Emir Timur
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 445
The Super olabilir mi?
iyi geceler arkadaşlar bende bir film arıyorum uzun zaman önce izlemiştim konusu şöyle;
bir grup kız arkadaş mezuniyet balosu gecesi zilzurna sarhoş olup arabalarına atlayıp yola çıkıyorlar ve bir dilenciye çarpıyorlar daha sonra dilencinin başında öldü mü ölmedi mi derken ölmüş olduğuna karar verip hayatımıza devam etmemiz lazım bu dilenci için mi kendimizi yakalım vs diye amerikanvari düşüncelerle olay yerinden kaçıyorlar daha sonra sürekli garip olaylar yaşıyorlar halisülasyonlar görüyorlar bunalıma giriyorlar ve tek tek intihar edip ölüyorlar. Filmdeki karakterlerden biri rekor sahibi bir sporcu havuzda parande falan atıp atlıyordu, biri galiba pilotluk vs kazanmıştı birisi de tıp alanında yükseliyordu filan böyle bi filmdi bir türlü bulamadım varsa aranızda cai fbi gibi çalışan arkadaşlar bi zahmet el atın cenazeyi kaldıralımhayırlı geceler.
üstad bu değil bea![]()
bu mu? 2. filmde vardı...
Dead Silence 1991
Merhaba,
Bir film vardı.Filmde bir kız arkadaşıyla küçük bir kasabada barda yapılan müzik grubunun konserine gidiyordu ve gecenin sonunda yangın çıkıyordu.Daha sonra müzik grubundakiler kızları arabaya alıyordu.Kızların birisini şelalenin orda kurban ediyorlardı.Daha sonra kızı şelaleye atıyorlardı.Kız canlanıp tek tek peşlerine düşüyordu. Bu filmin ismi neydi?
Aradığın film "Kana Susadım (Jennifer%27s Body) filmi - Sinemalar.com" bu doğruysa veya değilse dönüş yaparsan sevinirim.Merhaba,
Bir film vardı.Filmde bir kız arkadaşıyla küçük bir kasabada barda yapılan müzik grubunun konserine gidiyordu ve gecenin sonunda yangın çıkıyordu.Daha sonra müzik grubundakiler kızları arabaya alıyordu.Kızların birisini şelalenin orda kurban ediyorlardı.Daha sonra kızı şelaleye atıyorlardı.Kız canlanıp tek tek peşlerine düşüyordu. Bu filmin ismi neydi?
En son yazdığın film bu sanırım" Matrix (The Matrix) filmi - Sinemalar.com " doğruysa veya değilse dönüş yapar mısın.merhabalar, bir çok kişi gibi çok eskiden izlediğim filmlerin çoğunu hatırlayamıyorum ancak arda aklıma takılıyor ve bakmak istiyorum. çok aradım ancak bulamadım.
filmin konusu şöyleydi ; iki kız kardeş vardı psişik güçlere sahiplerdi yanlış hatırlamıyorsam metafizikle uğraşıyorlardı ve babası simya ile uğraşıyordu sanırım ancak annelleri ve babaları ölmüş, asosyallerdi, eve bi kardeş erkek arkadaşını getiriyor ona da bir takım güçlerini gösteriyorlar çocuk şaşırıyor birazda korkuyor, kaçıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim bağları kopmuyor diye hatırlıyorum. diğer kardeş en sonunda bi tablo yapıyor göz çiziyor. bu çizdiği göz sıradan değildi yangın felan çıkıyor diye hatırıyorum. diğer kız kardeş çıkartıyordu sanırım yangını böyle bir filmdi,
diğer filmde ablamla izlemiştik gece 12 den sonra verilmişti; bir köyün veya kasabanın erkekleri savaşa gidiyor ve geri gelmiyorlar köyde bir erkek kalıyor o da çok yaşlı bakirelerle alakalı bir filmdi her kız 18 yaşına basınca bu adamla öpüşmek hediyeleri oluyordu bu adam da ölünce köyden çıkmaya çalışıyorlar köyün çevresi mayınlarla çevrili her defasında birini seçip gönderiyorlar belli bir yere kadar gidip geri dönüyorlar.
bir diğer filmde; zamanda yolculuk yapmak için veya ışınlanmak için yanılmıyorsam bellerinin alt kısmında bir delik vardı kordon bayı gibi bir bağı oraya sokunca bir yerlere gidiyorlardı sonuna kadar izleyemedim yaşım küçüktü ailemde kapattı. arada bi kanallar gece yarısından sonra böyle değişik filmler verirdi oralardan biliyorum.
bulabilirseniz şimdiden teşekkürler gerçekten çok aradım son çare buraya yazdım. bu tarz değişik filmleri izlemeyi çok severim film önerisi de alabilirim.
Aradığın film "http://twiriock.com/sYl" bu doğruysa veya değilse dönüş yaparsan sevinirim.Ben 2 3 sene öncesine kadar bir film izlemiştim Filmde Hatırladıgım Kadarıyla Başrol The Rock'tı Ve Adamı parayla hapishaneye sokup bütün hapishanelerden kaçıyordu kaçamadıgı hapishane yoktu. En kısa Zamanda Filmi bulup yazarsanız Çok sevinirim![]()
Aradığın film "http://twiriock.com/t01" bu yarış filmi değil korku filmi doğruysa veya değilse dönüş yaparsan sevinirim.Selamlar. Filmde böyle yarış arabaları falan vardı sanırım emin değilim böyle insanlar bir sahnede kargaşa halindeydi bu avmlerde olan yürüyen merdivenlerin en ucunda kadının biri sıkışmış vücudu falan yok olmuştu. Yarış filmiydi sanırım. Bu film yüzünden ne zaman yürüyen merdivenden geçsem içimde hep korku var bu sahne yüzünden. Ayrıca filmi izleyeli 5-6 yıl veya daha fazla oldu hatırlamıyorum tam.
eski bir film değildi bide büyük ihtimalle 2010dan sonradırarkadaşlar filmin en başında trende bir kız uyanıyodu hiçbirşey hatırlamıyodu sonra yanına bir erkek gelmişti ve benimle gel tarzı bişey demişti orasını tam hatırlamıyorum filmin ortalarında da yatılı okul gibi bir yerden kaçmaya çalışıyorlardı bulursanız çok sevinirim aklıma takıldı kaç haftadır bi ümitle buraya yazdım
Evet budur teşekkür ederim ?bu muydu acaba?
filmden bir sahne de hatırladım90 larda seyretmiştim
bi çocuğa (galiba çocuk) yürek nakli gerekiyor donör buluyorlar adam hapishanede
Müebbet hapis cezası almış birisi anlaşıyorlar hastaneye gidince yolda kaçıyor
hatırladığım bu kadar
bilen olursa lütfen cevap bekliyorum
teşekkürler
arkadaşlar filmin en başında trende bir kız uyanıyodu hiçbirşey hatırlamıyodu sonra yanına bir erkek gelmişti ve benimle gel tarzı bişey demişti orasını tam hatırlamıyorum filmin ortalarında da yatılı okul gibi bir yerden kaçmaya çalışıyorlardı bulursanız çok sevinirim aklıma takıldı kaç haftadır bi ümitle buraya yazdım
---- Mesajlar birleştirildi ----
eski bir film değildi bide büyük ihtimalle 2010dan sonradır.tren değildi metroydu karıştırdım
Ya bende bir film arıyorum yardımcı olur musunuzDead Silence 1991 olabilir mi?