İsrail Ordusundan Istifa Eden Yüzbaşı: "İsrail Ordusu Bir Terör Örgütüdür"

Bu konuyu okuyanlar

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
İsrail ordusundan istifa eden yüzbaşı: "İsrail ordusu bir terör örgütüdür"

1621182711272.png


Katil İsrail’in Filistin’e karşı zulmü devam ederken İsrail Hava Kuvvetlerinden istifa eden eski hava pilot yüzbaşı Yonatan Shapira’dan flaş bir itiraf geldi. Shapira "İsrail ordusu bir terör örgütüdür, komutanları da savaş suçlusudur” ifadelerini kullanırken toplumun bir "beyin yıkama makinasından" geçirilerek gerçekleri görmelerinin engellendiğini söyledi.

İsrail'de ve ordu içerisinde Tel Aviv yönetiminin Filistinlilere yönelik yürüttüğü işgal ve baskı politikalarına karşı olanlar sayıları az da olsa mevcut. Bunlardan biri de 2003 yılında ordudan istifa eden Yonatan Shapira.

Shapira sadece istifa etmekle kalmamış aynı zamanda diğer ordu mensuplarını da içerisinde bulundukları durumu düşünerek istifaya teşvik eden bir kampanya başlatmış. Arkadaşlarıyla birlikte yürüttüğü bu kampanya neticesinde 2003'ten bu yana İsrail ordusunda görevli 27 pilot daha hava kuvvetlerinden istifa etmiş.

İstifa ettikten sonra Filistinlilerin haklarını desteklemek için gösterilere katıldığı ve uluslararası alanda konferanslar vererek İsrail ordusunun işlediği "savaş suçlarına" dikkati çektiği için bulduğu tüm işlerden kovulan Shapira, bu nedenle Norveç'e taşınmak ve hayatına orada devam etmek zorunda kalmış.

İsrail ordusuna neden katıldığı ve sonrasında görüşleri değişerek kendi ifadesiyle "bir terör örgütünün parçası olduğunu" nasıl anladığını anlatan Shapira, İsrail'de kendisi gibi düşünenlerin sayısının birkaç bini geçmediğini ve bir toplumun bir "beyin yıkama makinasından" geçirilerek gerçekleri görmelerinin engellendiğini söyledi.

'İSRAİL TÜM BÖLGEYİ FELAKETE SÜRÜKLÜYOR'
İsrail ordusuna 1993 yılında pilot olarak katıldığını aktaran Shapira, İkinci İntifada döneminde "yavaş yavaş gözünün açılmaya başladığını" belirterek, şunları kaydetti:

"İsrail ordusu bir terör örgütü, komutanları savaş suçlusudur. İsrail hükümeti Yahudi ırkçısı bir hükümettir ve tüm bölgeyi felakete sürüklemektedir. Ben buna inanıyorum ve birçok kişi de aslında bunun böyle olduğunu anlıyor ama herkes bunu söylemek istemiyor. Bu bir gerçek ve ben bunu söylemek zorundayım. İsrail ordusunda eski bir pilot ve yüzbaşı olarak bunu söylemek benim görevim. İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı dünyaya Filistinlileri korumak zorunda olduğumuz çağrısı yapıyorum. Çünkü onlar katlediliyorlar, etnik nedenlerle öldürüyorlar.

İsrailli liderlerden hiçbir hayır gelmez. Hiçbir şey beklemeyin. Benim gibi solcu İsraillilerden bile, çünkü bizim sayımız çok az, olayların gidişatını değiştirebilecek kadar sayımız yok. Dışarıdan müdahaleye ihtiyacımız var. Büyük bir baskıya ihtiyacımız var. Bu felaketi durdurmak için mümkün olan tüm baskılara ihtiyacımız var."
Shapira, kendisi gibi ordudan istifa eden arkadaşlarıyla birlikte İsrail halkına, hükümetine, başbakanına ve dünyanın geri kalanına, "Bu işgal devam eden bir savaş suçu üzerine savaş suçudur. Biz bu savaş suçunun bir parçası olmaya devam etmek istemiyoruz." mesajını vermek istediklerini kaydetti.

