İşletim sistemi cd den başlamıyor....???

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
MrMusty yanlış anlama ama winrar'dan çıkartmayı çöz önce sonra sp3 de gömersin driverda. Part 1'e sağ tıkla buraya çıkar de çıkartır. Hem sen bence sp3 gömülü bir xp pro indir onu kur. Hiç boşuna uğraşma :)

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MrMusty yanlış anlama ama winrar'dan çıkartmayı çöz önce sonra sp3 de gömersin driverda. Part 1'e sağ tıkla buraya çıkar de çıkartır. Hem sen bence sp3 gömülü bir xp pro indir onu kur. Hiç boşuna uğraşma :)

yaf sizde beni bişiden cakmıyo durumuna getirdiniz, denedim onu olmadı işte :) neyse ben yaparım elbet sonunda ....

Son düzenleme:

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Flood yapma :) Yanlış anlama dedik sana. Winrar'dan sorunsuz çıkması lazım. Klasöre çıkart falan de bakalım

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
kopyala yapıştır ile cd çekersen başlarken çalışmaz. Nero kullanıyorsan cd kopyala seçeneği ile cdni kopyala

lDword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MrMusty en yakın zamanda bir Nero güncellemesine ihtiyacın var :p.Konuya geri dönersek artık bu işe noktayı koyma gereği hissettim :) ve bilgisayara senin Nero'nun sürümünü kurup videolu anlatım yaptım bir de buna bak bakalım olacak mı ?

ImageShack - Hosting :: denemeoi1.swf

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler arkadaslar sorunu daha önce hallettim nero ile ugrasmıyorum artık nlite ile iso dosyası yapıp nero ile düz yazdırıyorum....

pardus kurduktan sonra suruculerın adları yer degiştirdi bunu tekrar nasıl düzeltebilirim ???:confused:

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yardımım dokunduysa birine o zaman mutlu olurum. F sürücünde windows mu var ? Keşke biraz açık yazsaydın.

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardımım dokunduysa birine o zaman mutlu olurum. F sürücünde windows mu var ? Keşke biraz açık yazsaydın.

resimde yazıyo ya :D

bide su sorun cıktı xp cdsıne sp3 ve ıe7 ekledım ıso dosyası olusturdum o dosyayı neroyla yazdırdım ama nero dosyasını yazmıs yanı xp dosyaları acılmamıs neden ki ? 2 tane bosuna cd gitti ve gitmeye devam ediyor bu yüzden

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Abi bu konudan korkar oldum uzadıkça uzuyor ve sürekli dallanıp budaklanıyor. virus gibi oldu. Buna bir çözüm bulmak lazım :¬)

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D bende sevmiyorum da herkes bisiler sölüyor deniyorum bende

olay cok basıt de detayına gırdıgınden uzuyor malesef......

son sorum zaten bunuda yapayım olay bitiyor...

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben sana en baştan dedim ki hiç gömme ile falan uğraşma zaten gömülmüş cd'ler var hem cd'lerin boşa gitmemiş olur. Ama diyorsan ben illaki kendim yapacağım , o zaman cd 'ler gidecektir :)

Ayrıca bilgisayarda sorunlar & sorular tükenmez :)

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Millet artık bu işler benden sorulur hertürlü sorunumu kendim çözdüm eyw herkeze konu kapanabilir........ ( uğraştırdık ama olsun bilgileriniz tazelensin )

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
başlığa çözüldü yazabilirsen çok daha iyi olacak MrMusty.

İyi forumlar