İşlemci degiştirme

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar şu anda kullanadıgım P4 3,2GHZ L2 1MB işlemci var ve ben CORE 2 DUO E4700 2,66GHZ L2 2MB işlemcisini almak istiyorum

Anakartım MSI PM8M3-V (MS-7211)
bu anakart core 2 dou işlemcisini desteklermi (ben araştırdım pek bişey bulamadım )

ozcsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
CPU •Supports Intel® Pentium 4 / Celeron D processors in LGA775 package. •Supports up to Pentium 4 5XX, 6XX(90nm) and Celeron D 3xx sequence processor.•Supports Intel Hyper-Threading technology.•Supports up to 3.8GHz, FSB@800/533MHz

ozcsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla kardeş Desteklemiyor Yinede Sen Bilirsin iyi Araştır ama Desteklemiyor...
hem söyediğin işlemciye ram 800 mhz aşağı takma hdd sata2 olmasına dikkat et Tam Oyun İçin Geriye anakartın performansı kalıyor Zaten Oda desteklemiyor...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
of ben böyle garantiyi napıyım ya :wacko:bi anakart degiştiler verdikleri nakarta bak ya:angry: eski anakartım olsaydı dd2 bile destekliyodu of:(
bidaha hazır sistem almam saten bunuda bilmedigim yüzünden aldım ya o ayrı tabi :(

DerinSiyaset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Desteklemez.
Sen kullandığın RAM i de söyle o zaman tam olarak sana söyleyeyim destekleyip desteklemediğini.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
of ben böyle garantiyi napıyım ya :wacko:bi anakart degiştiler verdikleri nakarta bak ya:angry: eski anakartım olsaydı dd2 bile destekliyodu of:(
bidaha hazır sistem almam saten bunuda bilmedigim yüzünden aldım ya o ayrı tabi :(
Garantinin senin malını alıp düşük modelini vermeye hakkı yok(Üst modeli verebilir).Git çazgırlık yap üst modelleri versinler.Gerekirse mahkemeye veririm de verirler.

Mahkemeye versen kazanırsın çünkü böyle çok kazanan var.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Garantinin senin malını alıp düşük modelini vermeye hakkı yok(Üst modeli verebilir).Git çazgırlık yap üst modelleri versinler.Gerekirse mahkemeye veririm de verirler.

Mahkemeye versen kazanırsın çünkü böyle çok kazanan var.

hakılsında garanti bitti