CeyhunnAktepe
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba benim anakartım biraz eski işten güçten vakit bulup sıfır bilgisayar alamıyoruz akşamları 1 2 saat oyun oynuyorum oda oyanayabilirsem. Valorant veya cs go oynuyorum sadece artık oyunlara güncelleme geldikçe yavaş yavaş sistemim kaldırmamaya başladı yinede sorunsuz oynuyordum.
Ben bu ana kartı en güncel haline getirmek istiyorum.
Araştırma yaptım biraz ama işin içinden çıkamadım öncelikle sistemim mevcut özellikleri şu.
Anakart :
Ekran kartı : msi r5 230 1 gb
Psu : 250w
Ramları 4 gb 800 mhz ye çeviricem 500 w psu alıcam sadece ekran kartında kafam takıldı sizce nasıl bi ekran kartı seçmeliyiz sadece ekran kartı önerisi istiyorum ne alırsam dar bogaz veya takılmadan oyun oynarım. Ve 240 gb ssd takıcam kafam karıştı ekran kartı önerlinerini bekliyorum.
İyi forumlar
Ben bu ana kartı en güncel haline getirmek istiyorum.
Araştırma yaptım biraz ama işin içinden çıkamadım öncelikle sistemim mevcut özellikleri şu.
Anakart :
P5KPL-AM SE
İşlemci :Intel® Core™2 Quad Q6700
Ram : kingston 2x2 gb 400 mhzEkran kartı : msi r5 230 1 gb
Psu : 250w
Ramları 4 gb 800 mhz ye çeviricem 500 w psu alıcam sadece ekran kartında kafam takıldı sizce nasıl bi ekran kartı seçmeliyiz sadece ekran kartı önerisi istiyorum ne alırsam dar bogaz veya takılmadan oyun oynarım. Ve 240 gb ssd takıcam kafam karıştı ekran kartı önerlinerini bekliyorum.
İyi forumlar