği erkek" seçildi. Boz, anket sonucundan sonra " Beğenilmek çok güzel bir duygu. Ama tek gecelik ilişkiler bana göre değil" diye konuştu.

Kaynak

O Kadınlar Boş Kadınlardır Onlardan Hayır Gelmez kimseye kendisi de biliyor tebrikler.

"Beğenilmek çok güzel bir duygu. Ama tek gecelik ilişkiler bana göre değil"

nasıl konuşması gerektiğini ii biliyor :gz: hepsine birden cevap veremez ki :mrgreen:

2. gece pili biteceği için mi tek gecelik diyorlar anlamadım :D

Ben olsam dava açarım o anketi düzenleyen işgüzarlara.
Bir gecelik demekle resmen j****o demişler adama :censored:

Emelden :D Gururumuzsun :D bende tiskiniyorum bu heriften :D

Karizma +sohret+ para = kendini bir gece icin binlerce kadin bullabilir :)

Bu konuları paylaşcam diyom sonra diyom gereksiz bişey bi bakıyom paylaşılmış:)

adam kendisi demiyor ki 1 geceliğim diye, anketteki kadınlar söylemiş. adam bunu kabul etmemesine rağmen onun üstüne kalıyor. yazık murata :lol:

şimdi murat boz hakkında başka bi anket düzenlesek ve kadınlar "gööslerine silikon taktırmalı" dese muratı bağlar mı? bağlamaz.

neyse iyice saçmaladım :icon_:

gerzek ya bide demiş "beğenilmek çok güzel bi duygu" erkek o....u ilan etmişler işte bunun neresi güsel yani

yav hatunlarda sapıttı yaa nasıl bi çağda yaşıyoruz :lol: ankete bak yaa :lol: diğer seçenekler neymiş hakikaten çok merak ediyorum :lol:

tamam işte buda oldu başımıza taş yağacak :)
yav böyle bi anketi kim yaptı kime sordular çok merak ettim.

jigololukla ne ilgisi var arkadaşım :D jigoloyu 2 günlüğünede kiralayabilirsin. Ayrıca jigololuk bir meslektir. Adamı beğenmişler, istemişler. Sonuçta anket bu, herkes murat boz dememiştirki. 100 farklı kişiye 1 er kişi talip olmuştur murat boza 2 kişi olmuştur kazanmıştır, belli olmaz bunlar böyle :D açık ara fark attı demiyor ki eheh. Ya hem niye yargılıyorsunuz seçenleri? Zevkler farklıdır.

adam kendisi demiyor ki 1 geceliğim diye, anketteki kadınlar söylemiş. adam bunu kabul etmemesine rağmen onun üstüne kalıyor. yazık murata :lol:

şimdi murat boz hakkında başka bi anket düzenlesek ve kadınlar "gööslerine silikon taktırmalı" dese muratı bağlar mı? bağlamaz.

neyse iyice saçmaladım :icon_:

Yardın attın beni... Patrick budur.:icon_:

Elâlem nasıl anketler yapıyor Patrick! Peki SDN yönetimi gerimi kalıcak?
( :devil: )

:devil:Murat Boz un canına minnet:devil:
Kızlar başka olsa kullanılmaya gelemem derler hayret...