İşlemci Sıcaklığı

fredyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 154 derece gösteriyor.biriniz bana fan önersin.
b3n3r.jpg

speedfan bazı değerleri kafasına göre yazar.

pek fazla aldırmayın o yüzden :)

gerçek çekirdek sıcaklıklarınız aşağıda 59 ve 54 derece.

californ1a

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Yahu gençler baya bilgisiz olduğunuzu görür gibiyim sanki şu işlemcileri yanan arkadaşların işlemci marka modellerini öğrenebilirmiyim acaba..

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yahu gençler baya bilgisiz olduğunuzu görür gibiyim sanki şu işlemcileri yanan arkadaşların işlemci marka modellerini öğrenebilirmiyim acaba..

Aynen yani işlemci aşırı sıcak yanıyor diyorum, idare edebildiği yere kadar tarzı cevaplar veriyorlar. Böyle durumlarda işlemci bir kere yanar ( Yanında başka birkaç parça daha yanar. ). Ondan sonra o kişi için sıcaklık değerleri o kadar değerlenir ki. Sabah akşam sıcaklık değerlerine bakar yani o derece. Var böyle birkaç arkadaşım. Bir kere 200 TL sıkışınca araya bir daha PC en kıymetli malları oluyor. :D
Bu arada eklenen caps'lerde işlemciler de yazıyor. :)

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kardesim işlemci voltajını düsür biraz kesin duzelir.

daylight61

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@iZozzy benim yöntemi denedin mi ? Haber vermedin ?

Hocam bizim tüp bitmiş de sizin eve gelsem şu kasa da bize bir yemek pişirsen. :D Hocam bu ne böyle ya 154 yazıyor ama bence yanlış ölçtü, bir de başka programlarla bakın derim bir. Speccy olabilir. :)

Cok Saglam sucuk pişer o işlemcide.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
islemci isinince islemciden once anakartlar yaniyo cunku islemci full metal kaplamali ordu standartlarinda kalitede yapiliyo. ancak anakartlar standard devre kalitesinde ki dogal olarak islemci yanmadan once %90 durumda anakart yaniyo islemci de otomatik devre disi kalmis oluyo :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar laptobumun markası asus m6000 daa yeni temizledim laptobumu termal macun da surdum ustundekı sertlesmıstı fakat yeni fark ettim speed fan programını yükleyince beni ısı derecem 100 ü buluyor 2 tane fan speed programı kullanıyorum o program sürekli warning uyarısı gösteriyor işlemcim çok ısınıyor bir bilgisi olana varmı işlemci ısısının standartı nedır laptoplarda