İsrail medyasını ve eğitim sistemini de eleştiren Shapira, insanların beyinlerinin yıkandığını ve gerçeği görmelerinin engellendiğini söyledi.

"İsrail'deki çocuklar son derece siyonist, askeri bir eğitim sistemi içerisinde yetiştiriliyor." diyen Shapira, şöyle devam etti:

"Filistin hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, Nekbe (Filistinlilerin 1948'de vatanlarından sürgün edildiği Büyük Felaket) hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Aldığınız eğitim nedeniyle orduya katılırken halkınızı ve ülkenizi koruyacağınızı zannediyorsunuz. Bazılarımız orduya katılınca yavaş yavaş gözünü açmaya başladı ve gerçeği gördü. Benim farkına vardığım şeylerden biri hizmet ettiğim hava kuvvetlerinin sivillere yönelik toplu cinayetler işlediğiydi. Filistin kasabalarının merkezlerine bomba atmaya gönderiliyorlardı. Belli bir noktada bunun bir terör eylemi olduğunu anladım."

Orduya katılırken amacının insanları korumak olduğunu vurgulayan eski İsrailli asker, "Askeriyeye katılırken istediğim gibi eğer insanları korumak istiyorsam burada (orduda) olmak ve emirlere uymak yerine diğer tarafta (Filistinlilerin yanında) olmalıydım. Psikolojik ve zor bir süreçti ancak bir terör örgütünün parçası olduğunuzu anladığımızda buna hayır demek ve sonuçlarına katlanmak zorundaydık." ifadelerini kullandı.

Ordudan bu şekilde ayrılmasına rağmen hapse atılmadığı için şanslı olduğunu ifade eden Shapira, "Gerçi sonrasında birçok kez Batı Şeria'da Filistinlilerle birlikte protestolara katıldığım ve Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan filolara dahil olduğum için gözaltına alındım ve hapse atıldım. Buna rağmen ordudan bu şekilde ayrılıp ve hala özgür olma ayrıcalığımı şu an verdiğim mesajı iletmek için kullandım." diye konuştu.

"Filistinlileri desteklediğim ve dünya çapında bununla ilgili konferanslar verdiğim için İsrail'de girdiğim tüm işlerden kovuldum" diyen Shapira, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İsrail apartheid devleti dediğim için hükümetim ve ordu komutanlarım savaş suçlusu dediğim için kovuldum. Hala İsrail'e gidebiliyorum ama orada iş bulamadım. Bu nedenle dışarıda Norveç'te yaşıyorum."

İSRAİL TOPLUMU GİDEREK RADİKALLEŞİYOR
Son 20 yıl içerisinde İsrail toplumunun tamamının sağa kaydığına dikkati çeken Shapira, ordudan istifa ettiğinde arkadaşlarıyla birlikte düşüncelerini paylaştığı "pilotların mektubu"nu yayınladığında kendilerine toplumun yüzde 20'sinin hoşgörüyle baktığını ancak bugün bu oranın yüzde 5'i geçmeyeceğini kaydetti.

Shapira, "Medyanın, hükümetin ve ordunun beyin yıkama süreci çok şiddetli işliyor. İnsanlar çok güçlü bir beyin yıkama makinasından geçiriliyor. Eskiden azınlıksak, bugün azınlığın da azınlığıyız." görüşünü dile getirdi.

Bununla birlikte Shapira, kendisi gibi düşünenlerin bu ülkenin en entelektülleri, bilim adamları olduğunu ifade ederek, normal koşullarda ülkeyi kendisi gibi insanların yönetmesi gerekirken şimdi ABD'deki "Beyaz seçkinci" (Irkçı) kişiler gibi "Yahudi seçkinci" (ırkçı) kişilerin yönettiğini sözlerine ekledi.

 

basit

Müdavim
Cezalı
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
6,306
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
6,528
Puanları
113
Bununla birlikte Shapira, kendisi gibi düşünenlerin bu ülkenin en entelektülleri, bilim adamları olduğunu ifade ederek, normal koşullarda ülkeyi kendisi gibi insanların yönetmesi gerekirken şimdi ABD'deki "Beyaz seçkinci" (Irkçı) kişiler gibi "Yahudi seçkinci" (ırkçı) kişilerin yönettiğini sözlerine ekledi.
Bildiğim kadarıyla, Yahudi olmak için, annenin Yahudi olması gerekiyormuş. Irkçı bir din yani. Kendilerini düşünüyorlar. Yaptıkları kötü olsa da, kendilerini düşünmeleri güzel.

