Master Yoda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 234
3arkadaşlar aradığım film şöyle 3 zeni kabile gibi toplumdan çıkıb amercaya sanırım geliyolar şehire filan yani ve bu 3 adamla ilgilenmeyi bir kadin ustleniyor onlara yardim filan ediyor yani butun şehir,teknoloji bunlara garip geliyor bunlarin hic birinden habersizler cunku sonra bu adamlar ayriliyolar ayri ayri şehirlere dagılıyolar sonrasi işte hatırlamıyorum tvde bakmışdım cok uzun zaman once siz de yardım ederseniz bulub tekrar izlemek istiyorum sonunu merak ediyorm duygusal bir film oldugunu düşünüyorum lütfen yardım edin lütfen((
bilmiyorumFilm benim de ilgimi cekti ben de bilmek istiyorum
3
Zeni yazmiwim pardon zenci
Bende bi filmi ariyorum.Brunonun kimligi diye 3 bolum yayinlanmisti TRT de. Sanirim 90 yiliydi.Filmin sonunda Carlos isminde bir kotu adam bulunuyodu .İsmi Bilinmeyen Film Arama - Bulma
Filmin ismini/adını unuttum, hatırlamıyorum. İsmi bilinmeyen filmleri bulma.
arkadaşlar sinamada izlediğim beni çok etkileyen bir film fakat bi türlü adını hatırlayamıyorum bulup nişanlımla tekrar izlemek istiorum
film sanırım bir fransız yapımıydı filmde tanımadığı bi ailenin eline düşen küçük kıza işkence ediliyo ve kız zor şer ellerinden kaçıyo büyüyo fakat ikide bi vucudunu kesen bi yaratık görüyo arkadaşları onu bulduğunda muhakkak bi yerinde derin bi kesik oluyo ama aslında piskolojisi bozulduğu için kız kendi kendini kesiyo.bu arada kız büyümüş genç kız olmuş oluyo ve kendine işkence yapan aileyi bulup bütün aileyi çocuklarda dahil pompalı tüfekle öldürüyo bir süre sonra oraya en yakın arkadaşıda geliyo olayın şokuna giriyo bu arada kız o kendini kesen yaratığı yine görüyo ama kız bu sefer kendi boğazını kesiyo en yakın arkadaşı tam evi terk edicekken bodrumdan sesler duyuyo tam aşşağı indiğinde birde görüyoki her tarafı kesik işkence görmüş küvete zincirlenmiş bi kadın onu kurtarmaya çalışırken ülkenin zengini olan masonlar geliyo ve oraya başka bi aile yerleştiriyo ve o kıza işkenceler ediyolar en sondada derisini tamamen soyup ne gördüğünü soruyo masonların başındaki kadın ve bunun üstüne kadın konuşma yaptıktan sonra kendini silahla vuruyo
The Good Lie (2014) - IMDbarkadaşlar aradığım film şöyle 3 zeni kabile gibi toplumdan çıkıb amercaya sanırım geliyolar şehire filan yani ve bu 3 adamla ilgilenmeyi bir kadin ustleniyor onlara yardim filan ediyor yani butun şehir,teknoloji bunlara garip geliyor bunlarin hic birinden habersizler cunku sonra bu adamlar ayriliyolar ayri ayri şehirlere dagılıyolar sonrasi işte hatırlamıyorum tvde bakmışdım cok uzun zaman once siz de yardım ederseniz bulub tekrar izlemek istiyorum sonunu merak ediyorm duygusal bir film oldugunu düşünüyorum lütfen yardım edin lütfen((
Yaaaa cooook cok tesekkur ederim cok sevindim
Lords of Dogtown (2005)Merhabaa , çook önceden bir film izlemiştim galiba 2008 ya da 2010 yılları emin değilim ama hala ara sıra bazı sahneleri gözümde canlanıyor film galiba seri halindeydi ve bir grup kaykaycı vardı çoğu erkekti ama bir tane de kız vardı sanırsam film hakkında görüntüler gözümün önünde ama yazıya aktaracak kadar fazla değil bu film D smart kanallarında yayınlanıyordu sürekli ama adını hatırlayamıyorum bir türlü umarım içinizden birileri biliyordur çünkü çok aklımı kurcalıyor
Hayır maalesef ?Lords of Dogtown (2005)
Grind (2003)
Bu ikisinden biri olabilir mi?
Dikkat ettiyseniz cevap olarak ben size yazmadım.Hayır maalesef ?
Kusura bakmayın ben yanlış gördüm. Ben de çok arıyorum fakat bulamıyorumDikkat ettiyseniz cevap olarak ben size yazmadım.
Sizin yazdığınız filmi çok araştırdım düşünüp durdum ama ne yazık ki bulamadım. Ancak konusuyla "The Accused" filmini hatırlattı.
Tv2 de geçen sene izlemiştim sanırım bir karı koca çiftlik gibi bi yere gidiyolardı çiftlik kendilerinin olmasina rağmen bir adam oraya işgalci gibi el koymuş daha sonra şehirde savaş çıktığını insanların öldüğünü öğreniyorlar orda yaşama savaşı veriyorlar daha sonra bu evdeki isgalci adam eve el koyup bunlari disariya atiyo bunlar ac kalinca ne yapcazlar diye düşünürken kocasi karisini eve yollayip adamla yat sana biraz yemek versin diyiyoD) kadin kocasina cok kızıyo bunu soyleyince daha sonra eve gidip adamla yatiyo adam bunu eve alip temizlikci olarak kullaniyo canı sıkılınca
... Daha sonra iste kocasi kendini bi sekilde kadina affettirip kadinla beraber oluyo
.Sonra kadinin hamile olsugu ortaya cikinca o diyiyo benim bebeğim o diyiyo benim bebeğim derken buraya 2 tane silahli adam gelip yiyeceklerini yagmalamak istiyo sonra onlar catisirken bu kadin ortada kaliyo kocasi evdeki isgalciden silah istiyo adam buna guvenmesede zorunlu veriyo silahi sonra iste karisini kurtarip adamla kanka oluyo kariyi birlikte
iste bunun adini hatırlamıyorum biraz yardim
![]()