işisel Bilgisayarınız Sıfırlanamıyor.Gereken Bir Sürücü Bölümü Eksik

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba Arkadaşlar asus n550jv model dizüstü bilgisayar kullanıyorum , bir kaç haftadır devam eden belli başlı yavaşlamalardan dolayı recovery modundan sistemi sıfırlamak istediğimde böyle bir hatayla karşılaşıyorum ne yapmam gerekiyor fikirlerinizi alabilirmiyim.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Az önce banada aynı hatayı veren bir bilgisayar geldi, cd den açılan farklı bir işlerim sistemi ile bilgisayarı açtım ve müşterinin d de resimlerim ve müziklerim var demişti, bi baktım D dediği bölüm recovery bölümünü depo olarak kullanmış bazı seyleride silmiş bastım temiz kurulumu :)

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Az önce banada aynı hatayı veren bir bilgisayar geldi, cd den açılan farklı bir işlerim sistemi ile bilgisayarı açtım ve müşterinin d de resimlerim ve müziklerim var demişti, bi baktım D dediği bölüm recovery bölümünü depo olarak kullanmış bazı seyleride silmiş bastım temiz kurulumu :)
Recovery modunu kullanamayız mı ? orjinal windows a ne olucak :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olucak varmı arkadaşlar

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Recovery modunu kullanamayız mı ? orjinal windows a ne olucak :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olucak varmı arkadaşlar
Orjinal windows kullanmak için recovery şart değil temiz sıfırdan kurulum yaparakta etkinleştirebilirsin Windows 8 Product Key Viewer programı ile kurulumdan önce vye sonra farketmez keyleri al etkinleşir ben verdim bile dünkü bilgisayarı sahibine etkinleştirip
dikkat etmen gereken konu windowsun hangi sürümse sadece o sürüm yüklemen lazım