İsim Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar Hepinize Çok Teşekkür ederim...

Chilipapers Düşünüyoruz Bizde...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş isminden ötürü birşey yok benimde kullanıcı adım SDN'de ExCeLLeNT ama ben bunu ingilizce olarak değil yazılışı güzel diye kullanıcı adı yaptım.ExCeLLeNT bakarsan şu ExCeLLeNT yazısına görünüşü güzel değil mi arkadaşta görünşü güzel birşey seçmiş forumun koca administratörü kurucusu niye Troy ismini kullanıyor Troy türkçe bir kelime mi değil ama demekki kendisine hoş geliyor ve de yazılışı güzel bence de öyle ve birçok kişi tarafından da öyledir diye tahmin ediyorum mesele Peter,Alia,Elbruz46 güzel isimler ama yabancı.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Düzenle olmadığı için flood yapıyorum kardeş chilipaper ne ya o kadar türkçe isim verdiler bunu mu buldun.Biraz da türkçeyi koruyun ya bak arkadaş ne demiş(beatkey)TDK ve Türk düşünürler tabelalardan ingilizceyi silmeye çalışıyor demiş ama siz hala ingilizce koyuyorsunuz gerçekten yazık.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Kardeş isminden ötürü birşey yok benimde kullanıcı adım SDN'de ExCeLLeNT ama ben bunu ingilizce olarak değil yazılışı güzel diye kullanıcı adı yaptım.ExCeLLeNT bakarsan şu ExCeLLeNT yazısına görünüşü güzel değil mi arkadaşta görünşü güzel birşey seçmiş forumun koca administratörü kurucusu niye Troy ismini kullanıyor Troy türkçe bir kelime mi değil ama demekki kendisine hoş geliyor ve de yazılışı güzel bence de öyle ve birçok kişi tarafından da öyledir diye tahmin ediyorum mesele Peter,Alia,Elbruz46 güzel isimler ama yabancı.
Hahaha excellent daha yazının başını okurken kesin benden söz edecek dedim :mrgreen: tahmin doğru çıktı

Ayrıca Alia yabancı değil
Ali adı soyadı da A harfi ile başladığından AliA oldu :wink:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Neyse hayırlı olsun. Ben de Doyamadım Ev Yemekleri diyecektim ama bulmuşsunuz işte.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Peter şu konu dışındaki düzenle sorunu ortadan kalksın senin ismini silecem:D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
TDK ve ünlü Türk düşünürler ingilizceyi tabelalardan silmeye çalışırken ve türkçemizi güçlendirmeye çalışırken, hala ısrarla ingilizce işletme isimleri arıyoruz vede söylüyoruz.

yazık!

:dil:

beatkey abi sen türkçemizi güçlendirmeye kullanıcı adından başlamışsın galiba:4:

beatkey Bu lafın üzerine bu konuya girmemen gerekirdi ve gerekeni yapmışsın zaten girmemişsin :D

Senin bu türkçe yandaşı söylemeni sadece kuru gürültü olarak niteliyorum. Elaleme laf atar ama kendisi yapmazlardan başka birisi değilsin önce kendinden başla eleştiriye.:hammer:

Konuya gelince sanırım kararını vermişsin: ) " acıktım "gibi bişi olmasında ne olursa gider :D

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yaşasın Yemek Yemek !

3Ye 4Öde gibi bişi oldu bu :D