İşte GTA V İle Gelecek 4 Yenilik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Korpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
634894674746120725.jpg

2013’ ün ilk çeyreğinde oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan GTA serisinin beşinci sürümünde bizleri heyecanlandıran bir iki değil tam dört yenilik birden var. Birçok oyunseverin merakla beklediği oyunun yenilikleri şunlar:
3 ana karakter: GTA V sürümünde bir karakter yerine üç ana karakteri kontrol edeceğiz. Bunlar: Michael, Trevor ve Franklin. Oyun sırasında üstleneceğimiz görevlere göre karakterler arasında geçiş yapabileceğiz. Bu özellik sayesinde GTA V ‘ in oynanışı büyük ölçüde değişmiş olacak.
GTA V dünyasının boyutu: Sanırız GTA V'de bir MMO' daki dünya boyutuna yaklaşmış olacağız! Oyun dünyasının Red Dead Redemption, Grand Theft Auto: San Andreas ve Grand Theft Auto IV'in toplamı kadar olacağı söyleniyor.
Dinamik görevler: Red Dead Redemption'da olduğu gibi GTA V' de de bazı görevler bizim isteğimize bırakılmış durumda. Yani rastgele olaylar karşısında ne yapacağımıza veya duruma dahil olup olmamak tamamen bizim insiyatifimize bırakılmış durumda
Oynanıştaki geliştirmeler: Devam oyunlarında her zaman oynanışta bazı geliştirmeler yapılır. Ancak GTA'da sürüş, ateş etme gibi bazı vasat diyebileceğimiz alanlarda geliştirilmeye ihtiyaç duyulduğu açık. Rockstar, yeni GTA'da temel oynanışta da önemli geliştirmeler yapacağı konusunda söz veriyor.

Kaynak

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
ön sipariş açıldı diyolarda nereden veriyoruz?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Just Cause 2 haritası kadar geniş harita görmedim henüz. (MMO nedir bilmiyorum.)

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[video=youtube;oxSCe_U2nIE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oxSCe_U2nIE[/video]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
vay modum sağolun :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
vayy arkadaş gta'da bile İmac varr :D