Işletim Sistemi

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Amacım kesnlikle projeyi kötülemek değil ancak İşletim sistemine program kurup yayınlayınca işletim sistemi değil oturum yapmış ve 26 bin satır kod yazmış değil systemback veya timeshift ile iso almış oluyorsunuz bilmenizi isterim.
Umarım söyledğim önerileri de göz önünde bulundurursunuz.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Debian'ın çekirdeği (kerneli) alınmış ve sözde yeni işletim sistemi yapılmış. Kusura bakmayın ama 26.000 satırlık kodu kendi başınıza yazmanızın imkanı yok, emek var elinize sağlık fakat kendi eklediğiniz bir şeyler göremedim. Sadece Debian'ı silip, kendi isminizi yazdınız, galiba. Amacım köstek olmak değil fakat maalesef, ben beğenemedim.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Debian'ın çekirdeği (kerneli) alınmış ve sözde yeni işletim sistemi yapılmış. Kusura bakmayın ama 26.000 satırlık kodu kendi başınıza yazmanızın imkanı yok, emek var elinize sağlık fakat kendi eklediğiniz bir şeyler göremedim. Sadece Debian'ı silip, kendi isminizi yazdınız, galiba. Amacım köstek olmak değil fakat maalesef, ben beğenemedim.
Katılıyorum.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Buyrun Tanıtım Videosu Youtube A Da Yükliyorum Şuan
youtube linki -
Haberiniz olsun. Bu yaptığınız bir oturumdur, bir dağıtım değildir. Debian'a yaptığınız birkaç özelleştirme ile yeni bir dağıtım yapmış olmazsınız.

darkstar

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,497
Ubuntu 16.04 yazıyor açılışta, yaptığınız özelleştirmede en azından ubuntu 20.04 focal fossa kullanırsanız daha kullanışlı olur.

13 yaş bu işlere başlamak için oldukça erken yolunuz açık olsun, pes etmeyin...