• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İstanbul Buluşması

Buluşma ne zaman yapılsın

• Temmuz

Oy: 16 45.7%
  • Ağustos

Oy: 5 14.3%
  • Eylül

Oy: 14 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    35
ben gelicemi yazdım ama tarihe yakın zamanlarda kaç kız olucanıda yazarsanız sevinirim :) erkekler sap gibi kalır genelde şimdi tam tersi oluyo galiba tek başıma olcaksam gelmem :D

Kadıköye gelebilirseniz katılabilirim zevkle, mekan sorun değil.
Yerimiz var. :)
Yeter ki gün belirleyin.

Ben Bursadayım ama gelebilirim belki, tarihi kararlaştırın ona göre bişiler yazayım. Temmuzda Yunanistana gidicem çünkü :D

ben gelicemi yazdım ama tarihe yakın zamanlarda kaç kız olucanıda yazarsanız sevinirim :) erkekler sap gibi kalır genelde şimdi tam tersi oluyo galiba tek başıma olcaksam gelmem :D

erkekler için söylenen "sap gibi kalma" lafı ortamda yanlız olduklarından değil, hiç kız olmadığındandır :D

Bana Temmuz uyuyor sadece. Temmuz sonrasında Türkiye'de olmayabilirim. Ortak bir karara varalım artık. :D

Fikirlere göre değişir.O zaman ben şöyle de yapabilirim.Ramazan pek istenmiyor.Eylül'dekilerle ayrı buluşurum Temmuz'dakilerle ayrı. :D Eylül'cüler tarih belirleyelim.Temmuz'cular sizle de tarih belirleyelim. :D

Ağustosun başında İstanbul'a geliyorum ama daha önce de başka bir sitede böyle olmuştu gidemedim kahrolsun yine gelemem herhalde :/

Beni yazdın dimi listeye.. ilk ben dedim :D Yer mekan zaman.. ALLAH'ın izniyle birşey çıkmassa gelirim.

Temmuz'da beş kişi en az.Eylül'de 3 kişi süper ya. :D

Sensiz olmaz zaten yav. :D

temmuzda 5 kişimi ? kocaman forumda... Yanlışlık vardır. kimse konuyumu görmedi acepp.. sabitliyelim :)

Kanbersiz düğün olmaz diyorsun :)

9 olmuş ya. :D Evet bu arada konuyu sabitleyelim.Olmadı yarın Furkan'a sülerim o sabitliyi verir. :D

görsünler yaa.. bende bu kadar kocaman bir forumda tutupta ist da yasayan 8- 9 kişi değildir elbet.. gelmeselerde en azından burada arkadaşlar gelmeyı cok ısterdım ama gıbı bır yorum olmalı dıye dusundum acıkcası .. belkıde yanlıs ama öyle yani :D

Milleti zorlucak değiliz.Önemli değil.Ama 9 kişi kimler keşke yazsalardı.Fikirlerini. :D

temmuzda olması tercihimdir oruclu oruclu sokaklarda dolaşıp yollarda baygınlık geçiremicem bu sıcakta :) bide daha önce yazdığım gibi bir tek kız olucaksam gelmem.. sevgililerinizde getirin forumdaki kızlar gelmiosa :D

Bence Temmuz-Ağustos-Eylül aylarında 3 buluşma ayarlayın. Tarihleri ve yeri belirleyin isteyen oraya gelsin.

Temmuz ve Eylül'de öyle olucakta.Çünkü ben herkesi görmek istiyorum.Ama Ramazan'da eşlik eden olur mu bilemem.

ben amacı anlamadım?geleneksel mi bu ben de gelmeye çalışayım

Amaç derken.Vallahi benim isteğim sizleri görmek.Hepde güzel bir toplantı yapmak.Bildiğin bir buluşma olucak.Gezicez tozucaz falan filan.Bir de oy verenler hangi tarihlerde uygunlar yazsalar.Yer önerileri de alsak.