Yardım İstatistik Bölümü Zor Mu

mutixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İstatistik bölümü okumayı düşünüyorum ama herkes çok zor bırakırsın gibisinden şeyler söylüyor.Ben bölümü okuyan ya da okumuş kişilerin görüşünü merak ediyorum.Anladığım kadarıyla mezun sayısına göre iş ilanı baya yüksek bir bölüm.Lütfen yardımcı olun kafam çok karışık.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Okuluna göre ODTÜ, Hacettepe değilse bir anlamı yok. Kaç yıldır işsizim. Birde üstüne çok zordu.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Sizin ilgi alanınıza bağlı. Sayısalcı zekaya sahipsinizdir zorlansanız da yaparsınız. Fakat herkesin okuyabileceği düzeyde değil bence de.

mutixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Buradan da sorabilirsiniz.
Bu videoyu izledim ve bölüm çok umut verdi bana. 400 mezuna karşılık 4000 iş ilanı gibi bilgiler paylaşmışlar. ( ) Link atmak yasak mı bilmiyorum. Yasak ise kaldırabilirim. Herkes bitirmek çok zor kimse mezun olamıyor dedi ve moralimi biraz bozdu bu durum. Bölüm bu videoda bahsedildiği gibi toz pembe değil sanırım. Bir istatikçi olarak bölümü önerir misiniz ?

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bu videoyu izledim ve bölüm çok umut verdi bana. 400 mezuna karşılık 4000 iş ilanı gibi bilgiler paylaşmışlar. ( ) Link atmak yasak mı bilmiyorum. Yasak ise kaldırabilirim. Herkes bitirmek çok zor kimse mezun olamıyor dedi ve moralimi biraz bozdu bu durum. Bölüm bu videoda bahsedildiği gibi toz pembe değil sanırım. Bir istatikçi olarak bölümü önerir misiniz ?
Benim istemediğim bir bölümdü. İstemeyerek gittim. Bizim sınıfta da akrabası olanlar yada torpili olanlar işe girdiler. Bir kısmı farklı mesleklere dağıldı. Benim için çok kötüydü. Ortam olsun arkadaşlık olsun.

mutixx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim istemediğim bir bölümdü. İstemeyerek gittim. Bizim sınıfta da akrabası olanlar yada torpili olanlar işe girdiler. Bir kısmı farklı mesleklere dağıldı. Benim için çok kötüydü. Ortam olsun arkadaşlık olsun.
Okumaya değer mi ? Eskişehir, Gazi, Ege, Dokuz Eylül bu okulları kazanabilirim.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Okumaya değer mi ? Eskişehir, Gazi, Ege, Dokuz Eylül bu okulları kazanabilirim.
Sana bağlı tamamen çok istiyorsan oku. Ben sevemedim. Ama mutlaka iyi bir okul olsun.