İslamiyet gerçekleri adında bi site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
lütfen siteden alıntılar yapmayın

ben o linki bunun için vermedim

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
O zaman ben yazayim. Oncelikle diyoruz ki insanlar birbirlerinin inanclarina saygi duymalidir degil mi? Isteyen istedigi dini secebilir. Tamam. Ama ateistlik zaten basli basina bi saygisizlik. Cunku sen karsi tarafin inanci ile alay edersen, gulunc dersen bu saygisizliktir. Madem insan inanmayacak o zaman inanan birine cikipta Islamiyet soyledir boyledir demiyecek. Derse bu saygisizliktir. Karsi tarafin inancina saygisizlik etmektir.

Bu arada ateistligin hic bir saygi duyulacak yanida yoktur. Oda baslibasina ayri bi konudur...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
konu olan sitede adam gibi şeyler yazsaydı dedikleriniz doğru olablirdi

ama maalesef yazılan şeyler tamamen kabullenilemez boyutlarda

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Zaten yasaklanmış sadece Opendns ve benzeri yöntemlerle girilebiliyor.

selfishloop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
O zaman ben yazayim. Oncelikle diyoruz ki insanlar birbirlerinin inanclarina saygi duymalidir degil mi? Isteyen istedigi dini secebilir. Tamam. Ama ateistlik zaten basli basina bi saygisizlik. Cunku sen karsi tarafin inanci ile alay edersen, gulunc dersen bu saygisizliktir. Madem insan inanmayacak o zaman inanan birine cikipta Islamiyet soyledir boyledir demiyecek. Derse bu saygisizliktir. Karsi tarafin inancina saygisizlik etmektir.

Bu arada ateistligin hic bir saygi duyulacak yanida yoktur. Oda baslibasina ayri bi konudur...

sen ateiste saygı duymazsan oda sana saygı duymaz sonra dinime saygı diye ağlıyorsunuz, saygı karşılıklıdır hep bana hep bana diyerek olmaz.

alay konusuna gelirsek, ateistler inandığının kitabın yada kavramınların gerçek olmadığını düşündüğü için bunu alay konusu yapar çünkü ordaki hiçbirşey gerçek değildir

sen nasıl ateistle "nasıl allah yok lan manyakmısınız" şeklinde dalga geçiyorsan onlarda bu şekilde dalga geçiyor.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
müslümanlar öyle bir noktaya geldiki tek düşünebildikleri karşıt fikri susturmak , çözüm karşıt fikri susturmak değil ona cevap vermektir nasıl? daha fazla müslümanlıkla ilgili siteler açıp bu gibi sitelerdeki argümanları çürüterek.
hiç karşıt fikri susturmak gibi niyetim yok zaten son gülen iyi güler..
++
sana müslümanların nasıl susturulduğunu müslümanlığın yayılmaması için dinsizlerin masonların yüzyıllardır nasıl uğraştıklarını belgelerle söyleyeyim diyeceğimde sayfalar sürer...

en iyisi gir youtube'ye The Arrivals ' adlı seriyi izle. Türkçe dışında dil bilmiyorsan The Arrivals Türkçe yazıp izle..
ya da en basitinden Hz.Muhemmed'in soyunu devam ettirecek 11 kişiden 10'unun nasıl öldürüldüğünü araştır.
ben söyleyeyim : zehirlenerek, suikast. 10'uda...
11'cisi ise kıyamet gününde gelecek.. Mehdi

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
bu onların ilk sitesi değil muhtemelen sonda olmayacak

en azından bişeyler yapılmalı

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
o site gayet zararlı ve mutlaka yok edilmesi gerek

bu ülkede %98 müslüman varsa yada dünyada %30 müslüman varsa

bu durumda onlarada susmak düşer

çünkü o sitede söylenen her söz her müslümana söylenmiş demektir

Bak bu cümlen de benim çok canımı sıktı şimdi.

Birincisi; eğer gerçekten Linux felsefesine sahip olsaydın böyle saçma bir cümle kurmazdın ramboberk. Böyle düşündüğün için seni kınıyorum. Senin mantığına göre, dünyanın %80'i Windows kullanıyor; Linux kullanan kısım susmalı. Siteleri kapatılmalı çünkü onlar az!

İkincisi; insanların nasıl düşüneceğine sen karar veremezsin ve karışamazsın buna. Kalkıp da cihat halleriyle bu işe yorum yaparsan yanılırsın. O sitede kimse sana Müslüman olduğun için hakaret etmiyor. Hakaret edenler susturulmalıdır, ona ben de katılıyorum ancak kimseyi düşüncelerini açıkladıkları için yargılayamazsın!

Ve son olarak da; böyle bir konu açıldığında gelecek yorumlar çok belli. Şu an en az 10 kişi bana cevap yazmakla hatta hakaret etmekle meşgul olabilir.

Ama ben size bir şey söyleyeyim.

