İsim Önerisi

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar biz 4 kişi web dünyasındayız.Fakat kurumsal değiliz.Verdiğimiz hizmetler arasında web tasarım,tanıtım filmleri ve tv reklamları var.Bunu bir ajans kurup artık resmileştirecez.Ama bu iş için önce bir isim lazım.Aklıma birşeyler geliyor ama maalesef hepsi daha önceden yapılmış şeyler ya..Böyle orjinal bir fikir bulamadım.Sizin bir isim öneriniz yada izlememiz gereken bir yol öneriniz var mı ??

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Veya şöyle de bir şey soriyim.Bu işi yapan kişi veya kurumlar var mı ? Çünkü isim önemli diye düşünüyorum bir iş hayatında :)

iso1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Madem 4 kişisiniz, 4 köşe olma sözünden yola çıkarak şunu öneriyorum; 4web veya web4 ...

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
açıkçası google dan arama yapanlar web tasarım diye arar. basit ve akılda kalması için webtasarım.com ya da webtasarımı.com gibi basit şeyler olsun. gerçi bu site adları var mıdır bilmiyorum ama sen dediğimi anladın. bu tip isimler bulmaya çalış.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ajans olacağı için , illa web dünyası ile ilgili , çağrıştıracak birşey olması gerekmiyor. isimlerinizin harmonisinden de çıkabilir diye yazarken evet yaa 'Harmoni ' olabilir...:) yeni işinizde başarılar ... firma ismini daha sonra paylaşırsanız belkibir gün lazım olur... :)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
E-borek olsun :) biraz acikmisim galiba :)

somurgenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıkçası google dan arama yapanlar web tasarım diye arar. basit ve akılda kalması için webtasarım.com ya da webtasarımı.com gibi basit şeyler olsun. gerçi bu site adları var mıdır bilmiyorum ama sen dediğimi anladın. bu tip isimler bulmaya çalış.
webtasarım.com gibi bi domaini alan olamaz zaten.olsa olsa webtasarim.com domaini alınır ya da alan almıştır.ı harfi kullanamazsın ki alan adında.

Toughwolf

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zaten ismi sirket ismi olarak dusunuyorsaniz, sirket ismi yasal olarak Turkce olmak zorundadir, yoksa ticaret odalari kayit etmez. Ancak bir marka ismi olarak kendinizi farkli tanitabilirsiniz. Marka olusturmak icin kendinizi nasil tanimladiginiz, neyi hedeflediginiz, markadan ne beklediginizi dusunun. Bilgi verirseniz daha yaratici fikirler bulur, bulunmasina yardim edersiniz.

Kanka Interactive, 4You Interactive, 4uncu, 4 kose vs. Aklima ilk gelenler. Not: Isimler var mi diye bakmadim

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
sağolun arkadaşlar. Petratasarım nasıl isim :)

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
madem 4 kişisiniz şirketin ismi : Biz 4 kişiyiz gardaş olsun :))