Işletim Sistemi

acikelvolkan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
İşletim sistemini sizin yaptığınızı söylüyorsunuz ancak hangi tabana sahip olduğunu bilmiyorsunuz. Umarım trol değildir. Sizden işletim sistemini tanıtan bir video/görsel bekliyorum. Bu süre zarfında da kullanıcılarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla paylaşım linklerinizi siliyorum. Konunun gerçekliği kanıtlandığı zaman tekrar link paylaşabilirsiniz.
Tamam abi kime gönderen video yu

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Google Drive biraz ağır olabilir hemde youtube'deki görünürlüğü sadece linki bulunanlar yaparsa daha iyi olur
Google Drive ve YouTube aynı şirketin sunucularında bulunuyor aralarında hız farkı olacağını sanmam farketmez istedğine yüklesin :D

slui.exe

Not against spontaneous decisions, one night only
Cezalı
Reaksiyon puanı
300
Bilmiyorum video'yu uzun çekiyor olabilir. Tamamen tüm özelliklerini göstermek için
Sadece bi 5 dakikalık çeksen yeter bari iso dosyasını indirip sanal makinede deneyelim indirme linki verirmisin

acikelvolkan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Buyrun Tanıtım Videosu Youtube A Da Yükliyorum Şuan
youtube linki -

Son düzenleme:

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Nedense Burnuma trol kokuları gelmeye başladı :D ?

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Bunun klasik Debian'dan farkı ne? Kod yazdığınza emin misiniz daha çok systemback ile alınmış bir iso gibi ?

acikelvolkan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Merhaba
Dil neden almanca acaba? Kullanıcılarımız bunu yüklemek istese nasıl yükleyecek?
İso ile Setup Dosyası Yaptım Onu Yükleyip İndirebilir ler ve Almanca benim ana dilim doğma büğüme almanyadaydım orda doğdum icin almancam ingilizcem arapcam ve türkcem var

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Merhaba

İso ile Setup Dosyası Yaptım Onu Yükleyip İndirebilir ler ve Almanca benim ana dilim doğma büğüme almanyadaydım orda doğdum icin almancam ingilizcem arapcam ve türkcem var
O halde neden 26 bin satır kod yazdım dediniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Debian bildiğiniz bu :D

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
hayır ona birkac program yapiyorum oyizden ama lütfen söyler misiniz bunu nasıl verde yayinliyabilirim
Amacım kesnlikle projeyi kötülemek değil ancak İşletim sistemine program kurup yayınlayınca işletim sistemi değil oturum yapmış ve 26 bin satır kod yazmış değil systemback veya timeshift ile iso almış oluyorsunuz bilmenizi isterim.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
hayır ona birkac program yapiyorum oyizden ama lütfen söyler misiniz bunu nasıl verde yayinliyabilirim
Youtube'de videolar yayımlayabilirsin mesela ''Windows'a rakip Türk yapımı işletim sistemi'' diye flaş ve türk olduğunu söylersen bizim elemanlar koşar direk kullanır

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Sayın @acikelvolkan03,

ISO dosyanızın paylaşımını maalesef konu üzerinden yapmanıza izin veremiyoruz. Bilindiği üzere bu tip dosyalar kötü amaçlarla da kullanılabiliyor. Her ne kadar sizin amacınız iyi gözükse de forum kullanıcılarının güvenliğini sağlamak bizim görevimiz. Bu sebeple, ISO dosyası alıp denemek isteyen kullanıcılardan sizinle özel mesaj yoluyla iletişime geçmelerini talep ediyorum. Oluşabilecek herhangi bir hasardan Shiftdelete.net Forum ve yöneticileri kesinlikle sorumlu değildir. Riskleri kabul eden kullanıcılar arkadaşımızdan özel mesaj yoluyla ISO dosyasını temin edebilirler. Çalışmalarınızın devamı dileğiyle...

acikelvolkan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Sayın @acikelvolkan03,

ISO dosyanızın paylaşımını maalesef konu üzerinden yapmanıza izin veremiyoruz. Bilindiği üzere bu tip dosyalar kötü amaçlarla da kullanılabiliyor. Her ne kadar sizin amacınız iyi gözükse de forum kullanıcılarının güvenliğini sağlamak bizim görevimiz. Bu sebeple, ISO dosyası alıp denemek isteyen kullanıcılardan sizinle özel mesaj yoluyla iletişime geçmelerini talep ediyorum. Oluşabilecek herhangi bir hasardan Shiftdelete.net Forum ve yöneticileri kesinlikle sorumlu değildir. Riskleri kabul eden kullanıcılar arkadaşımızdan özel mesaj yoluyla ISO dosyasını temin edebilirler. Çalışmalarınızın devamı dileğiyle...
tamamdır