Ben 17 yaşındayım. Kur'an-ı Kerim'i okumayı biliyorum. Türkçe mealinin birçok kısmını okudum. (Belki birçoğunuzun yapmadığı birçok şeyi yaptım.) Ve benim ailem de Müslüman. Ben Müslüman değilim. Bunu kalkıp da insanlar yaşıma ve dinlediğim müzik tarzına bağlasalar da alakası yok çünkü aileden kaynaklı bir şey değil. Bilmemekle de alakası yok, Kur'an-ı Kerim'i biliyorum. Fakat bir gün bile ne bir İslami site için, ne de başka bir site için HAKARET ETMEDİKLERİ SÜRECE kötü konuşmadım.

Ben böyle öğrendim ve benim bu dünyada var olan tüm iyi şeylerden öğrendiğim de bu. Yaşımdan veya dini seçimimden dolayı -ki herhangi bir dine mensup değilim- suçlandığım bu saçma dünyada hala Müslümanlara veya başka bir dine mensup şahıslara küfretmedim. Kusura bakmayın ama ben ailemden böyle öğrendim. Ailem din konusundaki düşüncelerimi çok iyi bilir ve beni destekler. Sebebi ise doğruyu kendi içimde bulduğumu görmeleri. Umarım sizler de doğruyu gerçekten bulmuşsunuz ki Müslüman olup da en doğru yoldan giden tanıdıklarım -annem- var.

Kalkıp da insanları yaşlarına göre değerlendirmeniz sizin probleminizdir. Hakaret olmadığı sürece her türlü düşünceye saygılı durmanız gerekir. Şimdi istediğiniz kadar haykırsanız da o site kapanmayacaktır. Dava açabilirsiniz, burası bir hukuk devleti. Kaybeden siz olursunuz.

Bu düşünceleriniz ise size daha büyük şeyler kaybettirebilir. Neyse, ben 17 yaşındayım ve Müslüman değilim, yani o % bilmem kaçlık kısma mensup değilim. Susmalıyım. :)

selfishloop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hiç karşıt fikri susturmak gibi niyetim yok zaten son gülen iyi güler..
++
sana müslümanların nasıl susturulduğunu müslümanlığın yayılmaması için dinsizlerin masonların yüzyıllardır nasıl uğraştıklarını belgelerle söyleyeyim diyeceğimde sayfalar sürer...

en iyisi gir youtube'ye The Arrivals ' adlı seriyi izle. Türkçe dışında dil bilmiyorsan The Arrivals Türkçe yazıp izle..

birde böyle birşey var herkes üstüne alınıyor @cloakengaged sen karşı fikri susturmuyorsan lafım sana değil.

ee bide belgesel mi öneriyoruz birbirimize ? hmmm zeitgeist ve root of all evil'i izleyebilirsin.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
ağızları torba değil bükemiyoruz

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
sen ateiste saygı duymazsan oda sana saygı duymaz sonra dinime saygı diye ağlıyorsunuz, saygı karşılıklıdır hep bana hep bana diyerek olmaz.

alay konusuna gelirsek, ateistler inandığının kitabın yada kavramınların gerçek olmadığını düşündüğü için bunu alay konusu yapar çünkü ordaki hiçbirşey gerçek değildir

sen nasıl ateistle "nasıl allah yok lan manyakmısınız" şeklinde dalga geçiyorsan onlarda bu şekilde dalga geçiyor.
Ateistse ateist. Cikip sagda solda dinime saldirmasin o zaman, eger saygi istiyorsa. Bide bana cok garip geliyor. Adam karsima cikacak Hasa, Allah'a inanmiyorum diyecek bende gulup gececem ve adam buyuk bi saygi duyacam oyle mi? Mumkun mu ya.

Ne yapardim? Once konusmaya calisirdim. Inancinin yanlis oldugunu anlatmaya calisirdim. Ama yok anlamiyor ondan sonra mumkun oldugu kadar uzak durmak lazim...

Ateistler saldirganlik yaptikca hicbir zaman saygi gormeyeceklerdir...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
merve ben sana karşı bişey kullanmadım sadece düşüncelerinden dolayı üzüldüm

tamam inançlı olmayabilirsin ama

sen inançlı değilsin diyede inançlı insanların inandıkları değerlere karşı saygısızlık eden bi siteye destek çıkman senin açından doğru olsada benim açımdan değil

selfishloop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ateistse ateist. Cikip sagda solda dinime saldirmasin o zaman, eger saygi istiyorsa. Bide bana cok garip geliyor. Adam karsima cikacak Hasa, Allah'a inanmiyorum diyecek bende gulup gececem ve adam buyuk bi saygi duyacam oyle mi? Mumkun mu ya.

Ne yapardim? Once konusmaya calisirdim. Inancinin yanlis oldugunu anlatmaya calisirdim. Ama yok anlamiyor ondan sonra mumkun oldugu kadar uzak durmak lazim...

