İşlemci Ayakları :(

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar
işlemci ayakları yamulmuş düzeltemiyorm bi tanesini düzeltirken diğeri yamuluyor kalem ucu ile de yapmaya calıstım yine aynı tam düzelttim derken yerine monte edicem oturmuyor sizce ne yapmalıyım eger bi tanesi kırılırsa garanti dışımı kalır?
servise götüremem suanda.
işlemci Amd

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Offf çok kötu bikerede benım başıma geldi oynatıkca dahada kötü oldu yenisi aldım yapmıyolar malesef

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
kalem ucuyla olmadıysa işin zor.ama olması lazımdı.sen bi teknik servise götür onlar düzeltsin bence

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bak eğer bacaklar kırıldıysa teknık servisde yapmıyorsa elektronikciye yada kuyumcuya götür onlar halleder

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak eğer bacaklar kırıldıysa teknık servisde yapmıyorsa elektronikciye yada kuyumcuya götür onlar halleder
yok kırılmamıs. işlemci ayakları yamulmuş düzeltemiyorm bi tanesini düzeltirken diğeri yamuluyor kalem ucu ile de yapmaya calıstım yine aynı tam düzelttim derken yerine monte edicem oturmuyo

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cımbız varsa onla düzeltmeye çalış daha kolay olur fazlada zorlama sakın pinler hizada olmasına özen tut

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kontrol ettim 1 tane ayagı kırılmıs ve parcasıda kayıp simdi ne yapabilirim garanti disi kalabilirmi?

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Tanesini yapmak için 10 yada 20 tl aldıklarını biliyorum . İşlemci pahalıysa kendin düzeltmeye çalış bi şekilde ama eski ise yenisini almanı tavsiye ederim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bahsettiğin Gibi Kırılmışsa Yapacak Birşey Yok O İşlemci Çöp Oldu Artık

Genede Satın Aldığın Yerle Bir Görüş Belki Küçük Bir Şansın Hala Vardır

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kırıldıysa yapabileceğin birşey yok ama sadece yamuldularsa falçatayı upuzun aç, bir sıraya boydan boya yerleştir, yavaş yavaş sağa sola ittir ama çok dikkatli ol.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Kırıldıysa yapabileceğin birşey yok ama sadece yamuldularsa falçatayı upuzun aç, bir sıraya boydan boya yerleştir, yavaş yavaş sağa sola ittir ama çok dikkatli ol.
Bu sorunla bana gelen çok oldu. Kırık olsa bile çalışma ihtimali %75 vardır.

Öncelikle konuyu açan arkadaş,1 tane ayağı kırılmış diyorsun..

Panik yapmana gerek yok ilk olarak başka yamulmuş olan varsa onları düzelt güzel bir şekilde 0.5 uçlu kalemin ucu ile tek tek düzelt ve sonra yerine monte etmeden önce hepsinin yuvalarına denk geldiğini iyice kontrol et daha sonra yerleştir sonra %75 ihtimal bilgisayarın açılacak sorunun düzelecektir.
Yalnız mecbur olmadıkça bir daha çıkarma sorun yaratabilir.
Zaten garanti dışı kalmışdır eğer kırıldıysa o yüzden dikkatli ol :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar no panik bnim başımada gelmişti aynısı ... Bak dostum düz saatci tornavidasi yada ince bi falçata bul onlarla hepsini bi hizaya getir eğer yapamıyorsan hiç uğraşma götür cağaloğluna bi kuyumcuya ver ayarlar bende kuyumcuyum ordan biliyorum :D bi keresinde düzeltirken işlemci bacağı kırılmıştı 2.çekirdeğe giden ram çalışmamıştı kuyumcu tanıdığımız halletti ama arkadaşımın dediği kadar pahalıya yapmazlar ucları altın olduğu için altın parasını ve 5 tl kadarda işcilik alırlar sanırsam

yasark

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bazı arkadaşların da dediği gibi tek tek düzeltmek zor olur en iyisi , falçata ucu gibi birşeyle tüm sırayı aynı anda düzeltmek buna kesinlikle dikkat ediniz.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Geçmiş olsun, ben bir tanesini kırdım. :D

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorunla bana gelen çok oldu. Kırık olsa bile çalışma ihtimali %75 vardır.

Öncelikle konuyu açan arkadaş,1 tane ayağı kırılmış diyorsun..

Panik yapmana gerek yok ilk olarak başka yamulmuş olan varsa onları düzelt güzel bir şekilde 0.5 uçlu kalemin ucu ile tek tek düzelt ve sonra yerine monte etmeden önce hepsinin yuvalarına denk geldiğini iyice kontrol et daha sonra yerleştir sonra %75 ihtimal bilgisayarın açılacak sorunun düzelecektir.
Yalnız mecbur olmadıkça bir daha çıkarma sorun yaratabilir.
Zaten garanti dışı kalmışdır eğer kırıldıysa o yüzden dikkatli ol :)
çok çok teşekkür ederim umudu kesmiştim işlemcimden yeni bitane sipariş vermek için girdim nete sdnde konuma bi göz atayım dedim snra bu yorumdan sonra tekrar elden geçirdim ve şuan super 1 kırık var ama calısıor. cok tesekkürler..işlemci yeni olmasaydı sorun değildi de yeni almıstım 1 aylık bile değildi.
:thumbup::clap::thumbup::clap::clap::thumbup::clap::thumbup::clap::thumbup::clap::clap:

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kırık olsa da çalışır. Bende Amd 3000+ vardı bir iki tanesi kırıktı ama canavar gibi çalışıyordu. :) Düzeltme işine gelince falçata veya bıçakla düzeltebilirsin.