Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Bimde çalıştığım zamanlar bir gün ilan dağıtacaz mağazada kalacak eleman eksik.Olması gerekeni yapmışlar.
Ah şu işverenlerin bencilliği ?Bimde çalıştığım zamanlar bir gün ilan dağıtacaz mağazada kalacak eleman eksik.
Hiç unutmam bir tane kız vardı çalışan normalde haftada 1 gün full çalıştırırlar ki benim için 1 gün full çalışmak bile eziyetken kızı o hafta 3 kere full çalıştırmışlar kız daha yeni izin kullanacak biraz dinlenecek yine eleman eksik diye çağırdılar.
Sonra döndüm dedim ki bu işverenlerde ne Allah korkusu var ne din ne iman ne vicdan bunların Allah'ı para başka bişi değil cumaya da gösteriş için gidiyor münafıklar.
Bunların sayısı ne yazık ki çoğunlukta böyle işverenlerin olduğu ülkede bu tarz şeyler hayal anca Allah'ın hepsini ebedi cehenneminde ağırlaması dileklerimle.
Keşke ama nerdeeeKeşke bizde de olsa.
Türkiyede çalışma hayatı Avrupa'daki gibi değil kölelik sistemi ile çalışıyor insanlar ve bunu geçtim örnek 10 kişilik işi 4 kişi yapıyor.
Böyle bir sistemde bu nasıl yapılsın?
2 yolu var bunun yapılması için
1. Ülkenin ahlakını düzeltecekler
2. Nüfus 40 milyona düşecek
Bu ülkede zenginler lüksünü bırakmaz, zenginlerden birini 3 ay asgari ücretle çalışın çıldırır ağlar 3 ay sonunda ciddi psikolojik tedavi görür.
Bakmayın bu millet çok sabırcı şükürcü bir millet
Peki regl izni için ne diyosunuz bu yorumun konuyla pek ilgisi yok da ???Türkiyede çalışma hayatı Avrupa'daki gibi değil kölelik sistemi ile çalışıyor insanlar ve bunu geçtim örnek 10 kişilik işi 4 kişi yapıyor.
Böyle bir sistemde bu nasıl yapılsın?
2 yolu var bunun yapılması için
1. Ülkenin ahlakını düzeltecekler
2. Nüfus 40 milyona düşecek
Bu ülkede zenginler lüksünü bırakmaz, zenginlerden birini 3 ay asgari ücretle çalışın çıldırır ağlar 3 ay sonunda ciddi psikolojik tedavi görür.
Bakmayın bu millet çok sabırcı şükürcü bir millet
Ücretli olması iyi olmuş en azından millet iş vereni kandıramayacak kendi parasından gidiyor sonuçta.İspanya Kadınlara Regl döneminde ücretli izin veren ilk ülke oldu
Ücretli izin iş verenin ücret ödedigi izin anlamına gelir yalnız ??Ücretli olması iyi olmuş en azından millet iş vereni kandıramayacak kendi parasından gidiyor sonuçta.
Net olmalı ama yapmazlarPeki regl izni için ne diyosunuz bu yorumun konuyla pek ilgisi yok da ???
Keşke böyle bir oylama olsa yemin eden erkekler kadınlardan daha çok ister bu durumu öyle hissediyorumNet olmalı ama yapmazlar
Çok güvenme. Oylama gizliyse şaşabilirsin.Keşke böyle bir oylama olsa yemin eden erkekler kadınlardan daha çok ister bu durumu öyle hissediyorum
Ben isterim bunun dünya genelinde yapılması gerekiyorKeşke böyle bir oylama olsa yemin eden erkekler kadınlardan daha çok ister bu durumu öyle hissediyorum
Hissediyorum diyorum nasıl okuyorsunuzÇok güvenme. Oylama gizliyse şaşabilirsin.
Kesinlikle ya ??Ben isterim bunun dünya genelinde yapılması gerekiyor
Hisler yanıltır. Tanımak gerekir.Hissediyorum diyorum nasıl okuyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle ya ??
Bizim ülkede iki büklüm kalırsın yine de hadi iyisin iyi der çalıştırırlar?bi bizim ülkeye gelmedi
Çünkü bir kadın öğrenirse çocuguna da öğretir... Geri kalmış toplumların hepsinde kadınlar geri plandadırNerede o Kadın hakları savunucuları, bir kere bile bu konu ile ilgili Türkiye Cumhuriyeti,nin
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Gençlik ve Spor Bakanlığı
Hazine ve Maliye Bakanlığı
İçişleri Bakanlığı
Millî Eğitim Bakanlığı
Sağlık Bakanlığı
ile iletişime geçmiş mi, öneri, teklif vermiş mi, o kadar millet vekili var onlar ile kanun hükmünde yasa tasarısı için görüşülmüş mü, sonuç belli.
Not:Yukarıdaki bakanlıkların Hijyenik Kadın Ped,i ile ne ilgisi var diye bir soru gelirse, soruyu soranın kalbini kırarım haberi olsun.
Her zaman söylüyorum, bir toplumu tüm herşeyde yüceltmek istiyorsan ilk önce Anaokulundan itibaren Kadını eğiticeksin, ayağa kaldırcaksın ki toplum gelişsin.
Her Kadın bireyin ilk Regl (Adet) olduğu günden Menapoz gününe kadar bu ülkede Hijyenik Kadın Ped,i ücretsiz olmalı.
Daha söyleyecek çok şey varda şimdilik giriş olsun bu.
İspanya Kadınlara Regl döneminde ücretli izin veren ilk ülke oldu
Benim yorumuma böyle bir cevap verdiyseniz düşünme şekliniz için el fatiha diyorum ???Birden, toplumun geri kalmışlığından kadınlar sorumlu oldu. Ne kafalar ama.
Yorumunuz konuyu o yöne saptırıyor.Benim yorumuma böyle bir cevap verdiyseniz düşünme şekliniz için el fatiha diyorum ???
Kesinlikle ??Bizde de olmalı.