İşte dünyanın seks haritası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D1360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
MapStudyAbroad_000.jpg

İşte dünyanın seks haritası

Geçen sene kurulan ‘ijustmadelove.com’ “Şu anda kimler sevişiyor?” diye merak edenlere cevap veriyor.

Kimin nerede, ne zaman, nasıl seviştiğinin takip edilebileceği bu erotik atlasta, Türkiye üzerindeki yoğun hareket dikkat çekici..

İŞTE SİTEDEN DİKKAT ÇEKEN AYRINTILAR:
İLK DENEYİMİNİ YAŞAYANLARDAN BİRİ URLA'DAN
Ijustmadelove.com’da (Biraz önce seviştim) haritada yerini işaretleyen ziyaretçi sayısı bugüne kadar 81 bin. Kullanıcılar, seçenekler arasından pozisyon, yer (iç/dış mekan, araba, tekne), prezervatif kullanımı, ‘ilk kez’ gibi şıkları işaretliyor. Son bir haftada 3 bin 875 kişi siteye seviştiğini haber verdi. 440’ı homoseksüel ilişki yaşadı. 259 kişi açık havada, 333’ü arabada, 70’i teknedeydi. Denizde ilk cinsel deneyimini yaşayanlardan biri de Urla’dan bir Türk erkeği.

DÜNYA ŞAMPİYONU AÇIK ARAYLA...
Bu hafta Türkiye’den 20 kişi giriş yaptı. Altı kişiyle http://www.ensonhaber.com/arama/ankara-101.htmlAnkara önde. İstanbul’da üç kişi var. Çankırı da bir kişiyle listede. Dün 12.30 itibariyle Türkiye’den tek kayıt http://www.ensonhaber.com/arama/bodrum-189.htmlBodrum’dan geldi. Çift, prezervatif kullandı ve iç mekanı tercih etti. 241 kişi, geçen hafta hayatlarının ilk cinsel deneyimini yaşadığını bildirdi. Prezervatif kullanmada Türkiye yüzde 42.1 ile altıncı. Birinci İspanya. Dün en çok sevişen ülke Polonya oldu. Dünya şampiyonu açık arayla ABD! Türkiye de yoğun sevişen ülkeler arasında.

Kaynak

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Kimin nerede, ne zaman, nasıl seviştiğinin takip edilebileceği bu erotik atlasta, Türkiye üzerindeki yoğun hareket dikkat çekici..

Saçmalık. :).

Yoğun sevişmek ne yahu vallahi insanları işi gücü kalmamış :).

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ne kadar saçma şeyler türemiye başladı :D yazık millete

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Birinci İspanya.Dün en çok sevişen ülke Polonya oldu.Dünya şampiyonu açık arayla ABD! Türkiye de yoğun sevişen ülkeler arasında.
259 kişi açık havada, 333’ü arabada, 70’i teknedeydi. Denizde ilk cinsel deneyimini yaşayanlardan biri de Urla’dan bir Türk erkeği.
Bu arada dünya da dönüyor dimi raporlamışlar mı?:D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Seviştiğini cümle aleme söyleme, afişe etme, duyurma ihtiyacını niye duyar bir insan? İnsan olmayı öğrenemediği, hayvan oğlu hayvan olduğu için.

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
SDN yede bi sabit konu açılsın ;

seviştiğini ilan etmek isteyenler , buradan haykırsın

Örnek:

Saat ; 01.28

Yer ; Bizim EV

Düngece seviştim , kız arkadaşımla ....... poziyonu denedik , harikaydı. ardından ............ pozisyonuna geçtik ,,,,,,,,,,,sonra kız arkadaşımm ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, başladı ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ardından ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, zaman geçtikte ben ve kız arkadaşım ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, rekora doğru koşuyorduk . ardından ben kız arkadaşımın ,,,,,,,,,,,,,,,,, sonra ikimzde yoğun gecen bir gecenin ardından uyuduk :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26