Çünkü kendi ülkemizde tatil yapamıyoruz ama yabancı turistlere damızlık hayvan gibi aşılı olduğumuz belirtiyoruz.
 

404 Error

Dekan
Katılım
22 Şubat 2019
Mesajlar
6,368
Reaksiyon puanı
12,510
Puanları
113
Yaş
23
İsraillilerin kendileri bile kötü olduklarını kabul ediyor. Terörist, işgalci ve zalimler doğru. Ona buna acımadan saldırana öyle denir. Barış yapmak istemiyorlar belli. Sadece daha çok öldürmek istiyorlar.
Bunları yani işgalci israili savunana Allah akıl fikir versin. Yani savunmak hiç mantıklı ve doğru değil anlamında demek istedim.
 
Son düzenleme:
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
4,764
Reaksiyon puanı
2,554
Puanları
113
Yaş
123
Demek istediklerimi toparlayamıyorum.Çünkü yanlış bir şey ağzımdan kaçırırsam (Küfür,hakaret vesaire.) bunlar gibiler yüzünden ban yemek istemiyorum.O yüzden tek cümle kuracağım. ALLAH israil ordusunun belasını versin!
Sonları kendi ellerinden olacak içiniz rahat olsun belki biz göremeyeceğiz ama bir gün mutlaka sonları kendi ellerinden olacak öyle ki kaçacak yer arayacaklar..
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
siyonistlerin sonunun gelmesi için öncelikle biz kendi içimizde bir ve beraber olmalıyız, Türkiye olarak özümüze dönmeliyiz, İslam'ın bayraktarlığını yapabilmek için teknoloji ve silahlanmada ileri aşamalara geçmeliyiz çünkü zalimin anladığı tek dil şiddettir. Biz müminler kafirlere ve münafıklara karşı her platformda ve her savaşta birbirimize sahip çıkmaz isek, bir ve beraber olmaz isek, ayrılığa düşer isek leş bulmuş sırtlanlar gibi bizi, ülkemizi ve milletimizi, ümmetimizi parçalamak için ellerine geçen her fırsatta saldırırlar.

Bir ve beraber olmanın, birlik olmanın en güzel temsili de TEŞKİLAT lı olmaktır :) Bilmem anlatabildim mi ...
 

404 Error

Dekan
Katılım
22 Şubat 2019
Mesajlar
6,368
Reaksiyon puanı
12,510
Puanları
113
Yaş
23
@HÜDHÜD, Bir ve beraber olmak güzel bir düşünce. Bende böyle olmasını isterdim ama bazı aynı şeyi kopyala yapıştır yapanlar yüzünden biraz zor gibi. Araplar bize geçmişte ihanet etti diyenlere diyorum.
Yine de pes etmeyip gerçekleri söyleyip ve gösterirsek her şeyi yapabiliriz. Yani işgalci israilin yaptıkları kötü şeyleri.
Zalim israili savunanlara söylüyorum. Onlar Filistin'i ele geçirdikten sonra boş durmayacaklar. Orta doğuyu bile almaya çalışacaklardır. Ama yine zalimce soykırım yaparak. Sonra bize bile saldırmak isteyeceklerdir. Sonuçta bunlar Türk düşman olmayalım demezler bence.
Bize savaş açmasalar bile farklı bir şekilde saldırı yapabilirler.
Orta doğuda yahudiler güçlenirse hepimiz için kötü olacaktır.
Umarım bir gün farkına varırlar.
 
