- Konuyu başlatan
goldteam34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 50
O günler de gelir elbet bu sefer sen sıkılırsınHandler değil. para olsa her şey olacak da![]()
İnşALLAH, bir tane konu açacağım üşeniyorumO günler de gelir elbet bu sefer sen sıkılırsın![]()
eheheheİnşALLAH, bir tane konu açacağım üşeniyorum![]()
Edeplibir zamanlar biri elemanın pc küfür ediyordu senin ki edepli çıkmış...
Hadi hep beraber para topluyoruz arkadaşlar sana pc alalım =D şaka bir yana insanın her hayalı olmuyor ki ben isterdim iPhone 6S Plus ım olsun zengin olayım herkes saygınlık ile baksın ama olmuyor işteHandler değil. para olsa her şey olacak da![]()
Doğrusu bu![]()
Edepliyaşlandı artık
![]()
Temizmi, paslanmışmı açısındanBu resimden ne gibi bir anlam cikarmam gerekiyor? Diger resim ile bir farki yok gibi geldi bana.
Sen efsane birine benziyorsun ya bir değişiksinTemizmi, paslanmışmı açısından![]()
Yav taktınız heSen efsane birine benziyorsun ya bir değişiksin
Nickin epey güzel profil resmine bayıldım yazıların cins yani kaliteli troll birisin yerini kimse tutamazYav taktınız hehangi yerim, değişik
efsane derken kime benzettin?
Hayranlarımı görmek güzelNickin epey güzel profil resmine bayıldım yazıların cins yani kaliteli troll birisin yerini kimse tutamaz
EyvallahHayranlarımı görmek güzel![]()
![]()
Korktum be bune tam korku filmi efekti sandim kiyamet kopuyo hssjadkav
Termal macunun anternatifleri var arko krem ve tatsiz dis macunuyla yapiyolar ben daha denemedim amaHer şeyi temizledim, termal macunsuz bir çözüm varmı
Bırakın bağırmayı benim işlemci ilk önce böğürüyordu sonra çığlık atmaya başladı sonra sinirlendi deprem etkisi ile çığlık atıyor verdiği ısıyı kömür sobası bile vermiyor evi onla ısıtıyorum boru taktım evin duvarlarına koydum tüm evi ısıtıyoruz ev 35 derece oluyor çırılçıplak evde geziyoruzKorktum be bune tam korku filmi efekti sandim kiyamet kopuyo hssjadkav
Aggsjagsjsga hocam hic gulecegim yoktu aksam aksam sağolBırakın bağırmayı benim işlemci ilk önce böğürüyordu sonra çığlık atmaya başladı sonra sinirlendi deprem etkisi ile çığlık atıyor verdiği ısıyı kömür sobası bile vermiyor evi onla ısıtıyorum boru taktım evin duvarlarına koydum tüm evi ısıtıyoruz ev 35 derece oluyor çırılçıplak evde geziyoruz![]()
Ben bile güldüm kendi yazdığıma evet evet şaka değil valla gerçek bedavadan evi yaptık 35 dereceAggsjagsjsga hocam hic gulecegim yoktu aksam aksam sağol)
Termal macunun anternatifleri var arko krem ve tatsiz dis macunuyla yapiyolar ben daha denemedim ama![]()
YarıldımBırakın bağırmayı benim işlemci ilk önce böğürüyordu sonra çığlık atmaya başladı sonra sinirlendi deprem etkisi ile çığlık atıyor verdiği ısıyı kömür sobası bile vermiyor evi onla ısıtıyorum boru taktım evin duvarlarına koydum tüm evi ısıtıyoruz ev 35 derece oluyor çırılçıplak evde geziyoruz![]()
Hatta bununla da kalmıyor verdiği ısı 250 derece kendisi eridi ama hala ısı vermeye devam ediyor ve yan komşunun evine bizim işlemciden boru taktık onun evin içi de 40 derece oluyormuşYarıldım![]()
Yapmam onuBöyle bir sacmaliga kalkismayin. On liralik macundan tasarruf yapacagim derken islemciyi cöp etme ihtimali de var.
"Buraya uzat boruyu" diyeceğimde yanlış anlayacaksınHatta bununla da kalmıyor verdiği ısı 250 derece kendisi eridi ama hala ısı vermeye devam ediyor ve yan komşunun evine bizim işlemciden boru taktık onun evin içi de 40 derece oluyormuş))))
O kadar boruda da kendini parçalıyor ısıdan zaten eridi gitti"Buraya uzat boruyu" diyeceğimde yanlış anlayacaksın![]()
Geçen yaz dışarı çıkıp termal macun almaya usendigim için ekran kartına önce krem sonra dis macunu surmustum. Hiçbir ise yaramamıştı. Gittim 10 tl'ye termal macun aldım hala sorun olmadı. Yük altında bile 50'den yukarısı görmüyor. Macera aramayin [emoji106]
Bu arada muhabbet nasıl buraya geldi?
Geçen yaz dışarı çıkıp termal macun almaya usendigim için ekran kartına önce krem sonra dis macunu surmustum. Hiçbir ise yaramamıştı. Gittim 10 tl'ye termal macun aldım hala sorun olmadı. Yük altında bile 50'den yukarısı görmüyor. Macera aramayin [emoji106]
vALLAHa bende anlamadımGeçen yaz dışarı çıkıp termal macun almaya usendigim için ekran kartına önce krem sonra dis macunu surmustum. Hiçbir ise yaramamıştı. Gittim 10 tl'ye termal macun aldım hala sorun olmadı. Yük altında bile 50'den yukarısı görmüyor. Macera aramayin [emoji106]