garfi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Sorulan soru gayet mantıklı.hemen geyik yoluna sokulmaya çalışılıyor yada KİLİT deniyor.
biliyorsan paylaş
bilmiyorsan SOR
biliyorsan paylaş
bilmiyorsan SOR
biliyorsan paylaş diyor biliyorsan adamı deli et degil.Sorulan soru gayet mantıklı.hemen geyik yoluna sokulmaya çalışılıyor yada KİLİT deniyor.
biliyorsan paylaş
bilmiyorsan SOR
Ciddiye alıp cevap veren arkadaşlara teşekkur ederim.Bazı arkadaşların dedigi gibi sorumun cevabını bulmam icin; bootable device 'ların transistorlerine adresleme yapabilmeyi gerektiriyor.1960 lı yıllarda yapılan pc lerdeki gibi mekanik olarak yapılan kodlama sistemlerinin elektronik olarak ve daha once yazılım olmadan nasıl yapılabilcegini bilen olacagini dusunmustum. Konuyu uzatmanın anlamı kalmadı yeterince geyik malzemesi oldu.
Not::Geyik tarafından sürekli tatmin edilenler geyige devam edebilirler onlara geyikle mutluluklar ben artık burada bu konuyla ilgilenmiyorum.
ukelalığı ve cevap verirken sıradaki gibi tarzı uslubü böyle alay konusu yapılmasına neden olduaslında arkadaşın sorduğu soru çok mantıklı ve herhangi bir saçma yönüde yok. kaldı sorunun saçması değil, cevabın saçması olur. neticede kimse tam cevabı veremedi ve dalga konusu etmeninde alemi yoktu...
akşam gerekli cevabı vercektimde dedim sabaha kadar belki tatmin olur öğlen baktım hala burda şimdi kaçtı :4:
Uzun zamandır sdn 'yi takip ediyorum, dikkatimi cektigi icin konuyu gordum ve yanıt yazmak için üye oldum. Engerex arkadaşın verdigi en bilimsel ve yakın cevap bence ama asıl yazmak istedigim ise şu:
Ne cevap verecektin söylede bilelim. Belli ki zeka yaşın kreş düzeyinde ve soruya verebilecek teknik duzeyde cevabın da olmadıgı goruluyor. Muhtemelen verecegin cevap insanlara çamur atmak, küfür etmek ve aklın sıra alay etmekten ibaret olacak. Alay ettiğini sanıyorsun ama alay konusu olan sensin. Soru gayet mantıklı ve herhangi bir ukalalık olmamasına ragmen verilen cevaplara bakıldıgında (fabrikada, git nasa da çalış, kendini einstein sanıyo gibi) ukalagın yanıtlarda oldugu çok bariz. İnsanların cahilliği kabul edilebilir, bilgili olup ukala olması da kabul edilebilir, ancak hem cahil hem ukala olması kabul edilemez.
"Ey! insanoglu öyle bi söz söyleki sözünden ibret alsınlar, söz söylemeyi bilmiyorsan sükut et ki İnsan sansınlar!"
sözü sen ve senin gibiler için söylenmiş olsa gerek. Sdn kaliteli bir forum oldugunu düşünüyorum ve bunun devamı için senin gibi çapulcuları forumda fazla barındırmaması gerekir. Son bi şey daha takıldıgın şey arkadaşın avatarı olmuş bir de. Sözlerimi Einstein 'ın sözleriyle tamamlayım.
"Senin gibilere bir omurilik yetecegi halde şans eseri bir beyne sahip olmuşsunuz"...
Her şeyden önce 1960'larda PC yoktu.Kişisel bilgisayarlar 1985'te piyasaya çıktı.Ve transistör adreslenmez,bellek adreslenir.Eskiden bu işi delikli kartlarla yaparlarmış,ama o kodlar bile makina diliyle yazılıyordu.Yani yazılım olmadan yapılamaz.Ciddiye alıp cevap veren arkadaşlara teşekkur ederim.Bazı arkadaşların dedigi gibi sorumun cevabını bulmam icin; bootable device 'ların transistorlerine adresleme yapabilmeyi gerektiriyor.1960 lı yıllarda yapılan pc lerdeki gibi mekanik olarak yapılan kodlama sistemlerinin elektronik olarak ve daha once yazılım olmadan nasıl yapılabilcegini bilen olacagini dusunmustum. Konuyu uzatmanın anlamı kalmadı yeterince geyik malzemesi oldu.
Not::Geyik tarafından sürekli tatmin edilenler geyige devam edebilirler onlara geyikle mutluluklar ben artık burada bu konuyla ilgilenmiyorum.
Her şeyden önce 1960'larda PC yoktu.Kişisel bilgisayarlar 1985'te piyasaya çıktı.Ve transistör adreslenmez,bellek adreslenir.Eskiden bu işi delikli kartlarla yaparlarmış,ama o kodlar bile makina diliyle yazılıyordu.Yani yazılım olmadan yapılamaz.
Not::Bir yerlerden bir şeyler duyup buraya gelip yazmışsın,sonra cevapları beğenmiyorsun.Sormadan önce biraz araştırma yapsaydın,daha mantıklı sorular üretebilirdin.