İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nevin Delil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Benim 1yıldır aradığım bi dizi var. 6-7 yıl kadar olmuşdur izlediğim.Yardımcı olursanız çok sevinirim. Anlatıyorum
Dizide bir sarışın kız vardı sanırım ismi Veronikaydı ormanda yaşıyor. Kızın yanında 2-3 arkadaşı daha var ama onlar ormanı yeni bulmuşlar sanırım. Ormanın farklı yerlerinde farklı boyut ve ya yıllara anomaliler (geçit) açılıyor. Bu arkadaşlarda her gün yeni bir macera yaşıyorlar ve bazı düşmanlarda ediniyorlar. Sanırım dizinin sonlarına doğru bu geçitler hepsi aynı zamanda açılıyo ve bu arkadaşlar düşmanlarının ellerine geçiyor.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
LIBRARIANS olabilir mı?

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
436
Site dondu ardı ardına mesaj gönderdim, düzeltme icerir :)

Salih dede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bir film izlemistim dunyada kıyamet günü geliyor gibiydi kuşlar felan aniden dusuyordu camlar patliyordu bir ekipte bunu duzeltmek icin dunyanin merkezine gidiyordu adininhatirlayamadim yardimci olursaniz sevinirim...

Arina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaa benim hatırlamadığım bi film vardı;

Bir kızla bir erkek (12 yaşlarında falan) birbirlerini seviyorlar, ama erkek daha çok belli ediyor. Bunların okulunda piknik günü gibi bişi oluyo. Sonra erkekleri çıkarıyorlar kızlara satıyorlar. O gün satın alırdıgı bir erkekle yemek yiyolar. Bu film Bi kızın gözünden anlatılıyor bir de erkeğin yardım ediiiiiinnnn... Lütfen..
Flipped, olmasi lazim

Arina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Film de kadın erkek arkadaşının onu aldattığını düşünerek intikam almak istiyor yatak odasında ayna arkasında bulunan gizli bir oda var ve sadece kadın biliyor oda dışarıya ses geçirmiyor. Kadın bir mektup bırakıp bu odaya saklanıyor. Ama girerken anahtarı düşürüyor ve odada mahsur kalıyor. Yatak odasını aynadan izleyebiliyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.
La cara oculta filmin adi

Arina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Benim 1yıldır aradığım bi dizi var. 6-7 yıl kadar olmuşdur izlediğim.Yardımcı olursanız çok sevinirim. Anlatıyorum
Dizide bir sarışın kız vardı sanırım ismi Veronikaydı ormanda yaşıyor. Kızın yanında 2-3 arkadaşı daha var ama onlar ormanı yeni bulmuşlar sanırım. Ormanın farklı yerlerinde farklı boyut ve ya yıllara anomaliler (geçit) açılıyor. Bu arkadaşlarda her gün yeni bir macera yaşıyorlar ve bazı düşmanlarda ediniyorlar. Sanırım dizinin sonlarına doğru bu geçitler hepsi aynı zamanda açılıyo ve bu arkadaşlar düşmanlarının ellerine geçiyor.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
21. yuzyil miydi ne idi hatirliyorum oyle bi dizi lider tvden dimi?;)

ImraOmer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Film vardı: Başrolde Bir baba ve bir kızı vardı galiba 14-15 yaşlarındaydı kız sarışındı. filmde Çoğu insanda sihirli kartlar vardı hepsininde özelliği Farklıydı. Baba daki kart, dokundurgu kişiyi istediği yere ışınlandırabiliyordu ve Bide şöyle bişey hatırlıyom o kart sayesinde açtıgı odanın kapılarıyla istediği odalara geçiyordu ve o odalarda kızını aramaya çalışıyordu

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bir Film vardı: Başrolde Bir baba ve bir kızı vardı galiba 14-15 yaşlarındaydı kız sarışındı. filmde Çoğu insanda sihirli kartlar vardı hepsininde özelliği Farklıydı. Baba daki kart, dokundurgu kişiyi istediği yere ışınlandırabiliyordu ve Bide şöyle bişey hatırlıyom o kart sayesinde açtıgı odanın kapılarıyla istediği odalara geçiyordu ve o odalarda kızını aramaya çalışıyordu

The Lost Room (2006) - TurkceAltyazi.org

Arina

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek hatırlamıyorum ama sanırım itv- ydi:(
615366212.jpg

Vee sonunda buldum , kardesim hatirladi , 10. krallik imis:D:cool:;)

Crnkrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya filmde çocuk kutudaydı uzaylı olduğunu söylüyordu demir kemer falan takıyodu filmin sonundada uzaylıların onu almasını bekliyordu

Erdi54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Filmin konusu kısaca şöyle ; bir erkek ve bir kız en sevdikleri arkadaşlarını bir kazada kaybediyorlar ve arkadaşlarının bir bebekleri var. Bu bebeği evlatlık almak istiyorlar. Arkadaşlarının son arzusu bu aslında. Çocuğu birlikte büyütmeye başlıyorlar. Hatta filmin afişinde de adam iç çamaşırlı elinde içki şişesi var bebekte yerde elinde biberon var

Clude

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm. Bir film adını unuttum yardımcı olurmusunuz konusu ;

Bir adam görev üzerine gemi ile yola cıkıyor bir anda fırtına cıkıkıyor ( hortum )
ve adam kayboluyor küçük küçük insanların oldugu bir yerde gözlerini açıyor adam evlere işiyor
filmin sonunda ise adam düşman gemilerine yaklaşacakken gemiler ateş ediyor ve göbeği ile durduruyor.

