Senin işlemcin için 95 derece çok ama çok fazla.ben işlemci modelimin sayfasına baktığımda çalışma sıcaklığına Tcase diye bir değere 67.7 derece diyor ama ben 95 derecede kullandım bu işlemciyi.hiçbir şey de olmadı. sadece 99' da bilgisayar kendini resetliyor o kadar.
o yüzden ben o yazan değerlere inanmıyorum.

[MENTION=133500]iZozzy[/MENTION] dediklerimi uyguladın mı haber vermedin.@AHOME Valla on kere baktım tüm hepsine, montaj herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. @berk alican Evet boşta.
Fanın işlemciye tam oturduğundan eminmisin büyük ihtimal işlemci fanın çentiklidir dört bir ucundan aynı olacak şekilde bastırki ısıyı tam dağıtabilsin.@AHOME Valla on kere baktım tüm hepsine, montaj herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. @berk alican Evet boşta.
[MENTION=133500]iZozzy[/MENTION] benim yöntemi denedin mi ? Haber vermedin ?@-Beneficence- Eve çentikli hepsinin tam oturduğundan eminim.
@iZozzy benim yöntemi denedin mi ? Haber vermedin ?
bende 154 derece gösteriyor.biriniz bana fan önersin.![]()
[MENTION=133500]iZozzy[/MENTION] o sıcaklık ne yazarsa yazsın normal değil. Ben de iki gün açık kalan PC'de maximum 54 derece falan oluyor, sürekli de işlem yapıyor. Tavsiyem bu işlemci fanı var ya, onun altında metal bir parça var. Onu bir yüzeye vura vura temizle, içi toz deryası oluyor. Ondan ısınıyor olabilir. Ayrıca dediğim gibi Automatic Fan Speed'e de al. İşlemci yandıktan sonra pişman olma.@AHOME İşlemcinin max. kullanılabilir sıcaklığı 67 derece görünüyor, bu sebeple deneme gereği duymadım![]()
bende 154 derece gösteriyor.biriniz bana fan önersin.![]()