İşletme Hakkında

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar geçenler de google'da gezerken fark ettim. Bundan 1 sene evvel çalıştığım bir iş yerinin adresini girdiğim zaman yani google'da sonucu çıkınca hemen sağ tarafta işletmenin adının, numarasının, bilgilerinin ve konumunun olduğu bölümde '' Bu İşletme Profilini yönetiyorsunuz '' yazısı çıkıyor. Bu benim bilgim dahilinde olan bir durum değil. Nasıl düzeltebiliriz acaba? Silemezmiyiz? Çok sinir oldum ne bana mesaj geldi ne bir bildirim şans eseri farkettim ayrıca google işletme sitesinden giriş yaptığım zaman ise bu iş yerinin bütün bilgileri çıkıyor sanki ben kurmuşum gibi. Ne yapabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz? Bir de bir şey daha var ben buraya bakarken normalde işyeri açık gibi bir şey yazıyordu ne zaman işletme profilini yönetiyorsunuz yazısını gördüm o günden sonra bu işletme kalıcı olarak kapatıldı diye bildirim çıkıyor. Kesinlikle bilgim dahilinde olan bir durum değil. Yasal olarak şikayet edebilme hakkım var mı acaba başımıza iş açılır mı sonradan? Şahsi kullandığım mail adresimde resmen sahibi olmadığım işletmeyi yönetiyor gözüküyorum şuan da.