Issız Adam

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
ben zaten ondan bahsetmemiştim :)

sendeki değişikliklerden bahset

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
dün izledim arkadaşımla....sonunda ağladım...çok gerçekçi ve doğal bir film olmuş...filmdeki erkek kahramandan günümüzde bir yığın var...her ne kadar dik dursa da aslında korkak kendine güvensiz sahip çıkmaktan aciz değer bilmeyen...

skıştığında kaçmayı marifet bilen...her daim yalana, çok eşliliğe hazır..

ve bir kez daha anladım dürüst insan bulmak çok zor...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Güzel bir film'e benziyo....:)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben sölim mi ne hissettiğimi trooooy :D

ben bu tip erkekler için çok üzüldüm :sorry2: çok güzel şeyler yaşamak varken kapdan nasıl döndüklerini ve nasıl pişmanlıklar yaşadıklarını , aslında karşılarındakine değil de ne ederlerse kendilerine zarar verdiklerini anladım...

yok yere hem de....

corpuscum sen de gel söle bir baağğğyan olarak sıra sen de..:D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Offf yaa ben hala gidemedim haftasonu hep bişiler çıktı :sorry2:

Karar verdim haftaiçi gidicem :mrgreen: hatta yarın akşam =)

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kökü anadolunun bağrına dayanan bir adamın küçüklükten bastırılmış ya da yanlış yönlendirilmiş cinselliğinin gelecekte parayı bulmasıyla gözünün dönüp kalabalık bir şehirde özünü yitirmesiyle zorba fantezilerini hayat kadınları ya da dejenere olmuş saf kızlar üzerinde uygularken reddedilme fobisi içinde hoş bir kadına bağımlı kalmasının öyküsüdür. adam tatminsiz ve tam bir sapıktır... asla normal olamayacaktır ama hep bunun özlemini çekecektir...

üfff unutun gitsin işte! saçmalık ve özentilikten doğmuş bir film. iyi bir kaç oyuncu ve tekdüze bir olaylar dizilimi yanısıra ilginç kamera açıları ve çıplak kadınlar.. seks!

çağan ırmak bu kez yapamamış ya da sadece para kazanmak için yapmış. sanatsal olmadığı, yaratıcı olmadığı açık. farklı bir şey yapayım derken ortaya çıkan ürünün iyi olduğundan değilde sırf altında ki imzadan dolayı satmasından başka bir şey değil.

bir baş yapıt değil, zaman kaybı da yaratacak kadar kötü değil.. ne bileyim işte...

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
tartarus çok açıklayıcı oldu :D

ne bileyim işte :D

Soci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
izleyemedeim ama ilk sıraya aldım izlemek istediklerimin içinde:(

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
llavinyacım bu haliyle de dinlenesi bir şarkı ama Türkçesi daha hoş sanki. :innocent:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
kökü anadolunun bağrına dayanan bir adamın küçüklükten bastırılmış ya da yanlış yönlendirilmiş cinselliğinin gelecekte parayı bulmasıyla gözünün dönüp kalabalık bir şehirde özünü yitirmesiyle zorba fantezilerini hayat kadınları ya da dejenere olmuş saf kızlar üzerinde uygularken reddedilme fobisi içinde hoş bir kadına bağımlı kalmasının öyküsüdür. adam tatminsiz ve tam bir sapıktır... asla normal olamayacaktır ama hep bunun özlemini çekecektir...

üfff unutun gitsin işte! saçmalık ve özentilikten doğmuş bir film. iyi bir kaç oyuncu ve tekdüze bir olaylar dizilimi yanısıra ilginç kamera açıları ve çıplak kadınlar.. seks!

çağan ırmak bu kez yapamamış ya da sadece para kazanmak için yapmış. sanatsal olmadığı, yaratıcı olmadığı açık. farklı bir şey yapayım derken ortaya çıkan ürünün iyi olduğundan değilde sırf altında ki imzadan dolayı satmasından başka bir şey değil.

bir baş yapıt değil, zaman kaybı da yaratacak kadar kötü değil.. ne bileyim işte...

aslında bu yorum çok güzel. harika özetlemiş filmi. ama nedense sonunda pek beğenilmemiş.

şurada yanlış yapılıyor; kötüyü mükemmel şekilde ortaya koyabilmek bence başarıdır. film, o yönyüle başarılıdır. sonu iyi bitecek ya da hep iyiler oynayacak diye bir şey olmamalı bence.

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Hepsi bir tarafa en çok etkilendiğim sahnelerden biri de... Alperin annesine bağırdığı sahne. Eve gidip anneme sarılasım geldi.

Bazen hırçınlaşıyorum ben de. :pinch:

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aslında bu yorum çok güzel. harika özetlemiş filmi. ama nedense sonunda pek beğenilmemiş.

şurada yanlış yapılıyor;
kötüyü mükemmel şekilde ortaya koyabilmek bence başarıdır. film, o yönyüle başarılıdır. sonu iyi bitecek ya da hep iyiler oynayacak diye bir şey olmamalı bence.

yanlışlık yapılan yer kötüyü mükemmel şekilde ortaya koyabilmenin başarı sayılması mı? yoksa kötüyü mükemmel şekilde ortaya koyabilmek başarı mı?

yanlış anlamamışsam ikinci önermeyi desteklemişsin, burada düz mantıktan doğan bir örnek gösterilebilir : ilkokul mezunu bir adam bir iş başvurusunu altından bir kutuyla sunar, deneyimleri az ve becerisi düşüktür. tamam bunu mükemmel bir şekilde sunmuştur ama yine de işe alınmayacaktır...

filmin mutsuz sonla bitmesine gelince, genelde filmi unutulmaz kılan hilelerden biridir. diğer filmlerinde de bu silahı kullanıyor çağan ırmak (ulak filmini ayrı tutuyorum çünkü izlemedim). babam ve oğlum, 120(her ne kadar öyküsü gerçek de olsa), kasımda aşk başkadır gibi filmlerde unutulmaz olmak yönetmenleri için gurur kaynağı olabilir. ama ben şahsen ıssız adam'ın bir an önce akıllardan çıkması için dua ederdim...

ve tabii ki hep iyiler oynamayacak ama burada da iyi nedir gibi cevabı olmayan bir soruya giriş yapılabilir... ama ben yapmam çünkü felsefi tartışmalara girecek kadar ahmaklaşmadım(sonucu asla bulunamayacak tartışmalar, ne eğlenceli!) :D