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
4,764
Reaksiyon puanı
2,554
Puanları
113
Yaş
123
@HÜDHÜD, Bir ve beraber olmak güzel bir düşünce. Bende böyle olmasını isterdim ama bazı aynı şeyi kopyala yapıştır yapanlar yüzünden biraz zor gibi. Araplar bize geçmişte ihanet etti diyenlere diyorum.
Yine de pes etmeyip gerçekleri söyleyip ve gösterirsek her şeyi yapabiliriz. Yani işgalci israilin yaptıkları kötü şeyleri.
Zalim israili savunanlara söylüyorum. Onlar Filistin'i ele geçirdikten sonra boş durmayacaklar. Orta doğuyu bile almaya çalışacaklardır. Ama yine zalimce soykırım yaparak. Sonra bize bile saldırmak isteyeceklerdir. Sonuçta bunlar Türk düşman olmayalım demezler bence.
Bize savaş açmasalar bile farklı bir şekilde saldırı yapabilirler.
Orta doğuda yahudiler güçlenirse hepimiz için kötü olacaktır.
Umarım bir gün farkına varırlar.
Akdeniz'de yunanlarla beraber varlığımızdan en çok rahatsız olan ülkelerden biri israil zaten safları belli bunu görmek için hiçbir başka şeye gerek yok diye düşünüyorum ben şahsen.
 

404 Error

Dekan
Katılım
22 Şubat 2019
Mesajlar
6,368
Reaksiyon puanı
12,510
Puanları
113
Yaş
23
@RoketLiSaVasTReni, Evet doğru dediniz. Ama gelinde bunu insanlara anlatmaya çalışın. Zor anlıyor bazıları. Muhabbet kuşum bile daha akıllı. Hemen sevildiğini anlıyor ve mutlu oluyor.
@HÜDHÜD, Evet haklısınız. Olanlar bunlar. Yani gerçekler. O kötüler asıl Türk düşmanılar. Amerika, israil ve yunanistan gibi ülkeler ortak Türk düşmanılar.
Türkiye yani ülkemiz teröristleri bitirip yok etmeye kararlı. Zaten şu son yıllarda baya başarılı gidiyor.
Allah ülkemizi ve askerlerimizi korusun. Hemen teröristlerin sonu gelsin ve başka asker şehit olmasın.
Haberde görüyorum bayramda anneler oğlunun mezarına gidiyor. Ölmeselerdi oğulları ve de torunları onların evine giderdi bayramda. ?
 
Son düzenleme:

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
@Great Justinian sevgili kardeşim siyonistler zaten şuan bile pkk ve daeş vasıtasıyla kukla terör örgütleri üzerinden Türkiyemizi param parça etmek için birleşmiş durumdalar... Fakat Türkiye tek başına da olsa bu terör örgütlerinin sonunu getirmeye başladı ama bu siyonist kafiler ve münafıklar topluluğu da Ayasofya'ya karşılık Mescid-i Aksa'yı yıkmak istiyorlar...

Yine @RoketLiSaVasTReni nın dediği gibi her alanda bize düşman olan bır ırkçı siyonist yapıdan söz ediyoruz, bunlar zamanında ermenileri de, yunanlıları da üzerime salanlar değil midirler? Gerek abd gerek israil siyonistleri asla Türkleri ve müminleri sevmezler ve sevmeyeceklerdir çünkü inkarda en korkunç kullardır.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Birazdan (belki yarın belki yarından da yakın demek isterdim :) ) bu konudaki fikir birliğimizi kıskanıp da sırf muhalefet olsun deyu konumuza sabotaj düzenlemek isteyecekler olacaktır; amaçları konularımızı kilitletmek olacaktır...
 

_Zaur_

VİP üye
Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
13,851
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
22,773
Puanları
113
Yaş
30
@HÜDHÜD, Bir ve beraber olmak güzel bir düşünce. Bende böyle olmasını isterdim ama bazı aynı şeyi kopyala yapıştır yapanlar yüzünden biraz zor gibi. Araplar bize geçmişte ihanet etti diyenlere diyorum.
Yine de pes etmeyip gerçekleri söyleyip ve gösterirsek her şeyi yapabiliriz. Yani işgalci israilin yaptıkları kötü şeyleri.
Zalim israili savunanlara söylüyorum. Onlar Filistin'i ele geçirdikten sonra boş durmayacaklar. Orta doğuyu bile almaya çalışacaklardır. Ama yine zalimce soykırım yaparak. Sonra bize bile saldırmak isteyeceklerdir. Sonuçta bunlar Türk düşman olmayalım demezler bence.
Bize savaş açmasalar bile farklı bir şekilde saldırı yapabilirler.
Orta doğuda yahudiler güçlenirse hepimiz için kötü olacaktır.
Umarım bir gün farkına varırlar.
Yahudilerin geçmişten süregele Türklerle düşmançılığı olmamıştır. Asıl arayı karıştıran hep Arap müslümanları olmuştur.

