Remzi Halil
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar sizlere bir sorum olacak işlemci alıcağım ekran kartı olarak msi 1050 ti var anakart olarak ta önerirseniz işlemci artı anakart alıcağımdan yardımlarınız bekliyorum.
hemen yarın alıcağım bir bilgin varsa yazarmısın ?tost ısıtırsın artık
hemen yarın alıcağım bir bilgin varsa yazarmısın ?
neden ki ? öyle dedinalırsan kusura bakma aptalsındır
öylesin ondanneden ki ? öyle dedin
anladım sağolasın tekrardan bu aynen o arkadaşıda rapor ettim gereken yapılır inşallahGörünüşe göre arkadaş sıkıntılı birisi niye duruduk yere hakaret eder ki bir insan birine ? Bu konulardan çok anlamam gerçekten yardımcı olmak isterdim sana![]()
raporluyuzanladım sağolasın tekrardan bu aynen o arkadaşıda rapor ettim gereken yapılır inşallah
Arkadaşa gereği yapılmış.anladım sağolasın tekrardan bu aynen o arkadaşıda rapor ettim gereken yapılır inşallah
Bende bayadır araştırıyodum konuda açtım hatta. şuna bakabilirsin g4560 güzel bi işlemciymiş fiyatı ucuz olsada tam bi f/p diyorlar.Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar sizlere bir sorum olacak işlemci alıcağım ekran kartı olarak msi 1050 ti var anakart olarak ta önerirseniz işlemci artı anakart alıcağımdan yardımlarınız bekliyorum.
maalesef yok ddr4 ramElinde RAM var mı? Ona göre önermemiz gerek.
bu saatten sonra 4.nesil alınmaz 8.nesil çıkmak üzere...İntel Core İ5 4670.