Cvnmrt
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,942
Daha küçücük yaştaki çocukları müslüman düşmanlığıyla büyüten, keyfine Filistinli katleden zalim bir devletten bahsediyoruz bu yüzden sevmiyorum
Daha küçücük yaştaki çocukları müslüman düşmanlığıyla büyüten, keyfine Filistinli katleden zalim bir devletten bahsediyoruz bu yüzden sevmiyorum
Bu hikayeye inandıysan Ermeni soykırımı hikayesine de inanmalısın. O daha gerçekçi..Ermeni soykırımını tanımıyorlar, başkanlarından ben de hoşlanmıyorum. (dh)
Sizce ?
Bir yerde yazılan çok güzel bir alıntıyı ekliyorum
''
Aarapların Türk katliamınıda unutmadık heralde Türk Yurtlarını 75 yıl süreyle yağmaladılar. Zenginliklerini arabistana taşıdılar. Türk gençlerini esir pazarında sattılar, Kadınları cariye olarak kullandılar. Kuteybe adlı Emevilerin Horasan Valisi "Türk kafası getirene 100 dirhem altın" vaat ediyordu. Araplar obaları basıyor, çoluk-çocuk demeden Türklerin kafasını kesiyor ve Kutaybe'ye taşıyordu. dahada uzar gider
İsrail arapların yanında melek kalıyor ki Türklere her hangi bir zulmü yoktur İsraillerin veya yahudilerin şu yukarda yazdıklarımın yanı sıra filistinin arkamızdan hançerlemeside var tabiki
Hatta osmanlı ile yahudiler iyi bir ilişkilere sahipti
Eski israilli diplomatlardan abba eban, Mon Peuple kitabında şöyle yazmaktadır
İranlılardan, Romalılardan ve her istilacıdan sadece zulüm, kan ve işkenceye lâyık görülen Kudüs ve Yahudi halkı, Ancak Yavuz Sultan Selim'in Kudüs'ü fethetmesinden ve bu fethin Kanuni tarafından takviye edilmesinden sonradır ki, insanca yaşamanın, eşitliğin ne demek olduğunu ve huzur tadının ne anlama geldiğini öğrendi
''
Bir avuç topraklarda, dünyayı parmağında oynatan bir ülke..
Yok ermeni soykırımını tanımış tanımamış bunlar fasa fiso muhabbetler büyük ve güçlü ülkeler böyle muhabbetlere girmiyorlar. Ağada benim paşada benim kıvamında takılıyorlar. Filistin muhabbetine gelirsek. Topraklarını satan filistin halkına müstehak . 10 liralık yere 100 lira isteyip satmışsınız zamanında, en sonunda da israil biraz pozisyon değiştirelim demiş ve ilhak etmiştir. Pek takılmamak lazım. araplar milliyetçi toplumlar değildir burada filistin güzellemesi yapmayın boşuna
zaten Arap ve İranlılar sadece çıkar peşindedir günaha girmek istemem İslam dinini pek uygun yaşamıyorlar.O zaman her müslüman olanlar kardeş sayılamaz. Onun siyaset politikalarına da bakılmalı.