Denizhan Dakılır
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
yapalım ben gelememiştim o zamanwarkortali dedi ki:Hey millet yeni bir istanbul macerası yapsak mı?
yapalım ben gelememiştim o zamanwarkortali dedi ki:Hey millet yeni bir istanbul macerası yapsak mı?
Efe Zoroğlu dedi ki:Troy Yeni İstanbul Buluşması yapsak.Okullar açılmadan.Downsat veya Chimera beni getirebilir sanırım.Hem de Millet şöyle bir boyumuzu posumuzu görsün.. B)Ne zaman olur. (
Troy dedi ki:Downsat da burda aslında. Kendisi tam ortam insanı oldu Ayarlar artık bir buluşma.
warkortali dedi ki:Volkan sanıyorum ki asya yakası'da ve bana sadece 45 dk uzakta bi yerde
Troy dedi ki:warkortali dedi ki:Volkan sanıyorum ki asya yakası'da ve bana sadece 45 dk uzakta bi yerde
Kendisi 4. Levent'te misafirimiz.
warkortali dedi ki:Troy dedi ki:warkortali dedi ki:Volkan sanıyorum ki asya yakası'da ve bana sadece 45 dk uzakta bi yerde
Kendisi 4. Levent'te misafirimiz.
Ooo ne güzel valla ..
emelden dedi ki:Karar verdim yeni bir İstanbul buluşması olursa bende gelicem
Binicem uçağa gelicem. İnşallah kaçırılmaz ama uçak.
Hoş buluşma olmasada önümüzdeki aylarda mutlaka orda olucam
Troy dedi ki:emelden dedi ki:Karar verdim yeni bir İstanbul buluşması olursa bende gelicem
Bayağı eğlenceli olucak sanırım.
emelden dedi ki:Troy dedi ki:emelden dedi ki:Karar verdim yeni bir İstanbul buluşması olursa bende gelicem
Bayağı eğlenceli olucak sanırım.
Ben öyle düşünüyorum.
Yanımada Piranha yı alıcam Troy. Bir kaç gün önce tanıttın ya işte onu
Volkan onunla geziyormuş sanırım İstanbulda. Bende onunla Piranha ile gezicem
Efe Zoroğlu dedi ki:Troy sen İzmir'e geldiğinde bana uğrayacaktın.Gelmedin mi İzmir'e? Volkan Ağabey beni getirir mi Acaba sen Rica etsen.Yada Babam'a Telefon filan etseniz olurmu ?.İzin için.Ben söylesem güler de.
Ben tuttuğumu koparırım.Birgün SDN de Editor olacağım.Hem beni bir SDN görmüş olur.Vallah bilmem herkes aşık olmaın bana.Söyleme di demeyin sonra yakışıklıyımdır yani.Az buçuk kafada çalışıyor
alperveli dedi ki:organizasyon ne zaman belli bi tarih aralığı var mı??
Troy dedi ki:Efe Zoroğlu dedi ki:Troy sen İzmir'e geldiğinde bana uğrayacaktın.Gelmedin mi İzmir'e? Volkan Ağabey beni getirir mi Acaba sen Rica etsen.Yada Babam'a Telefon filan etseniz olurmu ?.İzin için.Ben söylesem güler de.
Ben tuttuğumu koparırım.Birgün SDN de Editor olacağım.Hem beni bir SDN görmüş olur.Vallah bilmem herkes aşık olmaın bana.Söyleme di demeyin sonra yakışıklıyımdır yani.Az buçuk kafada çalışıyor
Kafa çalışıor canım ona sözümüz yok, maşallahın var da. Editör olma konusunda epeyce yol katetmen gerekiyor. Volkan abini biz yetiştiriyoruz, o da yetişince seni yetiştirsin İzmir'de.
İstanbul'a gelme konusunda ise ailen izin verdikten sonra neden olmasın.
güzel bi sorun çıkmaz inşallahTroy dedi ki:alperveli dedi ki:organizasyon ne zaman belli bi tarih aralığı var mı??
Bu 20 gün içerisinde olur sanırım.
Volkan Taş dedi ki:İnşallah Efe
İstanbul'daki buluşmada görüşcez... (&
Efe Zoroğlu dedi ki:Volkan Taş dedi ki:İnşallah Efe
İstanbul'daki buluşmada görüşcez... (&
Oh be Nerdesin Down.İnşallah ağabey.Beni götüreceğine sevindim.Babam'la izin işini koparmaya bakalım. B)
Wolker dedi ki:Bu aralar bende bir istanbul seyahati planlıyordum bakalım olurda kısmet olursa bende aranızda bulunmak isterim ...