Ateistler saldirganlik yaptikca hicbir zaman saygi gormeyeceklerdir...

şu konuda haklı olabilirsin belki , ateistlerde, müslümanlar gibi pasifist takılmıyorlar, kendi doğrunu yayman için karşıt fikirlere argüman üretmen gerekiyor oda bunun gibi sitelerle oluyor , eğer bunu yapmazsan kendi doğrunu yayamazsın

ee bunları müslümanlarda yapıyor (sadece müslümanlara yüklenmek haksızlık olur hristiyanlarda aynısını yapıyor) misyonerlik faaliyetleri yok mu ? bu dinlerde, kendi doğrularını yaymak için afrikada okullar açmıyorlar mı? eee demekki iki tarafta gayet aktivist bir şekilde kendi doğrusunu yayıyor... ama ateistler müslümanlar ve hristiyanlar kadar henüz teşkilatlı değil onların en büyük sahası şimdilik internet.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
şu konuda haklı olabilirsin belki , ateistlerde, müslümanlar gibi pasifist takılmıyorlar, kendi doğrunu yayman için karşıt fikirlere argüman üretmen gerekiyor oda bunun gibi sitelerle oluyor , eğer bunu yapmazsan kendi doğrunu yayamazsın

ee bunları müslümanlarda yapıyor (sadece müslümanlara yüklenmek haksızlık olur hristiyanlarda aynısını yapıyor) misyonerlik faaliyetleri yok mu ? bu dinlerde, kendi doğrularını yaymak için afrikada okullar açmıyorlar mı? eee demekki iki tarafta gayet aktivist bir şekilde kendi doğrusunu yayıyor... ama ateistler müslümanlar ve hristiyanlar kadar henüz teşkilatlı değil.

en azından misyoner hristiyanlar bunların yaptığını yapmıyor

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
GELIN;

Inanmayanlara burdan bir kere daha seslenmek lazim. Gelin yol yakinken vazgecin bu inadinizdan. Sizlerde cok iyi biliyorsunuz ki inkar ettiginiz seyler gercek.

Cok merak ediyorum, oldukten sonra ne olacaginiza inaniyorsunuz? Yok olacaginiza mi? Yoksa topraga karisip gideceginize mi? Peki o halde neden varsiniz? Hayvanla aranizdaki fark nedir o zaman? Yanlis anlasilmasin ornek olarak soyluyorum...

Bu hayat bu yasam guzel degil mi? Nasil dusunursunuz oldukten sonra bu hayatin bitecegini? Sonsuza kadar var olmak, hemde guzel bir sekilde var olmak istemez misiniz?

Hic mumkun mudur bir yarati ci butun herseyi yaratsin ve bu yarattiklari sey hic bir anlam icermesin? Mumkunmudur boyle bir sey. Hasa ve kella. Zira sizler ve bizler bu dunyaya Allah'u Teala tarafindan gonderildik. Ve O Yuce yataricinin bizden tek istedigi sey kendisine kulluk etmemizdir. Neden O'na kulluk etmeyelim, neden onun bizi cagirdigi Cennet'ine gitmeyelim? Neden? Her sey cok kolay ve cok guzelken neden herseyi aleyhimize cevirelim?

Nasil bizi vi sizi bu dunyaya Allahu Teala gonderdiyse, tekrar ona donecegiz ve bizi tekrardan yanina alacak. Bu gunduz gibi aciktir. Ve hicbir suphe yok. Goruyorsunuz ki herkes olup topragin altina giriyor? Nereye gidiyorlar saniyorsunuz? Gelin lutfen gerceklere gozunuzu kapamayin? Henuz hayattayiz ve hicbir sey icin gec degil... Sizi acizane imana davet ediyorum.

selfishloop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
en azından misyoner hristiyanlar bunların yaptığını yapmıyor

aslında bakarsan dolaylı olarak yapıyor, kendi kitabının gerçeklerini(!) karşısındakine benimseterek önceki kitabını yok saydırıyor ama haklı olabilirsin belkide bu kadar kirli dövüşmüyorlar.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Konu misyonerlik konusuna dönecek. Bir adet agnostiğimiz, bir sürü de Müslümanımız var. Arada ben kaynıyorum böyle durumlarda. Susalım hadi.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Nereye gidiyorlar saniyorsunuz

maymundan bakteriden geldiklerine inanıyorlardır belki
ölüncede tekrar bakteri olarak dünyaya gelip sonra maymun insan olacaklarına filan
çok ince konular bunlar kimse kimsenin diniyle uğraşmasın kim kime isterse ona inansın
konu da zaten reklama kaymış reklam amaçlı açılmış gibi olmuş arkadaşın hackletme sevdasından siteye büyük hitler kazandırılmış.. konu kilitlense iyi olur..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konu, amacından saptırıldığından kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...