Islami siteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara_kalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sent_pavlo , rumuzunun anlamı bir söylesen de senin hangi dili Türkçeden daha çok sevdiğini anlasak?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bu forumda türkçe rumuz çok az ;)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Girer bakarsın sevrsen kalırsın sevmezsen girmezsin.İslami felsefe yada yaşam tarzı hakkında bilgin kıtsa eğer, fikrin sorulsa dahi fikir beyan edemezsin.

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
merakettimde herkeste uyarı veren ve açılmayan bu steye bi arkadas neden illede giricem diye dayatmış yada girmemişmi içindeki içerikten bihaber olarak sırf gıcıklık olsun diyemi yazmış buraya hani laf olsun torba dolsun diye
ha girdiyse bu inat niye saldırgan site olduğu halde neden inatla girmiş
yoksa bile bilemi yazmış buraya başka bi çıkarımı varmış bu papaz arkadsın:D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bende antivirüs yok yine uyarı verdi. Google zararlı diye kaydetmiş herhalde.

Konuyu açan arkadaş galiba Hristiyan. Müslümanlara leke atmak için konuyu açmış olmalı. Ama yorumlara bakılırsa ters tepmiş.

Bu nefret ettiğiniz sitelere de sanıyorum siyası şeyler bulaştırılmasına bir önlem alınmalı. Benim bildiğim burda sadece sitelerin tasarımları eleştirilir. Fikirleri değil.

Yazık Müslümanlar dinlerine sahip çıkmıyor millet batıl dinleri için ne biçim propaganda yapıyor.

necatiünal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben dini ve allahı seviyorum sevmıyenlere de serefsız ve camı yakanlara da serefsız denır allah belasını versın onların ve dini ve allah ı sevmeyenlerın

kuruincir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben dini ve allahı seviyorum sevmıyenlere de serefsız ve camı yakanlara da serefsız denır allah belasını versın onların ve dini ve allah ı sevmeyenlerın

Yok artık!!! Böyle konuşarak onlardan ne farkınız kalıyor. İslamiyeti böyle savunacaksanız ,lütfen savunmayın Aslında ne kadar zarar verdiğinizin farkında değilsiniz. Lanet okumak dinimizde en acımasız ve basit olan yoldur. Gerçek bir mümin bu şekilde davranmaz. Sabrını ve metanetini muhafaza eder. Evet Allah düşmanlarını sevmemek bize emredilmiştir ama bu size kırıcı, üzücü olma hakkını vermez hele ağır konuşma hakkını hiç!!! Üstelik böyle üsluplar zayıflığı ifade eder. İslamın özünde cehalete karşı savaş vardır. Yapmayın lütfen bizi çifte mücadeleye zorluyorsunuz. Bu yaptığınızın islam adına olduğunu düşünüyor ve Allah sevgisiyle yapıyorsanız, vallahi çok yanlış bir iş içindesiniz.

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim begenmedigim islamiyet degili, bir kaç islami site

hristiyanforum dan nefret edilmis,keske ayni savunmayi hristiyanforum sitesinede yapsaydiniz,ifade özgürlügü herkes için vardir

musevilik,hristiyanklik,isamiyet bu üç dininde mantigi aynidir,eger elestirilmesi gereken bir din varsa bütün hepsi elestirilmelidir

bu dinlerin kadinlara bakis açisi aynidir

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
sent_pavlo, Hirstiyan bir arkadaşsın zannediyorum; kullanıcı isminden ve tavırlarından öyle anlaşılıyor.

Müsade edersen iki sözüm var;

Birincisi, sen kendin soru sorduğun halde cevabıyla ilgilenmiyorsun ve sana sorulduğu halde cevap vermiyorsun.

İkincisi, Hristiyanforum hakkında yazılan yazılarda da neyi neden söylediğimizi yazmıştıki, orada da hiç bir cevap vermediniz.

Şimdi orada yapamadığınız savunmayı savuşturmak için yeni cephe açmak niyetiyle mi konu açıyorsunuz? Üstelik hiç bir sebep de belirtmemişsin; Hristiyanforum hakkında açılmış olan konuyu tekrar okumanı ve söylemek istediğin bir şey varsa oradan söylemeni rica ediyorum. Orada biz neden sevmediğimizi ve önyargıyla davranmamak için nasıl irtibata geçmeye çalıştığımızı buna karşılık nasıl bize ters davranıldığını yazdık. Nasıl bir adalete inanıyorsunuz, bu durum acaba bizi yaratanın razı olduğu şey mi sizin gözünüzde?

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Vay be ülkemin geleceği parlak :D
Düşündüğümden çok ufku açık insan var . Teşekkürler yorumlarınız için.