FİLM ADINI LÜTFEN YAZINIZ .

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Selamun Aleyküm. Bir film adını unuttum yardımcı olurmusunuz konusu ;

Bir adam görev üzerine gemi ile yola cıkıyor bir anda fırtına cıkıkıyor ( hortum )
ve adam kayboluyor küçük küçük insanların oldugu bir yerde gözlerini açıyor adam evlere işiyor
filmin sonunda ise adam düşman gemilerine yaklaşacakken gemiler ateş ediyor ve göbeği ile durduruyor.

FİLM ADINI LÜTFEN YAZINIZ .
Gulliver'in gezileri olabilir mi?

Crnkrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha anlatsan belki bulabiliriz...
Filmde çocuk kutuda başlıyordu yabancı bi film zaten arkadaşlarıyla iyi anlaşamıyodu demirli.kemer takıyodu havuza falanda onunla giriyodu uzaylı olduğunu marstan geldiğini söylüyodu filmin somrarındada uzaylıların olu alacağını söyleyip yüksek biyere çıkıp almalarını bekledi sonra babası onu kurtarıp uzaylı olmadığına falan ikna etti

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Filmde çocuk kutuda başlıyordu yabancı bi film zaten arkadaşlarıyla iyi anlaşamıyodu demirli.kemer takıyodu havuza falanda onunla giriyodu uzaylı olduğunu marstan geldiğini söylüyodu filmin somrarındada uzaylıların olu alacağını söyleyip yüksek biyere çıkıp almalarını bekledi sonra babası onu kurtarıp uzaylı olmadığına falan ikna etti

Bu olabilir mi? Merhaba Dünyalı...

image.png

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372

Ekli dosyayı görüntüle 4117

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372

Ekli dosyayı görüntüle 4117

asphyx2016

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Filmde bir kahraman vardı. Küçük bir atı her gün indirip kaldırıyordu. At büyüdükçe kendi de güçleniyordu. Galiba Herkül ile ilgili bir filmdi. Bir ara çıldırıp çoluğunu çocuğunu karısını kesip biçiyordu. Aradım bir türlü bulamadım. Çok fazla film var. Dizi de olabilir tam emin değilim.Yıllar önce, çocukken izlemiştim.

diksakal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 tane film var konusunu hatırlıyorum ama isimleri aklıma bi türlü gelmiyor.
birincisi bi tane şişko bi adam var bunun bi grubu var bunlar suçlu böyle değişik şeyler yapıyorlar ama aptallar neyse bu şişkonunda bi sevdiği adam var yaşlı onun oğlu olduğunu ve hapiste olduğunu söylüyor onu kurtarmasını istiyor kabul ediyorlar sonla bu yaslı adamı biri silahla öldürüyor o gerizekalılarda cocugu bulup banka soyuyorlar bu ara o cocukta psikopat kadınları öldürüyor.

ikinci filmde uzaylı filmi 2 tane uzaylı dünyaya geliyor düşmanlar biri iri yarı biri insan gibi neyse bi adam var insan kötü iri yarı olan ona zayıf olanın seni kandırcağını öldürmeye geldiğini söylüyor tabi yalan söylüyor işte zayıf olanda onun kötü olduğunu eşini öldürdüğünü anlatıyor bilmen ne bölgeli filmdi işte.

üçüncü filmde en çok aradığım film bi grup çocukla bi adam gece dışarda duruyorlar yıldız kayıyor adam dilet tut diyor çocukta köpeğim olsun istiyorum derken arımı ne geliyor köpek olmak istiyorum gibi bir şey diyor cocuk sabah bi kalkıyor köpek olmus bide komsusunun köpeği vardı o da ayı saldırısından kurtarıyordu

Minnosmelike

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim hatırladığım kadarıyla bir kız vardı herhalde üniversiteye gidiyordu.sonra bir adam çıkıyor karşısına
Adam ninja ve çok yakışıklı ama tabi adam oraların hiç yemeklerini felan yememis birşey bilmiyo anlayacağınız
Kız onu okuluna felan goturuyo onunla vakit geçiriyor
Sonunda ise adam biriyle dovusuyo ama hatırlayamadım
Bu filmin adını bulabilirsiniz lutfen acil ihtiyacım var

yağmur32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb ço eski bi film amerikan futbolu oynayan gençler ve yaratıga dönen gençler var yaratıgın ortaya çıkması sadece burundan alınan uyusturucu belli ediyo ama bulamadım ya