İstanbul'a yine geleceğim

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
10763436.jpg

R&B ve pop müziğin dünyaca ünlü ismi Rihanna, Bonus’un 10. yılı kutlamaları kapsamında Türkiye’ye geldi. Ünlü şarkıcı, önceki akşam sahnedeydi ve şarkıları, görkemli şovları ile Boğaz’ı inletti. Yılın en önemli organizasyonlarından biri kabul edilen Rihanna konserini izlemeye Bulgaristan, Yunanistan, ıran, Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan’dan da gelenler oldu.
İstanbul’da bulunduğu süre boyunca bir basın ordusu tarafından adım adım takip edilen Rihanna, hem ilgiden, hem seyirci coşkusundan hem de Boğaz’ın güzelliğinden çok etkilendi. Konser sırasında “Sizi bir daha görmek için sabırsızlanıyorum, çok heyecan vericisiniz” diyen Rihanna’nın bu sözleri çığlıklar ve alkışlarla karşılık buldu.
20 şarkı söyledi Kuruçeşme Arena inledi

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Rihanna, bu sürede tam 20 şarkı okudu. Konsere hiç ara vermeyen, kostüm değiştirmeyen ve bis yapmayan şarkıcı, bu yüzden biraz hayal kırıklığı yaratsa da birbiri ardına seslendirdiği hit’leriyle Boğaz’ı inletmeyi başardı.

Kaynak

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Rihanna, bu sürede tam 20 şarkı okudu

Karşılığında milyon dolarları götürdü tabi bir daha gelir :D

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
haydi şiiimdi gel

sensiz olamamkii

haydi şiimdi gel yalnız kalamamkii

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Basında yer alan haberlere göre performansı berbatmış.Böyle yapacaksa gelmesin.:)

Gazetede okudum.İki gün önce ajda pekkanın konserine bile daha fazla ilgi olmuş.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Konserde açık giyinmiş diyenlere Rio konseri:
Sol tarafında bir dövme var arapça...
"Özgürlük Tanrı'dadır" ifadesi seçiliyor.Rihanna bu dövme için "İyilik Meleği" diyormuş..

Arkadan görünmüyor dövme...:D

Gene gel olur mu?:wub:

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Rihanna bana çok antipatik geliyor :D