İşte Babam =)

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
jojo geçmiş olsun belki baban beynini parçalamak istemiştir sonra olmayınca şakaya vurmuştur sen yinede dikkat et :))))) ...

vay be bende çöp öğütme makinesine kardeşimin kolunu sokmuştum şimdide takma kolunun vidalarını gevşetiyorum .....:)

Ama kolanyagıyle ilgili gerçek bir anımnı anlatim arkdaşa kolayna ikram ettim sonra çakmağı çakıp eline deydirdim aniden alev aldı sonra hepimiz panik olduk şimdi elini bioksinle yıkıyor....

Bu arada kardeşinin kulagına üzüm sokan arkdaşı kutlarım benim hiç aklıma gelmedi kahretsin .....

:ohmy::ohmy::ohmy: Şaka dimi?

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
:unsure: nuri alço konusu açılmış ona bakın evet çok güzel....

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
neyse gecmis olsun bir daha olursa kolonya ya dikakt et sahte olursa sorun ama sahte deilse acıtır =) allah kımseye goster mesin :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Jojo baban şakayı yapacağına pişman oldu :mrgreen:
Nereye tıklasam bu hikaye var ya :D
ee :P Yaşlandın artık :D
Bu arada benim şakalı yanım hiç yok ya :D
Düşünüyorum düşünüyorum
Hiç şaka yapmamışım bizimkilere :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben ablamın kulagına üzüm sokmustum yha:D
Daha ne şakalar var:lol:

Ben ablamın burnuna leblebi sokmuştum

dudaklarınada sıkma çikolata sıkmıştım az sopa yememiştim o zaman acılı leblebiyi burnundan çıkarmak zor oldu o günden beri burnu tünel gibidir :D

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilginç:D ben ilk birkaç kelimeden sonra babam elk. testereyle beni doğradı bekliodum:D

feerleas

Profesör
Reaksiyon puanı
15
:unsure: ne guzelll kıskandım babasını 5 sene once kaybeden bırı olarak

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
amanın amanın çok yandımı canın

proghakan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
madem her olayın sonu facia. facia yı önlemekte elinde

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Jσjo.`;907703 dedi ki:
Ya çok komik bi durum .. Babamla şakalaşmak için sırtına kolonya döktüm.Tabi babam altında kalır mı.O da bana dökücek Ben arkamı döndüm kaçıcam ama arkamı dönmemle birlikte iki gözüme birden kolonya geldi :lol: (Ama babamın amacı sırtıma dökmek) Ben o acıyla bi bağırdım apartman duymuştur Babam , annem bi panik oldular.Yüzümü yıkadık işe yaramadı.Ben odamdan salona,salondan odama gidip geliyorum:D.Babam yastık sallıyo rüzgar olsun diye annem bi yandan üflüyo.Acıdan kıvranıyorum :D .Sonra yüzümü gözüm açık bi şekilde suya soktum artık gözümü rahatça açabiliyodum.Ama annemle babam çok feci korktu
3.gif
Ve belirtiyim babamla her şakalasmamızın sonu " facia " ile biter ya bana ya ona mutlaka bi şey olur :D

sen yıne şakalaşıyosun ben 18 yıldır babamla oturup uzun uzun konusmadım bıle aynı evde oturan 2 yabancı gıbıyız