- Konuyu başlatan
ramboberk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 74
lütfen siteden alıntılar yapmayın
ben o linki bunun için vermedim
ben o linki bunun için vermedim
O zaman ben yazayim. Oncelikle diyoruz ki insanlar birbirlerinin inanclarina saygi duymalidir degil mi? Isteyen istedigi dini secebilir. Tamam. Ama ateistlik zaten basli basina bi saygisizlik. Cunku sen karsi tarafin inanci ile alay edersen, gulunc dersen bu saygisizliktir. Madem insan inanmayacak o zaman inanan birine cikipta Islamiyet soyledir boyledir demiyecek. Derse bu saygisizliktir. Karsi tarafin inancina saygisizlik etmektir.
Bu arada ateistligin hic bir saygi duyulacak yanida yoktur. Oda baslibasina ayri bi konudur...
Zaten yasaklanmış sadece Opendns ve benzeri yöntemlerle girilebiliyor.
hiç karşıt fikri susturmak gibi niyetim yok zaten son gülen iyi güler..müslümanlar öyle bir noktaya geldiki tek düşünebildikleri karşıt fikri susturmak , çözüm karşıt fikri susturmak değil ona cevap vermektir nasıl? daha fazla müslümanlıkla ilgili siteler açıp bu gibi sitelerdeki argümanları çürüterek.
o site gayet zararlı ve mutlaka yok edilmesi gerek
bu ülkede %98 müslüman varsa yada dünyada %30 müslüman varsa
bu durumda onlarada susmak düşer
çünkü o sitede söylenen her söz her müslümana söylenmiş demektir
hiç karşıt fikri susturmak gibi niyetim yok zaten son gülen iyi güler..
++
sana müslümanların nasıl susturulduğunu müslümanlığın yayılmaması için dinsizlerin masonların yüzyıllardır nasıl uğraştıklarını belgelerle söyleyeyim diyeceğimde sayfalar sürer...
en iyisi gir youtube'ye The Arrivals ' adlı seriyi izle. Türkçe dışında dil bilmiyorsan The Arrivals Türkçe yazıp izle..
Ateistse ateist. Cikip sagda solda dinime saldirmasin o zaman, eger saygi istiyorsa. Bide bana cok garip geliyor. Adam karsima cikacak Hasa, Allah'a inanmiyorum diyecek bende gulup gececem ve adam buyuk bi saygi duyacam oyle mi? Mumkun mu ya.sen ateiste saygı duymazsan oda sana saygı duymaz sonra dinime saygı diye ağlıyorsunuz, saygı karşılıklıdır hep bana hep bana diyerek olmaz.
alay konusuna gelirsek, ateistler inandığının kitabın yada kavramınların gerçek olmadığını düşündüğü için bunu alay konusu yapar çünkü ordaki hiçbirşey gerçek değildir
sen nasıl ateistle "nasıl allah yok lan manyakmısınız" şeklinde dalga geçiyorsan onlarda bu şekilde dalga geçiyor.
@cloakengaged sen karşı fikri susturmuyorsan lafım sana değil.
Ateistse ateist. Cikip sagda solda dinime saldirmasin o zaman, eger saygi istiyorsa. Bide bana cok garip geliyor. Adam karsima cikacak Hasa, Allah'a inanmiyorum diyecek bende gulup gececem ve adam buyuk bi saygi duyacam oyle mi? Mumkun mu ya.
Ne yapardim? Once konusmaya calisirdim. Inancinin yanlis oldugunu anlatmaya calisirdim. Ama yok anlamiyor ondan sonra mumkun oldugu kadar uzak durmak lazim...
Ateistler saldirganlik yaptikca hicbir zaman saygi gormeyeceklerdir...
şu konuda haklı olabilirsin belki , ateistlerde, müslümanlar gibi pasifist takılmıyorlar, kendi doğrunu yayman için karşıt fikirlere argüman üretmen gerekiyor oda bunun gibi sitelerle oluyor , eğer bunu yapmazsan kendi doğrunu yayamazsın
ee bunları müslümanlarda yapıyor (sadece müslümanlara yüklenmek haksızlık olur hristiyanlarda aynısını yapıyor) misyonerlik faaliyetleri yok mu ? bu dinlerde, kendi doğrularını yaymak için afrikada okullar açmıyorlar mı? eee demekki iki tarafta gayet aktivist bir şekilde kendi doğrusunu yayıyor... ama ateistler müslümanlar ve hristiyanlar kadar henüz teşkilatlı değil.
en azından misyoner hristiyanlar bunların yaptığını yapmıyor
Nereye gidiyorlar saniyorsunuz