İşlemciye Termal Macun Sürmezsem Ne olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meht
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meht

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba, çok uzun süredir işlemci bakımı yapılmamış bir bilgisayarım var. Bilgisayarımın donanımı çok kötü aşırı yavaş çalışıyor. Tarayıcıda bile zor geziyorum. İşlemcinin üzerindeki fanı kaldırıp temizlesem sonra termal macun sürmeden kaptırsam ne olur?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Merhaba, çok uzun süredir işlemci bakımı yapılmamış bir bilgisayarım var. Bilgisayarımın donanımı çok kötü aşırı yavaş çalışıyor. Tarayıcıda bile zor geziyorum. İşlemcinin üzerindeki fanı kaldırıp temizlesem sonra termal macun sürmeden kaptırsam ne olur?
Termal macun sürülürse daha düşük sıcaklık olur.

Kurapikarla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Termal macun ısı dağılımı konusunda ve işlemcinin sıcaklığının düşük kalmasında önemli işler yapar. Kullanmanı öneririm. Kullanmadığın taktirde işlemcin ağır yük altında çok ısınır ve bir çok sorun yaşatır.

Bir Beyefendi

Doçent
Reaksiyon puanı
939
Oyunlarda sıcaklık normale göre daha çok artabilir ve eski performansını alamayabilirsiniz

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Isınır ve doğal gaz yakmak zorunda kalmazsınız.

gnaremoob

Doçent
Reaksiyon puanı
907
Islemci daha zor sogur. Uzun bir islem degil, degistirmenizi tavsiye ederim.