Alişan Güvercin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
selamun aleyküm arkadaşlar. yeni bir pc aldım. technopc adında. ati radeon hd 5450 2.8 gb ( 1 gb harici ) ekran kartı var. 4 gb ram ve 750 gb hafızaya sahibim. eski bilgisayarımda çok düşük ekran kartı oldugu için senelerce ekran kartından yakındım ve ekran kartını iyi gördüğüm ilk pc yi aldım işin açıkcası pekte araştırma fırsatım yoktu. uygun taksit oldugundan yön avm den almam gerekti. ordaki adam bana elindeki en iyi bilgisayarın bu oldugunu söyledi açıkcası ben casper nirvana serisine yönelecektim.
ekran kartı ve ram sorununu çözdüm fakat dikkatsizliğimden pentium işlemcili pc almışım haberim yok. ve ne yapsam ne etsem işlemci karşıma çıkıyor. özellikle söyledim grafiği yüksek oyunlar oynıcam diye inadına bunu verdiler. şuan gta 4 bile oynayamıyorum ! ki gta 5 i bekliyordum bir zamanlar. biraz araştırdıgımda işlemci fiyatlarının çok yüksek oldugunu gördüm. 2.8 gb ekran kartı ve 4 gb ram e sahipken oyun oynayamamak beni delirtiyor !
önerilerinizi bekliyorum..
ekran kartı ve ram sorununu çözdüm fakat dikkatsizliğimden pentium işlemcili pc almışım haberim yok. ve ne yapsam ne etsem işlemci karşıma çıkıyor. özellikle söyledim grafiği yüksek oyunlar oynıcam diye inadına bunu verdiler. şuan gta 4 bile oynayamıyorum ! ki gta 5 i bekliyordum bir zamanlar. biraz araştırdıgımda işlemci fiyatlarının çok yüksek oldugunu gördüm. 2.8 gb ekran kartı ve 4 gb ram e sahipken oyun oynayamamak beni delirtiyor !
önerilerinizi bekliyorum..