ozy33
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
İsrail ürünleri.
----
----
Aldığımız malın üstünde Türk malı yazmasına dikkat edelim
Sırf katilerin değil zam gelen şeyler içinde tepkimizi göstermemiz gerekir mesela dogalgaz
Sadece buna değil Türkiye'de yapılan fahiş zamlara, yolsuzluklara, her türlü kanunsuzluğa da ses çıkaralım. Anlamadığım birşey var bu boykotun hangi tarafı bizi ilgilendiriyor. Biz bunu kimin için yapıyoruz. Aslında kendimiz için yapsak amenna ama bir başka ülke için yapınca benim zoruma gidiyor. Her salataya tuz olmaktan da geri durmuyoruz. O zaman dünyada olan bütün katliamlar için boykot yapmamız gerek. Bunun da sonu yok.
Arkadaş doğruları söyleyince nasıl da hadiseyi çarpıtıyorsunŞöyle hassas bir konuya bari siyaset karıştırıp milleti tahrik etmeye kalkışmanın ne anlamı var anlamıyorum yaa.İnadına mı yapıyorsunuz? İsrail'i boykotla doğalgaz zammına tepki göstermenin ne alakası var.İşiniz gücünüz provokasyon.Filistin'deki insanlar gibi aç ve açıkta kalınca arasan da bulamayacaksın o doğalgazı.O zaman anlarsın böyle konuları provoke etmenin nasıl bir şey olduğunu.Son birkaç gündür böyle konulara cevap yazmayayım diyorum ama insanı çileden çıkarıyorsunuz yaa.
Bana beddua etmen çokta tın. O yazıda başka şeylerden de bahsediyor onları da bir zahmet açıklayıver. Mesela madalya meselesi. İşinize gelmeyince hemen küfür, hakaret et sonra gel bana insanlık edebiyatı yap. Benim yazdıklarımı çürütebiliyorsan çürüt. Hayatta en gıcık olduğum şeylerden biri ikiyüzlülük. Ya insanları aptal yerine koymaktan vazgeçin. Generallerin suçunu sen ispat ette görelim. Bu ne kuyruk acısıymış, asker nefretiniz sizi yiyip bitirecek. Bunların siyasi olduğunu herkes görüyor sen görmek istemesen bile. Bak şunu sakın kafandan çıkarma "rüzgar eken fırtına biçer".Sözüm özellikle sana kutadgubilig.Beddua etmekten nefret ederim ama inşallah Filistin'deki insanların yaşadığı acıları Allah sana da yaşatır.Gerek zafercem nickinle, gerek forzafener nickinle, şimdi de kutadgubilig ismiyle yazdığın yazılar senin insanlıktan bir gram nasibini almamış, provokatör bir insan (!) olduğunu ortaya koyuyor.Yüzsüzlüğün bu kadarına pes!İki kere ban yedin akıllanmadın.İstenmediğin yerde durman bile hata.Bari kendine çeki düzen ver de işin şeyini çıkarma.
Sen boykot etme İsrail'i, zorlayan da yok.Git cezaevindeki paşalarının elini öp, failimeçhul cinayetlerde onların piyonu ol.Meydanlarda halkı kışkırt, akp'yi indirmeye çalış.Yeter yaa, pisliğini etrafa saçmayı bırak artık.Mide bulandırmaya başladın.Ne Filistin'deki insanların senin duana ihtiyacı var, ne de akp'nin senin desteğine.
Başka ülke için yapılınca zoruma gidiyor demişsin de senin zoruna giden başka ülke için değil müslümanlar için yapılıyor olması.İnsanlığın yüz karasısın!!!!
