• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İşte Tek Gecelik Erkek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Kadınlar onunla bir gece geçirmek için çıldırıyor...

413632801.jpg

Genç popçu Murat Boz, internette ucanfil.com'da düzenlenen bir ankette "kadınların tek gecelik ilişki yaşamak istediği erkek" seçildi. Boz, anket sonucundan sonra " Beğenilmek çok güzel bir duygu. Ama tek gecelik ilişkiler bana göre değil" diye konuştu.

Kaynak

O Kadınlar Boş Kadınlardır Onlardan Hayır Gelmez kimseye kendisi de biliyor tebrikler.

"Beğenilmek çok güzel bir duygu. Ama tek gecelik ilişkiler bana göre değil"

nasıl konuşması gerektiğini ii biliyor :gz: hepsine birden cevap veremez ki :mrgreen:

2. gece pili biteceği için mi tek gecelik diyorlar anlamadım :D

Ben olsam dava açarım o anketi düzenleyen işgüzarlara.
Bir gecelik demekle resmen j****o demişler adama :censored:

Emelden :D Gururumuzsun :D bende tiskiniyorum bu heriften :D

Karizma +sohret+ para = kendini bir gece icin binlerce kadin bullabilir :)

Bu konuları paylaşcam diyom sonra diyom gereksiz bişey bi bakıyom paylaşılmış:)

adam kendisi demiyor ki 1 geceliğim diye, anketteki kadınlar söylemiş. adam bunu kabul etmemesine rağmen onun üstüne kalıyor. yazık murata :lol:

şimdi murat boz hakkında başka bi anket düzenlesek ve kadınlar "gööslerine silikon taktırmalı" dese muratı bağlar mı? bağlamaz.

neyse iyice saçmaladım :icon_:

gerzek ya bide demiş "beğenilmek çok güzel bi duygu" erkek o....u ilan etmişler işte bunun neresi güsel yani

yav hatunlarda sapıttı yaa nasıl bi çağda yaşıyoruz :lol: ankete bak yaa :lol: diğer seçenekler neymiş hakikaten çok merak ediyorum :lol:

tamam işte buda oldu başımıza taş yağacak :)
yav böyle bi anketi kim yaptı kime sordular çok merak ettim.

isteyen varsa gitsin napıyosa yapsın bize ne...

jigololukla ne ilgisi var arkadaşım :D jigoloyu 2 günlüğünede kiralayabilirsin. Ayrıca jigololuk bir meslektir. Adamı beğenmişler, istemişler. Sonuçta anket bu, herkes murat boz dememiştirki. 100 farklı kişiye 1 er kişi talip olmuştur murat boza 2 kişi olmuştur kazanmıştır, belli olmaz bunlar böyle :D açık ara fark attı demiyor ki eheh. Ya hem niye yargılıyorsunuz seçenleri? Zevkler farklıdır.

adam kendisi demiyor ki 1 geceliğim diye, anketteki kadınlar söylemiş. adam bunu kabul etmemesine rağmen onun üstüne kalıyor. yazık murata :lol:

şimdi murat boz hakkında başka bi anket düzenlesek ve kadınlar "gööslerine silikon taktırmalı" dese muratı bağlar mı? bağlamaz.

neyse iyice saçmaladım :icon_:

Yardın attın beni... Patrick budur.:icon_:

Elâlem nasıl anketler yapıyor Patrick! Peki SDN yönetimi gerimi kalıcak?
( :devil: )

:devil:Murat Boz un canına minnet:devil:
Kızlar başka olsa kullanılmaya gelemem derler hayret...