Teşekkürler hocam sizin bölüm neydiBenzer durumdayız anca komi olabiliyorsun o da komi diye alıyor adamlar servisten tut bulaşık yıkama temizliğine kadar sana yaptırıyorlar.
Pazarda tanıdıklar var babamdan ötürü ama orda da akşama kadar çalışıyorsun hem yoruluyorsun hem de aldığın 3 kuruş.
Temizlikçi olarak almak istemiyor kimse çünkü okumuş adam istemiyorlar tepene rahat binmek için.
Eğer iyi şöförlüğün varsa yani güzel araba kullanıyorsan şöför olabilirsin mesela.
Ben güvenlik sertifikası çıkardım hiç sevmememe rağmen en azından asgari alıyorlar diye son çare yaptım bunu.
Şuanda da ingilizce öğrenmeye çalışıyorum iyi ingilizce bilen işsiz kalmıyor.
Eğer acilen ne olursa olsun çalışayım diyorsan sezonluk işçi alan oteller oluyor orda br başlangıç yapabilirsin.Ama tavsiyem daha zor olmasına rağmen barda başla öğrenip ilerde barmen olursan hem aranan adam olur hem çok kazanırsın.
Ben 2 yıl bilgisayar programlama okudum 2 yıl sonra açıktan işletmeye tamamladım 2015 mezunuyum hep böyle saçma sapan işlerde çalıştım.Teşekkürler hocam sizin bölüm neydi
Allah yardımcımız olsun hocam gerçekten emeğinin karşılığını alamamak üzücü.Ben 2 yıl bilgisayar programlama okudum 2 yıl sonra açıktan işletmeye tamamladım 2015 mezunuyum hep böyle saçma sapan işlerde çalıştım.
Eyvallah amin inşallah.Allah yardımcımız olsun hocam gerçekten emeğinin karşılığını alamamak üzücü.
Katılıyorum üniversite okuyacağıma bi işte çalışsam en azından mesleğim vardıMezun olana kadar bir berberin yanında durup sanat öğrenseydiniz şimdi bir yer açıp paranızıda kazanırdınız.
Şimdiki zamanda iş kurmak önemli. Okumak değil.
Eğer varlıklı bir ailede doğduysanız o zaman üni felan okumak çok önemli olurdu. Öyle zengin aileler Çocuklarına öyle iş bulurlar ki, zahmet etmeden, ter dökmeden oturduğu yerde en az 20.000TL kazanır.