Arkadaş doğruları söyleyince nasıl da hadiseyi çarpıtıyorsun
Biraz dürüst olun ya bu ne şımarıklık. Dünyada doğalgaz fiyatları büyük oranda inerken %80 zammın bana bilimsel bir açıklamasını yap bakalım sayın avukat bey. AKP'ye toz kondurmuyorsun, AKP'nin yaptığı hataları görmemezlikten geliyorsun ama insanlık edebiyatında en önde gitmesini de iyi biliyorsun. Bu nasıl iş
Bana beddua etmen çokta tın. O yazıda başka şeylerden de bahsediyor onları da bir zahmet açıklayıver. Mesela madalya meselesi. İşinize gelmeyince hemen küfür, hakaret et sonra gel bana insanlık edebiyatı yap. Benim yazdıklarımı çürütebiliyorsan çürüt. Hayatta en gıcık olduğum şeylerden biri ikiyüzlülük. Ya insanları aptal yerine koymaktan vazgeçin. Generallerin suçunu sen ispat ette görelim. Bu ne kuyruk acısıymış, asker nefretiniz sizi yiyip bitirecek. Bunların siyasi olduğunu herkes görüyor sen görmek istemesen bile. Bak şunu sakın kafandan çıkarma "rüzgar eken fırtına biçer".
Burada kimin istenip kimin istenmediğine sen karar veremezsin işine gelmiyorsa sen yol al. Meydanı boş bulmuşsunuz sallayıp duruyorsunuz. Cahil cesareti bu olsa gerek. Mantıksız sallamanıza da ibretle bakıyorum. Tam ibretlik vak'a olmuşsun.
Ben sadece Türkiye hayranıyım. Sadece iş Arap olunca sesiniz çıkıyor. Mesela Çin'in zulmündeki Uygur Türkleri'nin hakkını arayın onlar bize daha yakın.
Rus'unda Arap'ında İsrail'inde Çin'inde... gerisini sen getir bana onlara küfür ettirmek mi istiyorsun? Ulan işinize gelmeyen herkes komünist bu nasıl bir gerzekliktir. Filistin zulmüne karşı çıkıyorum ama ilk önce kendimizi düşünelim. Mısır neden Filistin'e sınırını kapattı onu biliyor musun? Bu Araplarda herşey menfaat olmuş. Menfaatleri olmuyunca selam bile vermiyorlar. Ben şimdi bu insanların mı hakkını arayacağım? Adamlar kendi kendine zulmediyor sen kalkmış bana söyleniyorsun. Uyanda balığa çıkalım...Bırak kardeşim, komunist ruslara hayranlık duyan biri kalkıp da bana Türk edebiyatı yapmasın.Komunizmin kölesi, Stalin'in köpeği insanlar kalkmış bana Uygur Türkleri'nden bahsediyor.Ben önce Müslüman sonra Türk'üm arkadaşım.Kimsenin dinini de sorgulamıyorum.Bu başlığın akp ile alakası yok, onun için burada akp hakkında yorum yapamazsın.Forum kurallarına aykırı.On tane ayrı kullanıcı adı alıp onlarla yazmak ve bunu itiraf etmemek nasıl ikiyüzlülük değil de benim yaptığım ikiyüzlülük oluyor onu da bir açıklayıver sana zahmet.
Yazdıklarını çürütmeye ihtiyaç duymuyorum çünkü senin ruhun da beynin de çürümüş.Binlerce insan suçsuz olduğu halde öldürülürken "banane araplardan" diyen bir insanın fikirleri de çürümüş, kokmuştur zaten.Muhatabım değilsin.Rusya'ya git, Nazım amcanın mezarında ağla.Yolun açık olsun..
Tamamen dışına çıkılmış olan konuya dönecek olursak; İsrail mallarını boykot etmenin faydası olacağına inanıyorum ben.Çünkü ismi geçen markaların Türkiye'de tüketimi inanılmaz derecede.Bunun önüne geçebilirsek en büyük gücü para olan İsrail'in ekonomisine bir nebze de olsa darbe vurulabileceğine inananlardan biriyim.Coca Cola içmeyin, ölmezsiniz.Nescafé içmeyin, ölmezsiniz.L'Oreal kullanmayınca cildiniz zarar görmez.Aslında ismi sayılan markaların ürünlerini incelerseniz sağlığa faydalı bir tane bile ürün bulamazsınız.Gelin bu ürünleri kullanmayalım, hem cebimiz hem sağlığımız rahatlasın.Hem de Filistin'e acımasızca atılan misket bombalarının üretiminde katkımız olmasın.Cehenneme odunu kendi elimizle taşımayalım.
ağzına sağlık tam da yazacaklarımı yazmışsın fakat bir şekilde bu ürünler ülkemize sokulmasa ki sanmıyorumçok daha etkili olacağı kanaatindeyim :icon_-1: