kara_kalem
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
sent_pavlo , rumuzunun anlamı bir söylesen de senin hangi dili Türkçeden daha çok sevdiğini anlasak?
bende de aynı uyarıyı verdi benim virüs pro aviratıkladığım da avast virus uyarısı verdi. baglantıyı kestim hemen. dikkat edin. ama belki benim pc de sorun var bilmiyorum
ben dini ve allahı seviyorum sevmıyenlere de serefsız ve camı yakanlara da serefsız denır allah belasını versın onların ve dini ve allah ı sevmeyenlerın
Bende vermedi yoksa benim antivirüs uyuyor mu?evet bende de ayni uyariyi verdi.
konun özü dersen ben,islami sitelerin ufacık gençleri hurafelerle bilgilendiriği,bilimle bağdaşmadığı,ve bazı insanları kafir diye fişlediği,cihat yapmanın iyi bir şey olduğunu söyledikleri için sevmiyorum
konun özü dersen ben,islami sitelerin ufacık gençleri hurafelerle bilgilendiriği,bilimle bağdaşmadığı,ve bazı insanları kafir diye fişlediği,cihat yapmanın iyi bir şey olduğunu söyledikleri için sevmiyorum
Aynı zamanda bazı ayetleri kullanıp cihat bile yaptırmaya çalışıyorlar
Nebe 31-34 Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.
Tevbe 5 suresi :Haram aylar çıkınca bu Allah'a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir
İsrailde incilden ayetler olduğunu iddia ederek müslümanlara katliam yapıyolar bi farkı far mı
yanlış yapanlar varsa bu dine mal edilemez onu yanlış yapan sorumludur
kuranda adam öldür diyor,tevratta öldür diyor değişen bir şey yok
israil halkının çoğunluğu musevidir,kitapları tevratdır,tevratta inanılmaz vahşet ayetleri vardır mesela
samuel 15-3 imdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle
yok et hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz,
koyun, deve, eşek hepsini öldür
aynı zamanda tevrata hristiyanlarda inanır,lakin incil de adam öldürme ayetleri yoktur
Kuranda derki Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibi olur
eğer hiç bi çaren kalmazsa vatanını korumak için dinini korumak için savaşabilirsin bunun dışında öldürmek kesinlikle yasaktır
KUranı bilmeden boşuna yazmailot:
fakat ortada vatan için öldürme değil,din için öldürme var,hristiyanların öldürün diyor,vatanına savaş açanı demiyor
ben bütün kutsal sayılan kitapları okumuşumdur,tevrat,zebur,incil,kuran
fakat ortada vatan için öldürme değil,din için öldürme var,hristiyanların öldürün diyor,vatanına savaş açanı demiyor
ben bütün kutsal sayılan kitapları okumuşumdur,tevrat,zebur,incil,kuran