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elmacık

ben istedeğim şeyi eleştirim bu benin hakkım,sende böyle yapabilirisin

eğer bir soru sormak istersen,cevaplıyabilrim

kullanıcı adıma gelince forumun geneli böyle isimler kullanıyor ozaman forumun hepsi hristiyan,forumdan bazı kullanıcı adları

NecronomicoN, neresionline, Nnetmaniaa, novaege,Pishico, Rapchy, Rato, sabusa, Scorpius, sharlk, sincerelym,ExCeLLeNT, experienced,biloogle, Black_ICE, brokenxxl, bulmeh, captaingreen, Cincin, crazyboys90001, croft, dajumrar, deepnees,unknownrealmman

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Sent_pavlo,

Herşeyi eleştirebilirsin, ancak sebep göstermen gerekir. Eğer sebebinde haksız sen, eleştirmeye de hakkın yoktur. Eleştiri, özü itibarı ile bir gerekçe gösterek artı ve eksi yanlarını söylemektir; kuru kuruya sebepsiz bir şekilde sırf nefretini dile getirmek için "ben sevmiyorum işte" demek, eleştirmek değildir.

Hristiyanlık konusuna gelince, senin kesin Hristiyan olduğunu söylemedim, sen yine söylemek istenen şeylerin üzerini örtmek için yön değiştiriyorsun arkadaşım. Benim böyle bir tahminde bulunmamın sebebini gayet iyi biliyorsun; rumuzun yabancı diye değil, Hristiyanlıkta kutsal sayılan isimlendirme şeklini kullandığın içindi. St. Paulo olabilir örneğin, tam da senin yazdığın şekilde telaffuz ediliyor ve tam olarak Hristiyan azizleri isimlendirmede kullanılan bir söyleyiş.

Sözcüklere takılıp konunun özünü de kaçırıyorsun, önceki yazdıklarımız hakkında neden hiç bir şey yazmıyorsun sayın arkadaşım?

zarha6155

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba türkan saylan,dinda biri öldüğünde üzülüyor muydu?
Namaz kılacaklarına bale yapsınlar diyen birine neden üzülecekmişim.Biri vardı adı Muhammet'miş ondan bile rahatsız olan birisiydi.Rahatsız olduğu isme bakarmısınız.
Çağdaş eğitimden anladığı,dinin gölgesinden kurtulmuş eğitim.Dertlerinin ne olduğu belli zaten.

Scorpius

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zevkler ve renkler tartışılmaz..
İslamiyeti ortaçağla bağdaştırmak ne büyük bir cahilliktir.Oysa ki İslamiyet ilk indirildiğinde ''Oku'' demiştir.Yani Allahın ilk emri oku,öğren,araştır demiştir.Senin ortaçağ dedin karanlık çağ avrupa için geçerliydi fakat islam dünyası o zamanlar ilimde ileriydi.Bir zamanlar veba ile kırılan avrupa sokakları,kötü kokmayı engellemek için yapılan parfümler,temizlenmeyen saçlar gözükmesin diye yapılan peruklar v.s. o zamanlarda ışıl ışıl bir Bağdat vardı.
Hristiyan olabilirsin,Yahudi olabilirsin,Ateist olabilirsin yine de bu başkasının dinini kötülemeyi haklı kılmaz aksine saygı duymalısın.Din kimsenin elinde alıp oynayacağı bir oyuncak değildir.İslamiyeti kötüleyerek birşey elde edemezsin birşeylerini kaybedebilirsin aynı Hz. Muhammed(s.a.v)'in karikatürünü çizen Danimarkalı bir yazar gibi evinde çıkan bir yangın sonucu öldüğünü biliyormusun bu gibi olaylar ibretliktir.
Nicklerimiz batılı olabilir fakat kalbimiz doğuludur unutma ki güneş doğudan doğar...

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konun özü dersen ben,islami sitelerin ufacık gençleri hurafelerle bilgilendiriği,bilimle bağdaşmadığı,ve bazı insanları kafir diye fişlediği,cihat yapmanın iyi bir şey olduğunu söyledikleri için sevmiyorum

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
konun özü dersen ben,islami sitelerin ufacık gençleri hurafelerle bilgilendiriği,bilimle bağdaşmadığı,ve bazı insanları kafir diye fişlediği,cihat yapmanın iyi bir şey olduğunu söyledikleri için sevmiyorum

sen ne kadar şey biliyosun islamiyet hakkında sana göre nelrdir hurafe dediklerini bi söylesende engin bilginden bizde faydalansak
senin şimdi yaptığın cevir kazı yanmasın olayı

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7

Bunları bizde sevmiyoruz

BU zaten islamın çarpıtılması İslam bu değil ki

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı zamanda bazı ayetleri kullanıp cihat bile yaptırmaya çalışıyorlar

Nebe 31-34 Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.

