differentturk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,059
Mount and blade geldi aklıma ona benzer bir oyun olabilir.Herhalde. Ordumuz küçük başlıyiruz.
Mount and blade geldi aklıma ona benzer bir oyun olabilir.Herhalde. Ordumuz küçük başlıyiruz.
Fps tarzı aksiyon oyunu değil. Strateji oyunu.Mount and blade geldi aklıma ona benzer bir oyun olabilir.
Clash of clans gibi kuş bakışı bakıyoruz yani değil mi?Fps tarzı aksiyon oyunu değil. Strateji oyunu.
Eu4 Hoi4 gibi.Clash of clans gibi kuş bakışı bakıyoruz yani değil mi?
Müge anlı bulur her şeyi. Geçenler de 15.000 altın sikkem kaybolmuştu da, sağ olsun müge bulmuştu. ? Alan robin di. İmparatordan aldı ama kimseye veremedi. Biz de onu kör ettik. ?Zenginden alıp fakire mi veriyordu ?
Fakirden alıp daha mı fakirleştiriyordu ?
Önüne gelene mi veriyordu ?
Oyun bulunmayacak gibi Müge Anlı ya mail at o bulur ?
Bende aradım ama burada söylenen oyunlar var çoğunlukla. Robin Hood ile alakalı olduğundan emin misin? Ya da oyunla ilgili başka bir şeyler hatırlıyorsan söyle.Yok bu da değil.
Robin hood ile tam alakalı değil. Tek hatırladığım arada yardım aldığım.Müge anlı bulur her şeyi. Geçenler de 15.000 altın sikkem kaybolmuştu da, sağ olsun müge bulmuştu. ? Alan robin di. İmparatordan aldı ama kimseye veremedi. Biz de onu kör ettik. ?
Bende aradım ama burada söylenen oyunlar var çoğunlukla. Robin Hood ile alakalı olduğundan emin misin? Ya da oyunla ilgili başka bir şeyler hatırlıyorsan söyle.
Robin hood ile tam alakalı değil. Tek hatırladığım arada yardım aldığım.Müge anlı bulur her şeyi. Geçenler de 15.000 altın sikkem kaybolmuştu da, sağ olsun müge bulmuştu. ? Alan robin di. İmparatordan aldı ama kimseye veremedi. Biz de onu kör ettik. ?
Bende aradım ama burada söylenen oyunlar var çoğunlukla. Robin Hood ile alakalı olduğundan emin misin? Ya da oyunla ilgili başka bir şeyler hatırlıyorsan söyle.
Bilen yok sanırım.Müge anlı bulur her şeyi. Geçenler de 15.000 altın sikkem kaybolmuştu da, sağ olsun müge bulmuştu. ? Alan robin di. İmparatordan aldı ama kimseye veremedi. Biz de onu kör ettik. ?
Robin Hood derken pek anlamadım ama bu oyun 10 yıllık ve İngiltere'de geçiyor :Evet 6-7 yaşlarımla bir oyun oynardım (10 yıl oluyor) ve bu oyunun ismini hatırlamaya çalışıyorum. Ama bulamıyorum
Oyun bir haritada geçiyor böyle başkalarıyla savaşıyoruz. İngilterede geçiyor oyun. Habire robin hooddan yardım alır savaşırdım vs.
Offline bir oyundu. İsmini hatırlayan varsa sôylesin.
Bilen yok sanırım.Müge anlı bulur her şeyi. Geçenler de 15.000 altın sikkem kaybolmuştu da, sağ olsun müge bulmuştu. ? Alan robin di. İmparatordan aldı ama kimseye veremedi. Biz de onu kör ettik. ?
O alakasız hocam. Daha önce oynadım.Robin Hood derken pek anlamadım ama bu oyun 10 yıllık ve İngiltere'de geçiyor :
Mafia II
*Strateji oyunuRobin Hood derken pek anlamadım ama bu oyun 10 yıllık ve İngiltere'de geçiyor :
Mafia II
Robin Hood: The Legend of SherwoodYani evet. Yardım alırdım asker verirdi hep.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Strateji oyunu oyun.
Evet pek bir şey bulamadık. Çünkü oyunla alakalı başka bir şey hatırlamıyorsun. Birbirine benzeyen çok oyun var.Bilen yok sanırım.
Önce baştan bir konuyu okuyun.bu olamaz demi? Defender of the Crown - Wikipedia
Robin Hood: The Legend of SherwoodEvet 6-7 yaşlarımla bir oyun oynardım (10 yıl oluyor) ve bu oyunun ismini hatırlamaya çalışıyorum. Ama bulamıyorum
Oyun bir haritada geçiyor böyle başkalarıyla savaşıyoruz. İngilterede geçiyor oyun. Habire robin hooddan yardım alır savaşırdım vs.
Çoğu mesajı okudum ama çok uzun olduğundan arada atladım sormuşlar görmemişim gerçi 10 yıl önce dediğinden ihtimal düşüktü amaÖnce baştan bir konuyu okuyun.
Desperados: Wanted Dead or AliveEvet 6-7 yaşlarımla bir oyun oynardım (10 yıl oluyor) ve bu oyunun ismini hatırlamaya çalışıyorum. Ama bulamıyorum
Desperados 2: Cooper's RevengeEvet 6-7 yaşlarımla bir oyun oynardım (10 yıl oluyor) ve bu oyunun ismini hatırlamaya çalışıyorum. Ama bulamıyorum
O alakasız hocam. Daha önce oynadım.Robin Hood derken pek anlamadım ama bu oyun 10 yıllık ve İngiltere'de geçiyor :
Mafia II
Yok bu da değil. Oyun eu4 hoi4 gibi harita bakışıydı.Desperados: Wanted Dead or Alive
Mesaj otomatik birleştirildi:
Desperados 2: Cooper's Revenge