En düzgün aklı başında olan müslümanlar Türk Milletinin müslümanlardır. Araplar düzgün olsa Yoksa ülkelerinde bu kadar savaş filan olmazdı.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Hadi dünyayı kurtaralım yine XD ?.
Önce kendi RUH'larımıza Hakikat'i aşılayalım ve güzel bir gelecek için kendimizden başlayarak çevremize örnek ola ola müminlerin dua ettiği kullar olalım, Türkiyemiz aslında çok güzel ve güçlenen bir ülke ve devlet :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahudilerin geçmişten süregele Türklerle düşmançılığı olmamıştır. Asıl arayı karıştıran hep Arap müslümanları olmuştur.

En düzgün aklı başında olan müslümanlar Türk Milletinin müslümanlardır. Araplar düzgün olsa Yoksa ülkelerinde bu kadar savaş filan olmazdı.
Şu anki arap devletlerinin çoğunun yöneticileri abd ve israil siyonistlerinin kuklasıdırlar ve halkları ile kıyaslanamazlar... Arap olsun Türk olsun biz her zaman mazlum, mağdur her mümini severiz, ayrım yapmayız.
 

404 Error

Dekan
Katılım
22 Şubat 2019
Mesajlar
6,368
Reaksiyon puanı
12,510
Puanları
113
Yaş
23
@HÜDHÜD, Evet öyle oluyor. Hepimiz bir olursak daha güçlü ve mutlu oluruz.
Keşke herkes iyi olsa ve güzelce iyi düşünebilse. Dünya eminim ki daha güzel bir yer olurdu. ?
 

basit

Müdavim
Cezalı
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
6,306
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
6,528
Puanları
113
@HÜDHÜD, Evet öyle oluyor. Hepimiz bir olursak daha güçlü ve mutlu oluruz.
Keşke herkes iyi olsa ve güzelce iyi düşünebilse. Hayat eminim ki daha güzel bir yer olurdu. ?
Kardeş bura TR.
Burada kardeş kardeşi gurbette sever,
Burada turist, milletin efendisidir.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Atatürk'ün zehirlenmesi veya hastalanması gibi olumsuz olaylar hep şu olaya bağlanır dikkatinizi çekerim:


siyonistler Atatürk'e bile düşman iken nasıl Türklere, bizlere düşmanlıkları yok diyebiliyolar, anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeş bura TR.
Burada kardeş kardeşi gurbette sever,
Burada turist, milletin efendisidir.
İyiliği tesis, inşa etmek yeniden diriltmek zordur ama buna mecburuz. Sevdiklerimizle başkalarının kuklası ya da kölesi olmamak için ümitvar olarak çalışmalıyız.
 

basit

Müdavim
Cezalı
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
6,306
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
6,528
Puanları
113
Atatürk'ün zehirlenmesi veya hastalanması gibi olumsuz olaylar hep şu olaya bağlanır dikkatinizi çekerim:


siyonistler Atatürk'e bile düşman iken nasıl Türklere, bizlere düşmanlıkları yok diyebiliyolar, anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:


İyiliği tesis, inşa etmek yeniden diriltmek zordur ama buna mecburuz. Sevdiklerimizle başkalarının kuklası ya da kölesi olmamak için ümitvar olarak çalışmalıyız.
İnsanlarımızda sorun yok, güç verdiklerimiz bizi damızlık hayvan yaptı ya, çok ağrıma gitti.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
İnsanlarımızda sorun yok, güç verdiklerimiz bizi damızlık hayvan yaptı ya, çok ağrıma gitti.
O aşılma reklamı gerçekten de garip olmuş :D Bazı yöneticiler için geleceğe yönelik hayallerimizden vazgeçmek olmaz, hata yapılır ise düzeltiriz ya da düzletilmesi için elimizden artık ne geliyorsa onun için çalırız, ne diyeyim bilemedim...
 