Tevbe 5 suresi :Haram aylar çıkınca bu Allah'a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir

eddiebg

Asistan
Reaksiyon puanı
4
34nrz92.jpg

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aynı zamanda bazı ayetleri kullanıp cihat bile yaptırmaya çalışıyorlar

Nebe 31-34 Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.

Tevbe 5 suresi :Haram aylar çıkınca bu Allah'a ortak koşanları artık bulduğunuz yerde öldürün, onları yakalayıp hapsedin ve her gözetleme yerine oturup onları gözetleyin. Eğer tövbe ederler, namazı kılıp zekâtı da verirlerse, kendilerini serbest bırakın. Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir

yanlış yapanlar varsa bu dine mal edilemez onu yanlış yapan sorumludur

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Sent_pavlo, yeni konulara geçip yenji cepheler açmadan sana yapılan iddiaları cevaplandır arkadaşım, kaçağı oynama lütfen. Niyetinin kötü olduğunu zaten anladık, o yüzden başkan oyunu kurallarına göre oynayalım.

Üstelik buraya üye oluyorsun ve ilk mesajın da bu. Yapma arkadaşım, senin görebildiğini başkaları da görebiliyor bu dünyada. ;)

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsrailde incilden ayetler olduğunu iddia ederek müslümanlara katliam yapıyolar bi farkı far mı

yanlış yapanlar varsa bu dine mal edilemez onu yanlış yapan sorumludur

kuranda adam öldür diyor,tevratta öldür diyor değişen bir şey yok

israil halkının çoğunluğu musevidir,kitapları tevratdır,tevratta inanılmaz vahşet ayetleri vardır mesela

samuel 15-3 imdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle
yok et hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz,
koyun, deve, eşek hepsini öldür

aynı zamanda tevrata hristiyanlarda inanır,lakin incil de adam öldürme ayetleri yoktur

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
kuranda adam öldür diyor,tevratta öldür diyor değişen bir şey yok

israil halkının çoğunluğu musevidir,kitapları tevratdır,tevratta inanılmaz vahşet ayetleri vardır mesela

samuel 15-3 imdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle
yok et hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz,
koyun, deve, eşek hepsini öldür

aynı zamanda tevrata hristiyanlarda inanır,lakin incil de adam öldürme ayetleri yoktur

Kuranda derki Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibi olur

eğer hiç bi çaren kalmazsa vatanını korumak için dinini korumak için savaşabilirsin bunun dışında öldürmek kesinlikle yasaktır

KUranı bilmeden boşuna yazma :pilot:

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Elmacik kardeşim bence bir konuda yanlış düşünüyorsun.Kişinin konudan konuya atlamasının nedeni bence kafasındaki islam anlayışıdır.. beliki bu kişi islamı yanlış ve yanlı öğrenmiş. Maksadı ve niyeti ne olursa olsun kendsine doğru bildiğimiz İslamı anlatalım. Sorduğu Sorular Konuyla bağlantısı olmasa dahi bildiğimiz kadarıyla nezaket ölçüleri çerçevesinde cevap verelim. Bu arada konudan konuya atlamsının nedeni tahminimce verilen cevaların onu tatmin etmesidir. "Ordan olmadı bari şurdan saldırayım" diyip yeni sorular soruyor...

sent_pavlo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kuranda derki Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibi olur

eğer hiç bi çaren kalmazsa vatanını korumak için dinini korumak için savaşabilirsin bunun dışında öldürmek kesinlikle yasaktır

KUranı bilmeden boşuna yazma :pilot:

fakat ortada vatan için öldürme değil,din için öldürme var,hristiyanların öldürün diyor,vatanına savaş açanı demiyor

aynı zamanda örnek verdiğim samuel 15 ayetinin kuranla alakası yoktur,çünkü tevrat 4000 yıllık kitaptır,veridğim ayet zamanında incil bile yoktuki ,kuran olsun

ben bütün kutsal sayılan kitapları okumuşumdur,tevrat,zebur,incil,kuran

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
fakat ortada vatan için öldürme değil,din için öldürme var,hristiyanların öldürün diyor,vatanına savaş açanı demiyor

Bana o ayeti bul yazsana nerde yazıyo göriyim bi

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0

kimse dinini korumasın mı yani bumudur vatan içinde öldürürüm din içinde namus içinde bunlar hafif seyler değil

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
googlede bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı var

işte

www.muslumannesil.net - Google'da Ara=

konuyu arkadaşa şunu diyeceğim aslaha ve aslaha müslümanlar hakkıda ileri geri konuşmazsın sakın ha.

bu arada googleden sitenin vrüslü, virüssüz site olduğunu öğrenmek için site adresini yazdıktan sonra en alt linkten bilgisayarınıza zarar verebilir uyarısı çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...