basit

Müdavim
Cezalı
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
6,306
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
6,528
Puanları
113
O aşılma reklamı gerçekten de garip olmuş :D Bazı yöneticiler için geleceğe yönelik hayallerimizden vazgeçmek olmaz, hata yapılır ise düzeltiriz ya da düzletilmesi için elimizden artık ne geliyorsa onun için çalırız, ne diyeyim bilemedim...
Öyle maskeli insanları görünce aklıma şu geldi;
1621197551372.png


Herkesin aklına geldi.

Bir de Avrupa'da yapılan açıklama; Turist'in (Yüce insanlar artık o yüzden büyük harfle yazdım) göreceği her türkü (kimiz ki?) aşılayacağız.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Yahudilerin geçmişten süregele Türklerle düşmançılığı olmamıştır.
Tarih bilgin çok zayıf!
Osmanlıyı dünyayı yönetme iddiasındaki yahudi ailelerin yıktığını bilmediğin anlaşılıyor.
Senin dediğinin tam aksine Yahudilere bu dünya yüzünde en büyük iyiliği yapan Türkler olmuştur. Onları İspanyadaki katliamdan Türkler kurtardı. Tarih boyunca hep arka çıktı onlara ecdadımız. Lakin onlar fırsat bulduğu her an sırtından hançerledi, akrep misali soktu, zehirlerini enjekte ettiler.

Osmanlıyı yıkmakla yetinmediler, cumhuriyet kurulduktan sonra da fitne ve zehirleme faaliyetlerine seri bir şekilde devam ettiler. Mason localarını kurarak, toplumu içten yıkıp zehirlemeye devam ettiler. Bir ara Atatürk bu fesat yuvalarını kapatmış olmasına rağmen daha sonra İnönü tarafından açılarak faaliyetlerinin devamına izin verildi.

Bizim Amerikan halkıyla, hatta devletiyle de bir sorunumuz olmamasına rağmen oradaki yahudi lobileri ve sermayesi devlet üzerindeki müessir gücünü kullanarak ülkemizi adeta bir kaşık suda boğmanın derdindeler. Ve yine ABD'deki sürekli aleyhimizde faaliyet gösteren Ermeni lobilerinin arkasındaki güç de yine bunlardır.

Ayrıca Türklerin "KIZILELMA" mefküresine karşılık Yahudilerin kızılelması da Arz-ı mev'ud'dur. Yani tanrı tarafından vaad edildiğine inandıkları -onlarca- kutsal kabul edilen topraklar. Bil bakalım bu toprakların ucu nereye dayanıyor? Bunu sen bilmezsin tabii, belki de bilirsin de dile getiremezsin. Çünkü onları kendi milletinden daha çok sevdiğin belli! Evet o toprakların ucu bizim güneydoğu bölgemizi kapsayan Fırat ve Dicle nehirlerimizin arasındaki topraklardır. Tabii bu bizim topraklarımızdaki kısmı. Bütünü ise Tevrat’ın Tekvin bölümünün 13 ve 14. ayetlerinde, Allah (cc), Hz. İbrahim (as)’e ve soyundan gelenlere Nil Nehri’nden Fırat'a kadar olan bölgenin hakimiyetini vadetmiştir. Kuzey sınırı Lübnan, güney sınırı ise Sina Yarımadası’dır. Eğer bir kuşkun varsa gir internete "Arz-ı Mev'ud" nedir diye yaz, göreceksin.

Son bir not: Yahudi kendinden başka hiçbir milletin dostu değildir. Çünkü bu inançlarının gereğidir. İspanyollar, Almanlar niye onları tarihin en büyük katliamlarına maruz bıraktı hiç düşündün mü, yahut oğrenme ihtiyacı hissetin mi? Mesela Hitler zaliminin KAVGAM adlı kitabını okuyabildin mi?

Neyse senin gibi düşünenlere ne söylesek boş. Aşk!!! gözlerinizi karartmış! :)
 
Üst